Pai la momentul actual eu ador BIGBANG ! :lol!: Este o formatie coreeana :"> pe care pur si simplu o iubesc . De obicei nu am o trupa preferata mai mult de o luna , insa BIGBANG ascult din februarie , cred . :)) [ ofof , rusine mie ! cum de nu i`am observat mai devreme ?! Sunt geniali dupa parerea mea .. Au format trupa in 2006 . ] .
Formatia este formata din cinci baieti [ inainte erau sase , insa nu stiu ce s`a intamplat cu acel baiat ] :
- G-Dragon [ liderul trupei ] ,
- T.O.P. [ cel mai sexy baiat din trupa , dupa parerea mulor fani , dar nu si a mea :"> ]
- Taeyang [ mama , ce muschi are ! ]
- Daesung [ prima oara nu prea mi`a placut , dar acum cred ca e si el super ! :P ]
- Seungri <3 ! [ Il iubesc ! :X Este cel mai tanar din formatie , si dupa parerea mea cel mai amuzant , chipes si deloc fitos ! <3 . Bineinteles ca niciun membru nu este fitos , dar T.O.P. cam asa pare , gen Bad Boy :> :]] .. ]
Hai sa va spun cateva melodii de`ale lor .. :
- BIGBANG - Lies [ preferata mea ]
- BIGBANG - Haru Haru
- BIGBANG - Last [ melodia in sine incepe pe la 0.57 ]
- BIGBANG - How Gee
- BIGBANG - With You
- BIGBANG - Tonight [ o alta preferata a mea ! ]
- BIGBANG - Beautiful Hancover [ alta preferata ... :))) ]
- BIGBANG - [ garagara ] Go !!
Altele nu mai imi vin in minte , daca va intereseaza formatia cautati pe YouTube . :P
Baietii mai inregistreaza si melodii solo :
- G-Dragon - This Love
- Seungri - What Can I Do
- Taeyang - I`ll Be There
- Seungri - VVIP
- T.O.P - Turn It Up
Acestea sunt preferatele mele , asa ei au mai multe ..
Daca doriti sa ii ascultati si daca o veti face , sa va spuneti parerea , va rog ! :lol!:
PS : Membrii trupei : in poza , de la stanga la dreapta : Daesung , Seungri , G-Dragon , T.O.P si Taeyang :D . [ Wow , am reusit sa vad diferenta dintre Seungri si T.O.P. in sfarsit . :)) Inainte doar dupa caracter imi dadeam seama =)) ]
http://1.bp.blogspot.com/-ojTvJhDG0lU/TaZVjN1_AXI/AAAAAAAAAAw/tHkE4n5gw64/s1600/big-bang-21.jpg Oare am deviat de la subiectul forumului ? [ Prezinta`te ! ] Oricum , enjoy !