| Hellău boys/girls! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Sasori Membru Inactiv
Sex : Zodiac : Mesaje : 4 Puncte : 6 Reputatie : 0 Varsta : 32
| Subiect: Hellău boys/girls! Sam Sept 17, 2011 1:50 pm | |
| Ok,spre deosebire de restul forumurilor care le frecventez,o sa-mi fac o ''prezentare'' mai completa.
Deci,ma numesc Claudiu,multi imi zici Clau sau Saso,dat fiind ca am pseudonimul de ''Saso'' de vreo 5 ani.
Am 18 ani,din pacate.
Locuiesc in Galati,tot la fel,din pacate.
Imi plac multe,nu va zic ce,sa va tin pe jar.
Anime/Manga : Nu dau detalii
Trupe preferate : Destule.
Aveti intrebari,le astept,':) | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Hellău boys/girls! Sam Sept 17, 2011 10:48 pm | |
| Hei There ! Poi in primul rand BUN VENIT PE FORUM !!!! ma bucur ca ti-ai facut cont vreau sa fi activ si sa respecti regulile nu uita de distractie :twisted: Tai Tai ! | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Hellău boys/girls! Sam Sept 17, 2011 11:47 pm | |
| Buna Sasori , Incantata de cunostinta sunt Roxana :king: Pai si din partea mea Bine Ai Venit pe forumul W-las , sper sa fi activ sa respecti regulamentul , iar cel mai important sa te distrezi si sati faci multi prieteni :lol!: | |
|
| |
Sasori Membru Inactiv
| Subiect: Re: Hellău boys/girls! Dum Sept 18, 2011 1:36 am | |
| Ye'y...
Mersic tuturor pentru urarile de bun veniit....
Sii...inrebari nu aveti?=)) | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Hellău boys/girls! Dum Sept 18, 2011 1:48 am | |
| Well then you questions ... asadar si cu "U" mare sa vedem ce-mi trece prin cap ---> Culoare preferata ? ---> Una din trupele preferate ---> Anime preferat si personaj . ---> Ce iti place sa faci in general ? ---> De ce ai spus "spre deosebire de restul forumurilor care le frecventez,o sa-mi fac o ''prezentare'' mai completa." ? pun intrebarea pentru ca ai zis "prezentare" completa , si nu a fost deloc completa , daca vrei sa te scuzi spunand ca ai pus "prezentare" in ghilimele sa stii ca trebuia sa pui cuvantul "completa" in ghilimele nu "prezentare' pentru ca ce ai zis tu pe aici este o oarecare prezentare , dar nu e completa , in nici un caz !
Cam atat , astept raspunsul , il vreau repede fara pic de ezitare
Ja Na ! | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Hellău boys/girls! Dum Sept 18, 2011 1:51 am | |
| Pai sa vedem ... Iti plac ficurile? Ce culoare iti place? Care e filmul tau preferat? Dar anime-ul? Personaje din anime? Cuplu preferat din anime???Care eee??? Vei scrie un fic? EDIT : Unele intrebari au fost puse de Zummysor :P , deci am sa mai adug cateva -Ce inghetata iti place? -Vedeta preferata? .................. Am sa mai gandesc la intrebari
Ultima editare efectuata de catre RouXiss Đx in Dum Sept 18, 2011 1:55 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Hellău boys/girls! Dum Sept 18, 2011 1:53 am | |
| uuuuuuuuuuu , roxi imi plac intrebarile tale | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Hellău boys/girls! Dum Sept 18, 2011 1:56 am | |
| | |
|
| |
Sasori Membru Inactiv
| Subiect: Re: Hellău boys/girls! Dum Sept 18, 2011 2:40 am | |
| ◊ » Jٱηx « ◊ a scris: Well then you questions ... asadar si cu "U" mare sa vedem ce-mi trece prin cap ---> Culoare preferata ? ---> Una din trupele preferate ---> Anime preferat si personaj . ---> Ce iti place sa faci in general ? ---> De ce ai spus "spre deosebire de restul forumurilor care le frecventez,o sa-mi fac o ''prezentare'' mai completa." ? pun intrebarea pentru ca ai zis "prezentare" completa , si nu a fost deloc completa , daca vrei sa te scuzi spunand ca ai pus "prezentare" in ghilimele sa stii ca trebuia sa pui cuvantul "completa" in ghilimele nu "prezentare' pentru ca ce ai zis tu pe aici este o oarecare prezentare , dar nu e completa , in nici un caz !
Cam atat , astept raspunsul , il vreau repede fara pic de ezitare
Ja Na !
O sa incep direct cu ultima intrebare,continui cu restu.
[Ma numesc asa cum m-au numit parintii,am o varsta,''x'' din momentul in care m-am nascut pana acum.Ca si persoana,nu va stresati prea tare,daca puneti intrebari cum am vazut pe alte forumuri cu aceasi apartenenta,o sa-mi vedeti si personalitatea,desigur..spre dezamagirea voastra,ca pe mine mai putin ma doare.
Nickul e datorita vizionarilor ''animalice'' a superbului ''desen animat'',ca asta era inainte Naruto,si bla bla bla.
Aveti intrebari,le astept cu tot dragul...sau nu..
And btw,fara intrebari genul : ''ai prietena'',''ce-ti place sa mananc'',deoarece prefer sa pastrez o distanta cat de cat convenabila intre ''eu'' in viata si reala si ''eu'' de pe forum.
Have fun':)]
Uite de aia am spus ca aici am o prezentare mai completa,pentru ca am furnizat o parte din datele mele reale,spre deosebire de prezentarea de mai sus ce se afla pe alt forum.Capesh'?
---> Culoare preferata ? -Albastru inchis. ---> Una din trupele preferate -Three Days Grace. ---> Anime preferat si personaj . Anime Naruto/preferat,Sasori ---> Ce iti place sa faci in general ? -Sa fiu un frecator de menta:D,sa ma plimb,sa citesc manga,sa beau,sa fumez,sa pierd vremea..
| |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Hellău boys/girls! Dum Sept 18, 2011 11:22 pm | |
| Salut, Claudiu! Wow, un baiat pe forum ! Pai, bun venit pe W-Las ! Siii.. sa NU mai fumezi !!! Nu`i sanatos ! Nu`i bun ! Iti innegreste dintii ! :)) [ Mda, tocmai m`am bagat in viata ta personala.. Srry ! ] Am o curiozitate : de ce ai spus " din pacate" atunci cand ai precizat varsta si locatia? :D | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Hellău boys/girls! Mar Sept 20, 2011 8:57 am | |
| nu o sa mai raspunda la intrebari deoarece a renuntat la acest forum , deci topic inchis
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hellău boys/girls! | |
| |
|
| |
| Hellău boys/girls! | |
|