| Ficul Lunii Octombrie | |
|
|
Fic preferat | No.1 Double Face | | 43% | [ 3 ] | No.2 Orasul Zeilor | | 57% | [ 4 ] |
| Total voturi : 7 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Ficul Lunii Octombrie Sam Sept 24, 2011 7:53 am | |
| Au mai fost editii , si acum m-am gandit sa mai dechid una , deoarece avem mai multe ficuri simai mult imembri .
voi , participantii , o sa spuneti cu ce fic participati . o sa se voteze cel mai bun si asa veti castiga . Cine castiga locul 1 primeste 80 de puncte pentru activitate Cine castiga locul 2 primeste 50 de puncte iar cel care castiga locul 3 primeste 20 de puncte
inscrierile se fac pana la sfertul lunii octombrie , asta ar fii prin 15 octombrie , sper ca va junge timpul astea fiind spuse , va urez mult succes !!
Ultima editare efectuata de catre ¤ Zυмму ¤ in Sam Oct 15, 2011 6:43 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Ficul Lunii Octombrie Sam Sept 24, 2011 8:37 am | |
| Hmm ... interesant. Well, am trecut pe aici pentru a ma inscrie. Ficul cu care o sa concurez [ce tare suna] este Double Face, ficul meu yaoi, acesta fiind si singurul postat pe forum, momentan. Well, sper sa fie cat mai multi participanti si doresc sa le urez "bafta".
Zbye and see ya later ;x | |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: Ficul Lunii Octombrie Dum Sept 25, 2011 9:14 am | |
| Ok... e prima dată când mă înscriu. O fac în luna aceasta pentru că e şi luna în care m-am născut. ;; ) Mi-am dorit de multe ori să concurez la un astfel de concurs, doar că nu am avut şansa. Dar am să-mi încerc norocul. O să concurez cu ficul meu yaoi "Oraşul Zeilor" - e nou, dar încerc. Succes tuturor participanţilor şi haideţi mă, nu vă sfiiţi. : * Căă doar nu avem să ajungem să ne bătem şi să aruncăm cu toate după noi... din contră o să ne transmitem fulgere prin ochi. = )) Jokking, nu, staţi calmi. : )) | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| |
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Ficul Lunii Octombrie Dum Oct 16, 2011 12:47 am | |
| acum va rog sa votati . macar atat sa faceti !!! | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Ficul Lunii Octombrie Dum Oct 30, 2011 4:51 am | |
| Hmm .. doar doi concurenti, ai? Ce urat x.x Oricum, am o intrebare : pana cand e deschis topicul votului? Si cand vei anunta cine a castigat? [curiozitatea x.x] See ya later, scumpiii ! | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Ficul Lunii Octombrie Dum Oct 30, 2011 7:36 am | |
| poi gata . a trecut luna octomebrie ...
Felicitari Thunder ^^ ai avut 4 voturi . deci ai castigat locul 1 . o sa ai 80 de puncte adaugate
Si diz` vei avea 50 de puncte . pentru ca ai castigat locul 2
Felicitari fetele ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ficul Lunii Octombrie | |
| |
|
| |
| Ficul Lunii Octombrie | |
|