dydy Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 55 Puncte : 65 Reputatie : 2 Varsta : 26
| Subiect: buna....... Dum Sept 18, 2011 2:48 am | |
| Buna :D !Sunt noua pe acest site as vrea sa ma prezint:ma numesc Diana,am 13 ani..in curand 14 imi plac ficurile sasusaku si hentai :oops: Sper sa ma inteleg bine cu toti. Ador ficurile...mai mult de citit decat de scris, imi place sa ascult rock si restul veti afla pe parcurs :roll: | |
|
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: buna....... Dum Sept 18, 2011 2:53 am | |
| merci mult ca ti-ai facut cont dupa care BUN VENIT PE FORUM !!!! sa te distrezi si sa-ti faci prieteni | |
|
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: buna....... Dum Sept 18, 2011 2:59 am | |
| Buna , eu sunt Voltura si ma bucur ca ai vent in familia noastra, o sa vezi ca aici o sa-ti faci prieteni noi si nu o sa te plictisesti niciodata :)) Mai ales ca zummy o sa fie in permanenta aici :)) eu din pacate mai rar :)) in fine
sper sa te distrezi cu multa dragoste voltura:)) | |
|
dydy Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 55 Puncte : 65 Reputatie : 2 Varsta : 26
| Subiect: Re: buna....... Dum Sept 18, 2011 3:06 am | |
| si mie imi pare bine si sper sa ne inteleg si sa nu va fac probleme..... :D defapt nu sunt de genul sa fac probleme :D | |
|
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: buna....... Dum Sept 18, 2011 7:38 am | |
| Buna Dia :face: Deci Bine Ai Venit Pe W-las Sa fi activa , sa te distrezi , sa iti faci prieteni si ... sa nu uiti de regulament Cam atat pana acum , deci pupici si pa | |
|
Rallu Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 34 Puncte : 37 Reputatie : 1 Varsta : 27
| Subiect: Re: buna....... Dum Sept 18, 2011 8:33 am | |
| hey Dia..bine ai venit pe forum! Vad ca ai aterizat si tu pe aici :P Sa ai o sedere placuta si sa te distrezi :P | |
|
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: buna....... Dum Sept 18, 2011 11:25 pm | |
| Diaaa, bun venit pe forum ! Ai spus ca iti place sa citesti " mai mult decat " sa scrii. Deci asta inseamna ca totusi scrii fic`uri, nu ? Daca da, atunci te asteptam cu unul, doua, trei fic`uri.. :d Pai, te`am lasat. Mai vorbim! :* | |
|