| Casniciile si copii nostri | |
|
+6ZuZa_Roxa Zummy Bishop † Voltura Renesmee Yumi 10 participanți |
|
Credeti ca e amuzant si ar trebui continuat? | 1. Da | | 88% | [ 14 ] | 2. Nu | | 12% | [ 2 ] |
| Total voturi : 16 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Dum Sept 18, 2011 11:47 pm | |
| Cui i`ai spus fina ? Mie ? Ca sincer nu prea le am cu gradele de rudenie.. :)) | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Dum Sept 18, 2011 11:50 pm | |
| DA ,eu sunt nasa ta vrajitoare (glumii :P) | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Dum Sept 18, 2011 11:53 pm | |
| :)) Bun.. am aflat si eu ca daca am o nasa, atunci eu ii sunt fina. :lol!: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Dum Sept 18, 2011 11:55 pm | |
| | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Dum Sept 18, 2011 11:56 pm | |
| Mda, mersi.. Desi nu cred ca e o chestie ce trebuie " laudata " .. :)):)) Ma gandesc ca oricine ar fi stiut asta.. o.O | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| |
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Mar Sept 20, 2011 9:01 am | |
| sincer nici nu mai stiu ce ai zis :D | |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Mar Sept 20, 2011 9:09 am | |
| Nu mai contează. : )) Ceea ce este cu adevărat important şi mă refer la noi, este că suntem o familie. *hugz* Şi scumpa mea soţie ea se referea la faptul că a spus că: "este o fală/laudă să ai naşă" - sau ceva de genul. În fine, nu mi se pare... dar na. oricum toţi avem naşi şi nu cred că ne lăudăm cu ei. : )) În fin`, let it go. | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| |
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Mar Sept 20, 2011 11:12 pm | |
| hey-hey ! A ajuns si ratacita de mine pe aici :))) Deci cum a spus zummy eu sunt fiica de mult pierduta ce isi vrea partea de avere chiar daca mami si tati nu stiu asta :hh: . Deci rene te-ai facut cu o surioara chiar daca iti place sau nu:)) | |
|
| |
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Mar Sept 20, 2011 11:25 pm | |
| Aww copilul meu!! Vino la tata să te ia în braţe!! * hugz * Cum să se supere e foarte bine. Însă cum naiba de te-am pierdut.
Draga mea familie am o mică idee pe care aş dori să o împart cu voi - dar mai întâi noi ce nume de familie avem. Normal se ea numele bărbatului, adică eu. Dar totusi vreţi să înventăm unul amuzant? | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Mier Sept 21, 2011 5:55 am | |
| eu propun : Family Flinstone*F & F* | |
|
| |
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Mier Sept 21, 2011 9:05 am | |
| Da... păi mai bine ceva original. Eu încă nu m-am gândit la un nume... dar şi pe mine mă cam tentează Familia Bundy. : )) Însă vreau ceva original. Hai mai încercaţi şi mă mai gândesc şi eu. Pe mine mă cheamă Ţinc - ca nume de familie şi vine de la tăcănit spun eu. XD Dar mai bine găsim un nume dacă nu îl luăm pe al meu sau combinăm. Câte o literă din numele nostru de familie.
Hai copii mei, naşă, hai bagă idei. | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Mier Sept 21, 2011 9:25 am | |
| Nume de familie .. W-las Scuze nu am momentan idei Pai prima litera poate fi ... B SAU ALTA LITERA CE ZICETI ?? ;) | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Mier Sept 21, 2011 10:29 am | |
| Eu mereu m`am gandit la numele tau de forum : Baka. :)) Baka Renesmee , Baka Zummy , Baka Panda si Baka alliii. :d Sau Panda.. :-" Dar asta daca e tati de acord. :lol!: Si alliii, sa stii ca nu ma deranjeaza ca`mi esti sora. >:D< Din contra! :X Alte nume originale nu stiu.. :)) Lipsa de idei. :D Daca`mi vine ceva in minte pana nu va hotarati, va voi anunta. V`am pwpat ! :* | |
|
| |
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Mier Sept 21, 2011 10:33 am | |
| Scumpa mea copilă aşa să rămână, mie una îmi place. Şi eu spun să rămână... voi restul, soţia mea scumpă?? | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Mier Sept 21, 2011 10:37 am | |
| Hehe. Ma bucur.:lol!: Acum asteptam parerea celorlalti. | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Joi Sept 22, 2011 10:40 pm | |
| Mie imi place mult numele :D . Deci daca si mami este de acord atunci asa ramane , nu? | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Vin Sept 23, 2011 4:26 am | |
| asa , acum in marea mea intrare vreau sa bata tobele :africa: bun , bun renesmee , draca fica , treb` sa-ti spun ca.... te-am nascut un geniu :=)): iti vine sa crezi , chiar ma bucur pentru harul tau :=)): numele este genial , imi place deci ne numim oficial familia BAKA ..... cine vrea sa se mai alature ? avem doritori ? | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Vin Sept 23, 2011 4:59 am | |
| Pot sa fiu matusa/bunica sau orice altceva, cea nebuna? ;> Gen psihopata, gen criminala in serie? Pot, nu-i asa? Chiar si sora sau judecator [don.t ask why] doar sa fiu criminala in serie ;> May I? Onegai ;x
Zbye and see ya later ;x | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Vin Sept 23, 2011 5:02 am | |
| criminala in serie :sea: bine , ai sa fii sor`mea , si eu am mostenit gena criminala de la tine , deci bun venit in familia Baka , diz` Baka :fleur: | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Vin Sept 23, 2011 5:07 am | |
| Sank ya, ma sis. Ma bucur ca am fost primita in familia acesta mare si frumoasa >;d<
Zbye and see ya later ;x | |
|
| |
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Vin Sept 23, 2011 6:46 am | |
| Işe mă.. acum se înmulţeşte familia lui nevastă mea şi doar eu sunt impotentă, fără nimeni. : )) Scuzaţi expresia. Păi văd că vă place numele meu de "Baka" şi da fiica ta a moştenit de la tine inteligenţa şi de la mine. Nu te mira, noi suntem genii. Bă nu vrea nimeni să-mie frate sau sora? Cucu... : ))
Ultima editare efectuata de catre × Panda.Baka × in Dum Sept 25, 2011 1:29 am, editata de 1 ori | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Vin Sept 23, 2011 9:11 am | |
| Pai as fi vrut sa fiu eu Panda , dar am o surioara , dar nu mas supara sa mai am una , deci vrei ?? Desigur sa nu uit si parerea surioarei mele :P , sper sa o prind pe mess :geek: Edit : Mesaj sters
Ultima editare efectuata de catre RouXiss Đx in Joi Sept 29, 2011 1:20 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri Dum Sept 25, 2011 1:20 am | |
| So.. Diz' , tu mi`esti matusica ? :X Imi placeee >:) Mai ales daca am una " criminala " ( nu stiu voi, da` eu il iau in sensu` de mafiot :-" ) . Am spatele asigurat la scoala . B-) =)) Si daca sunt nepoata ta a mare atunci tre` sa ma inveti cum sa trag cu pistolu` si cum sa ma bat, right ? :-" Ok, delirez deja.. V`am pupat ! :* | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Casniciile si copii nostri | |
| |
|
| |
| Casniciile si copii nostri | |
|