| Heart & Soul | |
|
+13Klau Any Elyy Đąŋģęŗ • Himeji. ● Lene .allii. Caρρυccιησ ♥ Voltura Zummy Renesmee ZuZa_Roxa Bishop † 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Heart & Soul Vin Oct 28, 2011 11:34 pm | |
| moaa cat de tare ee :x, imi place la nebunie :x | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Heart & Soul Mar Noi 01, 2011 6:35 am | |
| suuper desen !!!! te rog sa mai pui :* pentru ca ma bucura arta ta XOXO | |
|
| |
Any Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 39 Puncte : 138 Reputatie : 5 Varsta : 27
| |
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| |
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Heart & Soul Sam Noi 05, 2011 1:38 pm | |
| Tati, desenezi incredibil ! Ce n`as fi dat sa`ti fi mostenit talentul, dar deh, n`am avut noroc. =[[ Te astept cu altele. :x Chu ~! <3 :* | |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: Heart & Soul Dum Noi 06, 2011 9:15 am | |
| Sooo... Fetelor mă bucur că vă place acel desen, îmi cer scuze că nu se vede aşa de clar. Ce să-i fac dacă nu am putut să-l scanez, poate trebuia să-l mai modific în PS. Oricum nu sunt eu nu ştiu ce talent înăscut, învăţ din greşeli.
Revin: am făcut un doodle digital cu mine anthro, sper să vă placă. Nu este nu ştiu eu ce.
Me!! | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Heart & Soul Dum Noi 06, 2011 9:52 pm | |
| e super fain desenul . nici nu stiu ce sa spun ^^ imi place la nebunie | |
|
| |
Gaara Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 115 Puncte : 128 Reputatie : 9 Varsta : 27
| Subiect: Re: Heart & Soul Lun Noi 07, 2011 5:37 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Heart & Soul Vin Noi 18, 2011 11:53 pm | |
| Mercii la tuturor, mă bucur că va plăcut acel desen. XeNon nu pot spune că sunt mega ultra talentată, orcum mai am multe de învăţat, îmi dau doar silinţa. Dar mersii. *hug*
Ok de data aceasta am reuşit să fac un desen digital, fără lineart, color 100%. E primul terminat şi îmi place cum a ieşit, într-un fel... xD Este pentru o colegă de la şcoală şi sper să-i placă. La fel şi vouă. ^^--> S t a r s <-- | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Heart & Soul Sam Noi 19, 2011 1:01 am | |
| e bestial ai asa o imaginatie bogata . pfoai cat imi place ti-a iesit foarte bine , sigur o sa-i placa si colegei | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Heart & Soul Mar Noi 22, 2011 10:12 am | |
| mammamamaaaa ce superr sunt imi plac la nebunie creatiile tale is vezi ca te bat, esti super mega ultra maxi talentata :x , le ador, pfoaii cat imi plac, sa mai pui :x | |
|
| |
| Subiect: Re: Heart & Soul Sam Dec 03, 2011 1:33 am | |
| Cornelia
Pentru scumpa mea Cornelia (my love). Acesta ar fii portretul ei... dar sincer nu a ieşit minunat. Oricum m-am orientat dupa o poză de a ei. Totuşi mi-am dat silinţa şi a ieşit ceva. <3 | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Heart & Soul Sam Dec 03, 2011 2:00 am | |
| uu pentru matusica mea . sigur i-a placut . | |
|
| |
deLL Nu Vreau. <3 Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 104 Puncte : 118 Reputatie : 5 Varsta : 27
| Subiect: Re: Heart & Soul Sam Dec 10, 2011 3:18 am | |
| Ce frumoase sunt!!
Eu nu le am cu desenul nici daca stau in cap!
Bravoo! Mai aduci? | |
|
| |
Gaara Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 115 Puncte : 128 Reputatie : 9 Varsta : 27
| Subiect: Re: Heart & Soul Sam Dec 10, 2011 1:45 pm | |
| mda , foarte fain . un talent nascut ce sa mai ;) | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Heart & Soul Mar Ian 03, 2012 11:15 am | |
| Ce frumoos ca te`ai gandit la prietena ta Cornelia! Pur si simplu ador pen`ultima poza.Sa mai pui,te rog eu ! | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Heart & Soul Mar Ian 03, 2012 11:21 am | |
| Ma Thunder, Ma colega de yaoi. Iti iubesc desenele! So beautiful. Ceva yaoi, nada? Imi place cum iti ies si imi palce cum le colorezi o.o Ai chestie daia... tablita d-aia? Sau ce naibi era :)) Nu cred ca le poti face cu mous-ul. Inca o data felicitari si succes in continaure!
Psycho XD | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Heart & Soul Mier Ian 04, 2012 1:46 am | |
| De acord cu varamea.Ceva yaoi ne aduci si noua? As vrea sa vad doi baieti...,ok intelegi tu. =)) Sper ca vei tine cont de parerea noastra.Multa bafta! | |
|
| |
| Subiect: Re: Heart & Soul Mier Ian 11, 2012 1:30 am | |
| Mă bucru că vă plac desenele mele. <3 Psycho - offf coleguţa mea de yaoi, din păcate eu nu desenez yaoi (şi eu mă şochez pe mine îmsumi cu asta o.o), dar am un motiv anume şi acela este: încă mai trebuie să învăţ la anatomia masculină, acum încep să o prind şi deja am o idee pentru nişte strips manga cu un yaoi, personajele deja le am în cap, poate o saă desenez ceva, mă chinui pentru voi dacă este. Şi da, acesta este motivul de ce eu nu desenez yaoi, vreau să ajung să desenez băieţii bine la trup şi frumoşi desigur, ca după să desenez ca nebuna yaoi. : )) Se numeşte tabletă grafică, nu tăbliţă, e o diferenţă (în caz că vreţi să vă luaţi să ştiţi cum se numeşte xD) Dup o absenţă foooarte mare pe forum, vin cu câteva desene nu foarte noi. : )) Recent totuşi făcute.
Elize Christmas - asta a fost pentru un concurs. <3 +Yahiro+ - pentru o prietenă de a mea din Irac. E personajul ei dintr-o poveste. | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Heart & Soul Mier Ian 11, 2012 3:56 am | |
| Asa tableta grafica. Ai? Si daca da de unde ti-ai luat-o? a vreau si eu :]] Frumaose desenele, pe al doilea l-am vazut pe Animezup <3 Si imi place bunaciunea din al 3-lea. Yeah, anatomia. De asta am desenat doar un sarut eu. Nu vreau sa le pocesc corpurile :]] Succes in coninaure, ma partenera.
Psycho XD | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Heart & Soul Mier Ian 25, 2012 4:44 am | |
| Sunt superbe! Le ador! ^^ Imi place la nebunie stilul tau de a desena si totul la tine! Sunt asa de minunate!!! Sper sa mai aduci <3 <3 <3 | |
|
| |
Mina ♥ Membru Inactiv
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 4 Puncte : 6 Reputatie : 0 Varsta : 28
| Subiect: Re: Heart & Soul Sam Mar 10, 2012 5:21 am | |
| Wow, esti foarte bun, mai ales la valoratie, desi la unele nu se prea intelege din ce parte bate lumina, si ai mare grija la anatomie chiar daca la lucrearile in stil anime nu se prea tine cont de ea.
Spor la desenat! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Heart & Soul | |
| |
|
| |
| Heart & Soul | |
|