| La mulţi ani Diz' !! | |
|
+4ZuZa_Roxa Zummy Psycho Bishop † 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: La mulţi ani Diz' !! Dum Sept 25, 2011 9:03 pm | |
| Dizilica la mulţi ani!! *double hug* Ca şi mine eşti născută în aceiaşi zi aşa că doresc să-ţi spun eu prima la mulţi ani!!! Să fi fericită şi să ai parte de tot ceea ce este mai frumos pe acest pământ. Să fi iubită de prieteni, familie şi de toată lumea care te înconjoară. Fi fericită şi Happy Sweet Sixteen ! -> melodia. | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: La mulţi ani Diz' !! Lun Sept 26, 2011 4:49 am | |
| Ma scumpii diz XD LA multi ani dulcea mea diz. Tot ce vrei pe pamant. Si acum sa trecem la cel mai importan lucru, mult Yaoi XD Ca fara yaoi nu se poate trai. Inca odata la multi anisori maica XD
Pscyho XD | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: La mulţi ani Diz' !! Lun Sept 26, 2011 9:10 am | |
| La multi ani Diz` ! Sa fii feriita si sa ai parte numai de impliniri ! | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: La mulţi ani Diz' !! Lun Sept 26, 2011 9:56 am | |
| La multi ani Diz si din partea mea ! Sa ai parte de tot norocul si de multa sanatate !! | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: La mulţi ani Diz' !! Lun Sept 26, 2011 10:28 am | |
| La muulti ani Diz` !! Sa fi fericita si sa ai o viata plina de inpliniri! Iti doresc sa ai parte de prieteni adevarati si iubire , muulta iubire din partea cuiva special ! :inimioara: | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: La mulţi ani Diz' !! Mar Sept 27, 2011 9:54 am | |
| Dizz ! La multi ani ! >:d< Sa ai parte de tot ce`ti doresti in viata, sa fii sanatoasa si sa iei note mari la scoala [ am ceva cu a scoala :))) ] . Sa faci un mare partyyy, m`ai auzit ?!?! :> Te`am pupat, scumpa ! :* | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: La mulţi ani Diz' !! Mar Sept 27, 2011 11:02 am | |
| Thunder, sank ya ;x You're a cupcake ;x Multumesc pentru acest topic si iti urez si tie o zi plina de fericire, in fond, suntem nascute in aceasi zi ;> Geamana mea ;x Intodeauna mi.am dorit un/o geaman/a si uite ca am gasit pe cineva exact din aceasi zi, aceasi luna si acelasi an. Again, sank ya, sweetie ;x
Psycho, dear, iti multumesc pentru urare. Intr'adevar, fara yaoi nu se poate trai si acu' imi bat la cap colegii spunandu'le ca ei sunt uke, iar eu seme, desi ei nu inteleg lucrul acesta. Ma rog, sank ya ;x
Swedish Mafia, sank ya ;x Sunt sigura ca asa va fii.
RouXiss Đx, multumesc pentru urare. In privinta norocului nu sunt asa de sigura, desi chiar am avut noroc in unele situatii destul de urate o.o Oricum, esti o scumpa.
.allii., sank ya ;x Sper ca urarea ta se va adeveri si in ceea ce priveste persoana speciala ... hmm sa zicem ca nu am gasit'o insa, si dupa cum ma cunosc, o sa mai dureze ceva [mai mult] timp pana o sa o gasesc.
Renesmee, esti o scumpa. Multumesc pentru urari si sper si eu sa iau note mari la scoala. Daca totul o sa fie ca anul trecut, nu o sa am probleme ;x Si in legatura cu petrecere, e vineri de la 17:00 pentru cei interesati ;> Va intrebati de ce tocmai vineri, nu? Pai e simplu, se presupune ca in weekend voi fi plecata la nunta [desi nu ma prindeti voi pe acolo nici in 1900 toamna] Oricum, kiss ya too.
Multumesc fetelor, toate sunteti niste scumpe ;x Sper sa aveti si voi parte de tot ce mi'ati urat, intr'o cantitate mult mai mare, ofc. Va haguiesc si va kissuiesc pe toate >:D< :* | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: La mulţi ani Diz' !! Dum Oct 02, 2011 6:13 am | |
| Normal azi este ziua ta de nastere asa ca ............ La multi ani scumpa mea Dizusooorrr *hugs and more kiss * | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: La mulţi ani Diz' !! Dum Oct 02, 2011 1:14 pm | |
| La multi ani inca odata, Dizzulets ! A fost bun tortu` ? =P~ Te`am pupaaat ! :* Chu ~! <3 | |
|
| |
Rallu Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 34 Puncte : 37 Reputatie : 1 Varsta : 27
| Subiect: Re: La mulţi ani Diz' !! Lun Oct 03, 2011 1:00 am | |
| eu is ultima :( in fine La multi ani! Sa ai parte de tot ce iti doresti, bucurie, sanatate, fericire etc...Te-am pupat :* | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: La mulţi ani Diz' !! Lun Oct 03, 2011 9:58 am | |
| Cum a mai spus Voltura mai bine mai tarziu decat niciodata :lol!:. | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: La mulţi ani Diz' !! Sam Noi 05, 2011 2:33 am | |
| sper ca ai avut o zi frumoasa de nastere ^^ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La mulţi ani Diz' !! | |
| |
|
| |
| La mulţi ani Diz' !! | |
|