| La li Hooo... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: La li Hooo... Dum Sept 18, 2011 2:58 am | |
| La li hoo- auci m-am lovit de forum. Deci... I'm Psycho k? Am o varsta.... interesati? Intrbati. Plake yaoi-ul (boyxboy) defapt il iubesc si as muri fara el XD. Plake inghetata XD. Hmm yaoi cu inghetata. Plake sa desenezz, uneori scriu, plake sa dorm si mai multe lucruri plake. Plake animele, plake manga. De preferinta yaoi XD. Is mai ticnita si nebuna de fel dar asta ma face diferita XD Daca is ceva curiozitati intrbati pe je. Psycho XD | |
|
| |
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: La li Hooo... Dum Sept 18, 2011 3:01 am | |
| Buna , eu sunt Voltura si ma bucur ca ai vent in familia noastra, o sa vezi ca aici o sa-ti faci prieteni noi si nu o sa te plictisesti niciodata :)) Mai ales ca zummy o sa fie in permanenta aici :)) eu din pacate mai rar :)) in fine
sper sa te distrezi cu multa dragoste voltura:))
APP si mie plake multe chestii:)) | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: La li Hooo... Dum Sept 18, 2011 3:06 am | |
| hei hei hei bun venit iubire ma bucur ca ti-ai facut cont sper sa te distrezi si aici pe forum chiar daca marea parte a lui nu este yaoi *grin* Si BUN VENIT PE W-LAS | |
|
| |
dydy Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 55 Puncte : 65 Reputatie : 2 Varsta : 26
| Subiect: Re: La li Hooo... Dum Sept 18, 2011 3:09 am | |
| buna!deci imi pare bine si mie imi place yaoi dar mai mult hentay si bine ai venit...si eu sunt noua pe aici....vechimia mea este de nici macar 30 de minute pe acest site | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Yaay Dum Sept 18, 2011 3:11 am | |
| Yaaay XD Thx pentru primire Voltura. Sunt sigur/a ca e un forum super XD si comic. Deoarece cunosc o persoana admin care imi afcea ziua mai vesela. Si accea persoana ii...» Jٱηx « mea XD
» Jٱηx « aww thx iubire XD Defapt nu prea aveA pana sa vin eu. O sa reusesc eu sa modific aici >:)
dia Ehh mi-e imi place yaoiu. Yaoiu hentai. Mai buna combinatia :)). Thx pentru primire XD
| |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: La li Hooo... Dum Sept 18, 2011 11:40 am | |
| Hellou, scumpiii ;x [don.t ask x.x] Asa, desi esti mai veche decat mine cu... habar nu am cat anume, voiam sa te welcomizez si sa.ti multumesc pentru hint ;> [stii la ce ma refer, cred]. Anyway, place la mine unele din lucrurile care place la tine, precum inghetata, yaoi-ul, restul mai conteaza? Anyway, nu ai spus nimic despre muzica care.ti place ;-w Ai omis ce e mai important, nu crezi? Oricum, eu stiu deja, insa tot iti pun cateca intrebari, asa, sa treaca timpul mai repede:
Care e melodia ta preferata de la DBSK? Sadicitatea sau morbiditate. Care.ti place mai mult? Care e cuplul tau anime preferat? [nu neaparat dintr.un anime yaoi, desi, bineinteles, tre sa fie un cuplu format din doi boyz]
Cam atat, nu de alta, dar deh, scoala asta x.x Zbye and see ya later ;x | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: La li Hooo... Dum Sept 18, 2011 8:33 pm | |
| Buna Psycho Incantata de cunostinta Deci bine ai venit pe forumul W-las :face: Am observat ca esti fan yaoi , tu si Zumica doua mari fane P.S: Nu uita sa te distrezi , sati faci cati mai multi prieteni si regulamentul | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: La li Hooo... Dum Sept 18, 2011 11:34 pm | |
| Buna, Psycho ! Bun venit pe W-Las ! Luandu`ma dupa comm`ul lui Diz' , am inteles ca iti place K`pop`ul ? Si mieee !! M`ai facut curioasa in legatura cu varsta, asa ca.. : Cati ani ai ? :d [ cacofonieeee xD ] Si ce trupa k`pop iti place cel mai mult ? DBSK? Da` BIGBANG iti place ? :lol!: Pai.. cam atat am de intrebat/ spus.. Te`am pupat! :* Aaa , da . Mai am una : cum te numesti ? :D [ asta daca doresti sa ne spui.. :P ] | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: La li Hooo... Lun Sept 19, 2011 3:30 am | |
| He he XD. Ms la toti de welcomizare. Si da imi place k-pop dar cel mai mult rock-ul XD
Care e melodia ta preferata de la DBSK? multe ti asigur XD Sadicitatea sau morbiditate. Care.ti place mai mult? off dc treb sa ma pui sa aleg? Care e cuplul tau anime preferat? [nu neaparat dintr.un anime yaoi, desi, bineinteles, tre sa fie un cuplu format din doi boyz] Well anime neyaoi: NaruGaa (ahhh) LightxL (ahhh) si mai sunt cam in toate animela care le-am avzut am creiat o pereche :)). Si la yaoi nush poate Yuki si Suichi XD
Cati ani ai ? :d [ cacofonieeee xD ] eh i-m o piticani inalta XD 12 ani XD Si ce trupa k`pop iti place cel mai mult ? DBSK? aici nu prea pot alege sunt mule. DBSK a "sarit" pe mine din cauza uni fac yaoi XD Da` BIGBANG iti place ? Yuuuup plake XD
Si la nume... prefer Psycho. Unii imi mai spun si Zapy sau Zapyty din cauza ca inebunesc lumea toata ziua cu Zapity Zapp Zapp XD dar ma cheama Bianca XD
Thk inca odata XD | |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: La li Hooo... Mar Sept 20, 2011 11:57 pm | |
| OOooo Psycho se pare că ai sosit şi pe forumul nostru. Mrr... :3 Nu ne cunoaştem, asta e adevărat dar ştiu aşa de tine - după nume. : ))) Anyway avem amândouă un lucru extrem de mare în comun - YAOI. Da deci, e cel mai minunat lucru de pe acest pământ... : )) Şi gata am luat-o pe arătură. Ştii nu cred că am văzut un fic de genul scris de tine, poate ai sau poate nu ai - însă dacă te vei apuca te rog să-mi spui.
Şi scuze că am intrat aşa în forţă, nici nu m-am prezentat - Cri/Cris/Felina, poreclele mele, alege tu, nu contează. Mă bucur să te văd aici, sper să te distrezi şi să ai parte de multe prietenii bune. :3 Şi desigur să postezi cât mai mult şi cu putinţă. : )) Nu prea ştiu ce să te întreb, am impresia că deja te-au întrebat fetele mele... deci, na... Şi mie îmi place îngheţata... dar defapt ştii ce noi cam ne asemănăm. = )) În fin` have fun. | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: La li Hooo... Mier Sept 21, 2011 2:44 am | |
| Thx pentr primire XD Si uite asa gaseste psychopata asta mai multi prieteni cu yaoiu XD De acord, este cel mai minunat lucru de pe pamant si il savurez cu toata placerea. Ths inca odata XD
Psycho XD | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| |
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: La li Hooo... Mier Sept 21, 2011 10:00 am | |
| Aşa să faci, dar să şi citeşti manga şi desigur ficuri. Mouhahahah... : )) Scuze că las aşa repley, declar un mic off topic. Îmi cer scuze Psycho. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La li Hooo... | |
| |
|
| |
| La li Hooo... | |
|