| Evită cuvântul "Da" sau "Nu". | |
|
+13Whispyy Himeji. Đąŋģęŗ • Psycho Klau .allii. ~ baby strumf ♥ Elyy Yumi Renesmee ZuZa_Roxa Zummy Bishop † 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Vin Aug 26, 2011 10:19 pm | |
| Well am mai văzut acest joc şi pe alte forumuri (mai exact Zup, acolo l-am jucat şi eu). Şi mi-am propus să-l pun şi aici fiindcă este amuzant şi interesant. Şă explic cum vine jocul: Pui o întrebare, orice doreşti tu, iar următoarea persoană care trebuie să posteze, răspunde la întrebarea pusă de userul de sus, dar trebuie să se ferească din a folosi cuvântul "da" sau "nu".
Încep eu:
Când vezi doi băieţi pe stradă ţinându-se de mână cum reacţionzi ? Dar două fete ? - Nu m-am putut abţine. XD | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Vin Aug 26, 2011 10:35 pm | |
| :twisted: daca vad doi baieti zic "uuuuu , YAOI" si daca vad fete "aaaa , YURI " :hh: ai inteles nu iti place scoala ? | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Vin Aug 26, 2011 11:37 pm | |
| Pai , daca ma gandesc bine asa si asa 50% sigur ca imi place o sa imi reintalnesc colegii si gata cu lenevitul, 50% sigur ca o urasc ,o sa fiu aproape fara calculator . Iti place sa asculti muzica? | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Vin Aug 26, 2011 11:39 pm | |
| rooxiisor ce mai faci :D
poi daca e vorba de muzica eu zic ca acum ascult , deci o ador
iti plac manelele ? :shock: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Vin Aug 26, 2011 11:48 pm | |
| Bine , pe aici cu lenevitul (pana vine scoala ) , tu ? Manele , o intrebare foarte buna le urasc , detest , ele fac parte din clasamentul melodiilor fara ascultare Exista extrateresti?
Ultima editare efectuata de catre roxa RXN in Vin Aug 26, 2011 11:50 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Vin Aug 26, 2011 11:49 pm | |
| eu scriu la fic ala cu numele cat casa :P poate martieni crezi ca mai suntvrajitoare ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Lun Aug 29, 2011 2:42 am | |
| Văd că vă place jocul. : > Mă bucur. ^^
Crezi că sunt vrăjitoare ?
- Mă... eu cred că ar exista. Şi mi-aş dori să fiu şi eu una.
Next: Ai vrea să faci o mică călătorie într-un tărâm de dulciuri ? Cum ai reacţiona dacă ai vedea un asemenea loc ?
| |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Lun Aug 29, 2011 9:01 am | |
| poi probabil acel taram ar deveni mancarea mea si eu , m-as face cat casa :hh: iti place acest emoticn :bna: ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Joi Sept 01, 2011 2:58 am | |
| Îţi place acest emoticon <emoticonul respectiv> ?
* Sincer...mă cam sperie şi lasă de dorit.
Next: Ai vrea să fi un super erou şi să salvezi lumea ? | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Joi Sept 01, 2011 6:28 am | |
| Ai vrea să fi un super erou şi să salvezi lumea ? As vrea sa fiu un super erou care sa salveze lumea , mai exact o super`eroina . :lol!:
Q : Ai vrea sa poti citii gandurile oamenilor ? <3 | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Joi Sept 01, 2011 6:42 am | |
| Sigur , as vrea sa vad ce cred oamenii despre mine ! Asa , ai vrea sa fi un megastar ? | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Joi Sept 01, 2011 7:47 am | |
| mi se pare un lucru costisitor , greu cu multe activitati :jrtujuj: te doare ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Joi Sept 01, 2011 12:25 pm | |
| Te doare ?
* Ce să mă doară ? Sincer nu pricep... -.-
Înainte de a pune nextul vreau să vă lămuresc cu ceva: încerca-ţi să formula-ţi lucid întrebările, clare.. cu mai mult înţele.. fiindcă de multe ori chiar nu pricep ce spune-ţi. Zummy aş avea o idee la ce ai spus tu sus, însă tot încertă am rămas. Next time vă rog să scrieţi cum trebuie întrebările, chiat că ar fi şi cuvinte degajate.
Next: Var plăcea ca acum la început de an şcolar să se elimine învăţământul acesta şi să întroducă magia, artele marţiale.. lucruri ce le vedeam doar în filme, animeuri şi poveşti ? | |
|
| |
Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Joi Sept 01, 2011 1:01 pm | |
| Ar fii foarte tare! Mi-ar placea la nebunie pentru ca atunci pot spune ca traiesti intr-o lume perfecta pentru mine. :aww: Ti-ar placea ca prietenul tau sa-ti spuna ca nu are timp sa iasa la o intalnire cu tine, dar dupaia l-ai vedea la mall vorbind cu amica ta? (Sa va vad cum evitati "Da" "nu") :->: | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Vin Sept 02, 2011 7:45 am | |
| probabil m-as infuria si m-as desparti de el
iti place BIG BANG ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Vin Sept 02, 2011 9:46 am | |
| Îţi place BIGBANG ?
Ce întrebare. Categori, îi ador, salivez după ei. Dar sincer acum muzica lor e foarte tare şi cântă super. Dansează aşa de energic şi plini de viaţă, se vede că pun efort şi pasiune în melodiile şi coregrafiile lor. I adore them !!
Next: Aţi vrea să înfinţăm o trupă de dans şi să ne facem propriile coregrafi pe k-pop ? XD | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Dum Sept 04, 2011 7:07 am | |
| OFF TOPIC !!! Whatttt ?!?!? :O:O Va place k-popul ?! Pai si mie acum imi spuneti ?! Va omor ! :-w Se pare ca i`am prezentat degeaba pe cei de la BB , voi ii stiati deja . :)) Anyway , revenind la oile noastre ...
Q : Aţi vrea să înfinţăm o trupă de dans şi să ne facem propriile coregrafi pe k-pop ? XD A : Ar fi interesant , insa , din pacate , nu suntem toate din acelasi oras asa ca va fi cam greu sa o facem ! :d
Next question : Daca vreun membru BIGBANG [ sau oricare dintre coreenii astia adorabili =P~ ] te`ar cere in casatorie , cum i`ai raspunde ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Dum Sept 04, 2011 5:09 pm | |
| Off Topic: Da.. ce chestie !! Mă din moment ce toţi de aici suntem înebuniţi după muzică, nu aveam cum să nu ne placă K-pop sau J-pop sau J-rock (i like it). *laughs*
Dacă vreun membru BIGBANG [sau oricare din coreenii astea adorabili =p~]te`ar cere în căsătorie, cum i`ai răspunde ?
~ Mă în primul rând i-aş spune stupefiată: Tu... să mă ceri pe mine de nevastă, eşti sigur că mă vrei ? Eşti beat cumva şi m-ai încurcat... ? Mă mai gândesc... Dar la final aş fi acceptat cu cea mai mare plăcere.
Next: Cum ai vrea să fie o seară romantică pentru tine şi băiatul ce te iubeşte ? | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Vin Sept 09, 2011 3:34 am | |
| Uhhh , n`am imaginatie . Dar , hai sa ma inspir [ sau mai bine spus sa copiez =)) ] ceva din dramele vazute pana acum .. :)) : Ok , sa zicem ca suntem deja maaari [ +25 ani ] si el doreste sa ma ceara de sotie . Asa ca imi propune sa luam cina intr`un loc stiut de el , si ma duce pe o plaja goala , unde , la mal sunt asezate o masa cu doua scaune si zeci de feluri de mancare . =P~ :))) Si dupa ce privim cum apune soarele , el imi da o scoica si ma roaga s`o deschid . O deschid si in ea zaresc un inel finut , " ingropat " pe jumatate in nisip . Stiti , baietii ar trebui sa se uite si ei la drame !! [-x Asa poate le`ar veni si lor inspiratia .. :)) Anyway , care este mancarea ta preferata si de ce ? =)) [ alt raspuns inafara de " pentru ca are gust bun . " ] | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Dum Oct 16, 2011 11:46 pm | |
| mancare...hmm..pulpe la cupotor cu cartofi mai ales, imi plac mai ales cand wsunt calde doarece este si o mancare sanatoasa dar si foarte buna:P
Ai vrea sa scapam de scoala? | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Mier Noi 02, 2011 5:06 am | |
| de ce am face asta ? asa grea cum este , ne asigura un viitor , asta depinde si de noi .
iti place fizica ? | |
|
| |
~ baby strumf ♥ Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 12 Puncte : 21 Reputatie : 1 Varsta : 26
| |
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Mier Noi 09, 2011 12:55 pm | |
| nu prea stiu, nu am incercat nici-o data sincera sa fiu ....
next Q. : daca te-ar opri un desinger celebru pe strada si ti-ar spune ca ia un corp perfect pentru a fi model ce i-ai raspunde ? | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Mier Noi 09, 2011 9:25 pm | |
| Ca delireaza!! Iti plac iepurii? Eu am unul si e asa de simpatic.. | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". Dum Noi 13, 2011 2:32 am | |
| Pai nu detin un iepure dar banuiesc ca sunt chiar superbi. Am avut odata la tara unul... dar l-a mancat mumusetea mea de catelus-lup care ramasese cu capul iepurelui in gat. Yeah... e o poveste interesanta =))
Next-->Desenezi?
Psycho XD | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Evită cuvântul "Da" sau "Nu". | |
| |
|
| |
| Evită cuvântul "Da" sau "Nu". | |
|