| Baby and I | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Baby and I Lun Aug 22, 2011 5:08 am | |
| Este un film coreean , o comedie mai bine spus . Joon-soo [ nume real : Jang Keun Suk <3 ] este un adolescent de optsprezece ani ce se " trezeste " cu un bebelus pe nume Woo-ram in caruciorul sau din super-market . Tanarul incearca de nenumerate ori sa scape de el , insa de fiecare data esueaza . Deoarece copilul trebuia alaptat , Joon-soo este nevoit sa ceara , jenat , femeilor niste lapte .. de la san . Fiindca el nu stie cum sa se comporte cu un bebelus este nevoit sa accepte ajutorul lui Kim Byeol , o fata indragostita de el . Filmul este chiar amuzant , mie una mi`a placut .. Daca aveti ocazia de a`l vedea va urez vizionare placuta ! Link : http://www.filmecoreene.com/2011/01/dvdrip-baby-and-i-2008-subtitrat.html | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Baby and I Joi Aug 25, 2011 10:36 am | |
| la fel de palpitant pare si asta , revin dupa ce-l vad :shock: | |
|
| |
Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Re: Baby and I Vin Aug 26, 2011 3:09 am | |
| : )) pare amuzant. chiar sunt curioasa sa vad cum merge un om la femei sa ceara lapte. cica: "aveti putin lapte matern de vanzare, va rog? o grozav! cu cat il da-ti litrul?" : )) glumesc :-j dar e putin comic. si ideea asta chiar m-a atras :-? Mie imi plac la nebunie filmele coreene Am doua intrebari pentru tine renesmee: Spune-mi si mie, se da cumva pe tvr1? si daca da sa-mi zici te rog la ce ora Si baiatul asta o palce inapoi pe fata care-l ajuta? | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Baby and I Vin Aug 26, 2011 3:11 am | |
| probabil dar uita-te ca sa afli :P | |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: Baby and I Joi Sept 01, 2011 5:47 am | |
| Am citit acum câteva minute asta şi am spus că mă duc să văd filmul. Şi da mi se pare super, înduioşător, chiar ai ce învăţa de la el. Pe lângă asta părţile mai triste şi mai nostalgice chiar mi-au săgetat inima. Acum ne gândim că nu doar femeile suferă adunci când sunt lăsate cu copii lor la uşă sau mai ştiu eu cum... Doamne a fost super filmul, am râs, am plâns.. ce să mai zic merită nota 10. *smile* | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Baby and I Joi Sept 01, 2011 7:46 am | |
| | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Baby and I Joi Sept 01, 2011 9:56 am | |
| l-am vazut , e super tare renesmee
imi place mult atunci cand se p-reface ca sotia i-a murit , am murit atunci cand a facut asta :lol!: | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Baby and I Joi Sept 08, 2011 11:15 am | |
| Nu mai tin minte acea faza .. :-? Tipul ce " adoptase " copilul nu avea o sotie .. sigur e vorba de acelasi film ?
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Baby and I | |
| |
|
| |
| Baby and I | |
|