| Kaichou wa Maid-sama | |
|
+10Sou ● Lene Suzi .allii. Đąŋģęŗ • Myiu Phantomhive Lollipop Girl Renesmee ZuZa_Roxa Zummy 14 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Kaichou wa Maid-sama Sam Sept 10, 2011 3:40 am | |
| | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Kaichou wa Maid-sama Sam Sept 10, 2011 11:09 pm | |
| | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Kaichou wa Maid-sama Mier Sept 14, 2011 10:58 am | |
| Sper sa am timp sa`l vad.. Si as aprecia daca mi`ai spune cam despre ce este vorba in anime. :D | |
|
| |
Lollipop Girl Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 43 Puncte : 83 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: Kaichou wa Maid-sama Mier Oct 12, 2011 6:57 am | |
| mz de sait (eu credeam ca e doar manga ) mz scumpa ca m-ai desteptat . pecoleshi te tzuc | |
|
| |
Myiu Phantomhive Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 7 Puncte : 12 Reputatie : 1 Varsta : 28
| Subiect: Re: Kaichou wa Maid-sama Vin Oct 14, 2011 7:43 am | |
| Iubesc acesta anime si mereu o sa-l iubesc | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Kaichou wa Maid-sama Vin Oct 14, 2011 8:15 am | |
| okay ..... am de raspuns ^^
--> rene <-- in acest anime este vb de Misaki Ayuzawa . Ea este presendinta unui liceu pe nume Seika High School . In acest liceu predomina sexul masculin , fiind foarte putine fete . Adolescentele erau tinte ale perversitatilor din partea baietilor dar Misaki le apara . Era o amenintare pentru baieti, toti se fereau de ea . le era frica . pentru ca era dura cu ei , aproape ii ura . Un nou coleg de scoala , Usui Takumi . afla ca Misaki marea presedinta a liceului lucreaza la o cafenea . Facea asta pentru a-si sustine familia in urma mortii tatalui ei . Misaki nu are incredere in Usui si este sigura ca a doua zi la scoala se va afla de slujba ei . Dar Usui ii patreaza ssecretul si au parte de mai multe activitati impreuna . Asa ajung sa se iubeasca . In fine nu am explicat prrea bine , cel mai corect ar fi sa te uiti la el ca sa-ti dai seama ^^
--->Roxi<---- Ma bucur ca l-ai vizionat . si ma bucur ca ti-a placut ^^
--> Loli<--- nu ai pt ce sa-mi multumesti . pana la urma trebuia sapun si linkul nu ?
---> Myiu <--- si pentru tine ma bucur ^^ ma bucur ca va place si voua . pentru ca este un desen foarte frumos . abea astept a dous serie XD | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Kaichou wa Maid-sama Vin Oct 14, 2011 11:46 am | |
| M`a captivat total ce`ai scris acolo. o.o O sa`l privesc ! :lol!: | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Kaichou wa Maid-sama Mier Oct 26, 2011 11:16 am | |
| Neh, Zummy, Usui nu era un coleg nou de scoala, era de ceva timp acolo, doar ca era mai retras, inchis in el si frangea inimile tuturor fetelor ;> Si nu ai precizat ca era o cafenea de servitoare, iar Usui mergea zilnic acolo pentru a o vedea pe Misako in acea uniforma scurta ;> Oricum, anime'ul chiar mi'a placut si dupa ce l'am vizionat pe tot mi'am dat seama ca'l mai vazusem si inainte [vechi obicei]. Oricum, anime'ul este amuzant, pe tot parcursul fiind vorba despre incapabilitatea lui Misaki de a vorbi despre slujba ei, deoarece ii era frica ca ceilalti sa nu o mai respecte. Si bineinteles, cei care nu au urmarit acest anime si le place comedia [presarata pe alocuri cu romantism] ar trebui sa'l vizioneze.
Nu ar fi frumos sa fie si un Sezon 2? ;> | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Kaichou wa Maid-sama Mier Oct 26, 2011 12:02 pm | |
| Corect Diz` ar fi super sa fie si un sezon 2 Imi place foarte mult acest anime . Usui este un personaj foarte dulce dar uneori poate fi si un ,, extraterestru pervers" :)) . Mi-a placut foarte mult faza cand acesta a sarit de pe cladirea scolii pentru Misa sau cand a salvat-o de tipul ala cu parul verde de la scoala cealalalta ...am uitat cum se numea :))) [v-am lamurit de tot , nu ? :)) ] | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Kaichou wa Maid-sama Mier Oct 26, 2011 12:06 pm | |
| Cel mai mult mi'a placut si o sa'mi ramana intiparit in minte momentele in care il facea "extraterestru pervers" Si sora ei era ciudata -> deci amuzanta. Si Aoi la fel :]] Imi placea parul lui si dorinta lui de a se imbraca cu haine de fata, iar episodul cand i'a facut acea rochie Misei e de'a dreptul amuzant, in special acea faza. Dar de momentul in care tipu ala a hipnotizat'o si parca era beata? :]] Sau cand Usui i'a spus "Nu conteaza, te voi face sa te indragostesti de mine de cate ori va fi nevoie" [sau ceva de genu'] | |
|
| |
Suzi Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 15 Puncte : 21 Reputatie : 0 Varsta : 26
| Subiect: Re: Kaichou wa Maid-sama Vin Oct 28, 2011 10:59 pm | |
| Wow e super,abia am vazut primul episod si deja vreau sa vad tot anime-ul :)) | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Kaichou wa Maid-sama Mar Noi 01, 2011 7:34 am | |
| of sezonul doi !!! de cand visez la el ^^ chiar as vrea sa fie | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Kaichou wa Maid-sama Vin Dec 02, 2011 8:12 am | |
| Iubesc animeul asta;x;x;x Cred ca am sa ma uit la el a 2a oara=)) e bestial;x;x Mi-a placut mai ales cand Usui a sarutat-o pe Misaki prima data cand a pierdut poza;x;x Aia e partea mea preferata. Si imi place la nebunie comportamentul lui Usui;,x | |
|
| |
Sou Membru Forum
Element : Sex : Mesaje : 23 Puncte : 25 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Kaichou wa Maid-sama Dum Apr 15, 2012 7:52 am | |
| Anime-ul este superb! Usui este awwn <3 este aproape de băiatul perfect [ignore me; fangirl mode: activated] , povestea nu e cine ştie ce dar îmi plac complicaţiile care apar pe parcurs. Şi îmi place relaţia dintre cei doi Misaki x Usui. Sunt amuzanţi împreună plus ceilalţi pe lângă ei. Numai de dragu' să îl urmăreşti. | |
|
| |
☆BeLL☆ Membru Nou
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 7 Puncte : 9 Reputatie : 0 Varsta : 28
| Subiect: Re: Kaichou wa Maid-sama Mar Apr 17, 2012 11:03 am | |
| Deci m-am apucat sambata trecuta sa ma uit. Am vazut primele doua episoade, dar apoi a trebuit sa ma duc la slujba de Inviere. Duminica am vazut pana la 15, iar luni restul. A fost un anime fantastic. Mi-a placut comedia si relatia celor doi. Merita vazut. Credeti ca va mai aparea si un sezon doi? | |
|
| |
Maw Membru Forum
| Subiect: Re: Kaichou wa Maid-sama Sam Apr 21, 2012 5:06 am | |
| L-am vazut :D It's so good :) | |
|
| |
sakura chan Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 492 Puncte : 501 Reputatie : 1 Varsta : 27
| Subiect: Re: Kaichou wa Maid-sama Vin Feb 15, 2013 4:38 pm | |
| Si eu l-am vazut si mia placut foarte mult. A fost foarte frumos, personajele au fost foarte hazli si sunt si foarte bine realizate. De el mi-a placut ca a avut mereu grija de ea si a ajutato de fiecare data cand avea nevoie. | |
|
| |
Sou Membru Forum
Element : Sex : Mesaje : 23 Puncte : 25 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Kaichou wa Maid-sama Mier Mai 08, 2013 2:02 pm | |
| Eu l-am văzut şi l-am revăzut de vreo 2 ori. M-a făcut să râd de fiecare dată. E drăguţ anime-ul chiar dacă povestea nu e tocmai originală. E funny...adică m-a făcut să râd cu lacrimi la un moment dat. E drăguţ şi contrastul dintr Misaki şi prietenele ei. Ea e mai mult boy-like când trebuie să conducă şcoala care are un colectiv de băieţi în mare parte. Ceea ce mi-a plăcut la anime (şi manga) este faptul că plotul nu a fost centrat numai pe personajele main ci şi pe cele secundare. Per total anime-ul e amuzant, drăguţ cu ceva romantism acolo dar nu exagerat. | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Kaichou wa Maid-sama Mier Mai 29, 2013 6:51 am | |
| Sper sa mai apara si un sezon 2 pentru ca e minunat Multumim de anime,Zummico | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Kaichou wa Maid-sama | |
| |
|
| |
| Kaichou wa Maid-sama | |
|