☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼

☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Two and a half men

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Yumi
Membru Forum
Membru Forum
Yumi

Sex Sex : feminin
Zodiac Zodiac : Rac
Mesaje Mesaje : 184
Puncte Puncte : 217
Reputatie Reputatie : 6
Varsta : 26

Two and a half men Empty
MesajSubiect: Two and a half men   Two and a half men Icon_minitimeMier Aug 24, 2011 12:49 am

Nu stiu de voi, dar eu de ceva vreme ca uit la "Doi barbati si jumatate"
Mi se pare foarte dragut. Pei m-a atras pentru ca e amuzant si pervers, dar umorul a contat un pic mai mult pentru mine.
In caz ca nu stiti despre ce este vorba, sa va povestesc un pic in larg, poate ati fi interesati sa va uitati la el.
pace Este vorba despre un barbat care se joaca mult cu fetele si cu sentimentele lor, pana intr-o zi in care sa spunem ca este "deranjat" de la stilul lui normal de viata, cand fratele lui ce tocmai a divortat si nu are unde sa se duca, apeleaza la el, mai exact la locuinta lui. Acesta nu are de ales si il primeste si pe el, dar si pe fiul sau de 10 ani Jack.
Mai mult nu va spun! :noel:

Spuneti-mi ce credeti despre serial si daca il stiti, vreau sa aflu daca va place sau nu. Astept pareri! hi
Sus In jos
Zummy
QueenBee
QueenBee
Zummy

Element : Death
Zodiac Zodiac : Sagetator
Mesaje Mesaje : 3505
Puncte Puncte : 5384
Reputatie Reputatie : 171
Varsta : 111

Two and a half men Empty
MesajSubiect: Re: Two and a half men   Two and a half men Icon_minitimeJoi Aug 25, 2011 10:34 am

eu una vad numai particele din seriale anime si neanime , asa si aici , am vazut un episod , foarte comic insa nu am continuat :tgdgt: sa ma mai uit
Sus In jos
https://loveanime4ever.forumgratuit.ro
Renesmee
Membru Activ
Membru Activ
Renesmee

Zodiac Zodiac : Varsator
Mesaje Mesaje : 831
Puncte Puncte : 883
Reputatie Reputatie : 36
Varsta : 27

Two and a half men Empty
MesajSubiect: Re: Two and a half men   Two and a half men Icon_minitimeMar Sept 06, 2011 7:42 am

Hmm , eu l`am vazut la tv prin reclame .. Dar niciodata nu m`a interesat indeajuns de mult in cat sa ma uit la el . :D
Totusi , din ce ne`ai spus [ scris ] tu pare interesant ..
Sus In jos
Continut sponsorizat

Two and a half men Empty
MesajSubiect: Re: Two and a half men   Two and a half men Icon_minitime

Sus In jos

Two and a half men
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ :: Θ Discut libere Θ :: Θ Tv Θ :: Seriale-
Mergi direct la: