| Hey everyone! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
bibi Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 8 Puncte : 13 Reputatie : 0 Varsta : 30
| Subiect: Hey everyone! Mier Mai 18, 2011 5:27 am | |
| Helloo!! Eu sunt bianca dar mi se spune bibi.Am 16ani.Sunt o fire sensibila, glumeata, prietenoasa si de treaba daca stii cum sa ma iei.Pai eu sunt destul de copilaroasa.. Nu suport minciuna, ura, cearta. Asa...Ce imi place.. Muzica..pentru ca e viata mea..daca n-ar fi as muri Desenul... ador sa desenez.Daca aveti intrebari puneti-mi-le...
Ultima editare efectuata de catre bibi in Sam Mai 28, 2011 1:51 am, editata de 2 ori | |
|
| |
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: Hey everyone! Mier Mai 18, 2011 8:51 am | |
| BiBi , eu sunt Voltura si ma bucur ca ti-ai facut cont aici pe W-las!
Ti-asi scrie o introducere prietenoasa dar maine am test la istorie asa ca mai bine nu... :lol: (sper sa ma ierti ) Ma bucur ca esti glumeata... pentru ca acum nu mai sunt singura!
In rest ... ca tot spuneai sa-ti punem intrebari : -De ce te doare mana?
Cu multa dragoste Voltura | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Hey everyone! Mier Mai 18, 2011 8:55 am | |
| buna si tie cum am mai spus eu sunt andra si nu mint :cheers: si mie imi place nu nu defapt nu cred ca as putea traii fara muzica nu mi-as imagina viata fara ea imi e ca o soara mai mare nu glumesc cand sunt trista ascult musica si ma invelesc deci scumpo aici ne-am "nimerit" si eu sunt pacifista daca se ia cineva la certa cu mine il las sa balmajeasca prosti...dar pana intr-un punt am ceva misik noua poate vrei sa ti-o trimit pe mess doar sa-mi lasi id-ul tau :lol!: | |
|
| |
Blasphemy Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 6 Puncte : 8 Reputatie : 0 Varsta : 27
| Subiect: Re: Hey everyone! Mier Mai 18, 2011 10:29 am | |
| Buna, bun venit pe forum Bibi, sper sa te distrezi. Oricum voltura, vezi ca ai uitat de glumeata de mine! :)) | |
|
| |
bibi Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 8 Puncte : 13 Reputatie : 0 Varsta : 30
| Subiect: Re: Hey everyone! Mier Mai 18, 2011 11:05 am | |
| Pai mi-am scrantit mana dreapta la dansuri:d partea buna este ca am scapat de scris pentru cateva zile la scoala:)) | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Hey everyone! Vin Mai 27, 2011 8:08 am | |
| Salut , Bibi ! Pai , sper sa iti revii cat de curand cu mana dreapta . :D Mi se pare foarte tare ca faci dansuri ! Eu sunt clasa a VIII si acum ca vine banchetul habar nu am sa dansez :oops: ! :)) ( --> Ramane intre noi ! :-# ) Si sa stii ca nici eu nu suport minciuna , prefacatoria , cearta si ura [-x . Ne mai vedem ! :* Cu drag , Renesmee . :D | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Hey everyone! Sam Mai 28, 2011 5:28 am | |
| heiiiiii dansuri si eu am cunoscut aceasta arta si mi-a placut ....si partea cu scrantitul mainii cum ai reusit sa faci asta? | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Hey everyone! Dum Iul 03, 2011 5:15 am | |
| | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Hey everyone! Mier Aug 17, 2011 1:06 am | |
| mda , roxi e o pisicuta eu sunt extraterestru sau martian , ce;o fii asta :lol!: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hey everyone! | |
| |
|
| |
| Hey everyone! | |
|