вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| Subiect: Re: My Oracol ^...^ Sam Iul 28, 2012 12:13 am | |
| Cuvant de inceput! - Hello Cum te numesti? - Antonia Cati ani ai? - 15 anisori In ce zodie esti? - Leo Ce materie de la scoala iti place cel mai mult? - Anatomia Care este animalul tau preferat? - Nu fac diferente intre animale *.* Care este culoarea ta preferata? - Negru and Albastru Care este melodia ta preferata? 1NE2 - I LOVE YOU Care e artistul/formatia preferata(a)? Evanescene , CRBL , Britney Spears , etc. Ce vrei sa te faci cand devii mare? - vom vedea ce ne rezerva viitorul ^.^ De ce te temi cel mai tare? - de singuratate Cat poti rezista fara computer ? - un an O parere despre mine - o persoana draguta si activa pe forum Cum te vezi peste 10 ani? - nu cunosc Porecla ta este Anto Un cuvant de incheiere ! Paaaaa :x
| |
|
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: My Oracol ^...^ Vin Apr 11, 2014 6:01 am | |
| Cuvant de inceput ! Heya. Cum te numesti ? Raluca. Cati ani ai ? 15. In ce zodie esti ? Taur. Ce materie de la scoala iti place cel mai mult ? Romana. Care este animalul tau preferat ? Pisica. Care este culoarea ta preferata ? Albastru & Verde. Care este melodia ta preferata ? - Care e artistul/formatia preferata(a) ? - Ce vrei sa te faci cand devii mare ? Medic veterinar. De ce te temi cel mai tare ? Examene / teste. Cat poti rezista fara computer ? Destul de mult. O parere despre mine ? De treaba ! Cum te vezi peste 10 ani ? Cu familia mea. Porecla ta este…. Himeji. Un cuvant de incheiere ! Paa. ;3 | |
|