Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: 100 Days with Mr.Arrogant Mar Sept 20, 2011 7:24 am | |
| Pe scurt, este vorba despre Ha-Young ( Ha Ji-won), o tanara studenta care tocmai s-a despartit de prietenul ei tocmai la cea de-a 100-a lor aniversare. Furioasa aceasta se indreapta spre casa si da cu piciorul intr-o doza de suc care ricoseaza si loveste luxosul Lexus al unui tanar bogat numit Hyung-Joon. Acesta pretinde sa-i dea 3000 de dolari pentru a repara zgarietura masinii (fata chiar crede ca acesta era pretul). Ea refuza si fuge, insa isi scapa portofelul, oferindu-i baiatului oportunitatea de a o cauta. Avand in vedere ca nu avea cu ce sa plateasca, Hyung-Joon intocmeste un "act de inrobire" pentru a plati daunele suferite de masina. Si astfel, Ha-Young este aruncata intr-o viata in care trebuie sa-l slujeasca pe tanar de fiecare data cand acesta doreste timp de 100 de zile. Dupa mai mult timp aceasta afla ca a fost pacalita si planuieste sa se razbune, desi norocul nu-i surade prea mult. Alte aventuri iau nastere atunci, printre care si legatura celor doi care devine din ce in ce mai stransa. Parerea mea : Este o comedie de nota zece, parerea mea. Felul in care ea este prezentata la inceput si felul in care arata la sfarsit este de.a dreptul interesant, mai ales ca se termina afisand-o pe ea in pozitia celei bogate care se intalneste cu un baiat batut de soata, exact cum fusese ea. Oricum, partea in care el devine profesorul ei este si mai amuzanta, precum toate partile filmului de altfel. Zbye and see ya later ;x | |
|
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: 100 Days with Mr.Arrogant Mar Sept 20, 2011 8:02 am | |
| Diz' sincer mai facut curioasa :shock: , deci o sa incerc cu scoala asta sami fac timp si sal vizionez. :lol!: | |
|
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: 100 Days with Mr.Arrogant Mier Sept 21, 2011 11:09 am | |
| L`am vazut mai demult si mi`a placut fff. mult.. Va recomand tuturor sa`l vedeti. Esti amuzant , dar si emotionant [ pe la sfarsit asa.. xD ] . Iar tipul nu`i urat deloc din cate`mi aduc eu aminte.. :-" | |
|
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: 100 Days with Mr.Arrogant Dum Sept 25, 2011 7:57 am | |
| E prima mea dramă coreeană. Am adorat-o încă de când i-am văzut coperta. : )) E super de tot şi am răs aşa de tare la început, fiindcă visul ei a fost bestial... :)) Şi faza cu mucul profesorului m-a dat pe spate până când am căzut pe jos...Doamne cum să facă aşa ceva un prof`. La naiba să-l ia. XD ŞI povestea a fost în general super şi atunci când el a sărutat-o a fost dulce. Şi finalul a fost extraordinar. : x Ce să mai, mi-a plăcut mult. : x Merită vizionat. | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: 100 Days with Mr.Arrogant Vin Dec 16, 2011 6:13 am | |
| nu am vazut acest film mie am auzit de 100 Days with Mr Arrogant |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 100 Days with Mr.Arrogant | |
| |
|