| La multi ani , SasuSaku ! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: La multi ani , SasuSaku ! Mier Sept 21, 2011 11:14 am | |
| La multi ani , SasuSaku ! Sa fi fericita , sanatoasa, iubita de cine doresti si sa iei note mari la scoala. :d Sa te distrezi la cea de-a paisprezecea ta aniversare si bucura`te ca`ti iei buletin. xD Sa nu`ti faci griji in legatura cu poza, chiar daca nu iesi asa cum ti`ai dorit [ asa cum a fost la mine =(( ] , ai timp peste patru ani sa`ti faci alta. )) Te`am pupat ! :* | |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: La multi ani , SasuSaku ! Mier Sept 21, 2011 9:34 pm | |
| La mulţi ani!! Îţi doresc tot ce este mai bun, fie ca zilele tale să aibă mereu soare, zâmbete şă-ţi întâmpine calea, fericire şi iubire să primeşti mereu de la cei dragi şi mai ales de la noi, prietenii de pe W-LAS. Toate visele şi dorinţele să ţi se îndeplinească şi să fi mereu fericită.
Da, vei face buletin, vezi cum stai... să zâmbeşti, fiindcă nimeni nu-ţi interzice. : )) | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: La multi ani , SasuSaku ! Vin Sept 23, 2011 9:41 am | |
| SasuSaku la multi multi ani si din partea mea ,sa ai parte de toate cele bune, mult noroc , sanatate , fericire si cea mai tare party | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: La multi ani , SasuSaku ! Mar Sept 27, 2011 8:08 am | |
| La Multi Ani iubita mea Rali-chan ! Sa cresti mare si sa ai tot ce-ti doresti ! Inca odata iti urez un sincer la multi ani ! | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: La multi ani , SasuSaku ! Mar Sept 27, 2011 11:06 am | |
| Nyappy b'day >:D< Sper sa ai parte de o minunata aniversare [da, sunt cam intarziata], sa ai parte de prezenta celor dragi langa tine intodeauna si peste tine sa cada o ploaie cu noroc, sanatate si tot ce mai vrei tu ;x
Nyappy b'day, sweetie ;x | |
|
| |
Rallu Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 34 Puncte : 37 Reputatie : 1 Varsta : 27
| Subiect: Re: La multi ani , SasuSaku ! Mier Sept 28, 2011 10:47 am | |
| va multumesc foarte mult pentru primire :aww: va iubesc pe toti :* | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: La multi ani , SasuSaku ! Sam Noi 05, 2011 2:31 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La multi ani , SasuSaku ! | |
| |
|
| |
| La multi ani , SasuSaku ! | |
|