| Lume! Demonu Yaoi nu dispare dintre voi XD | |
|
+6Bishop † .allii. Đąŋģęŗ • ZuZa_Roxa Voltura Psycho 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Lume! Demonu Yaoi nu dispare dintre voi XD Sam Oct 08, 2011 10:07 am | |
| Daca ar fi sa dispar, dar nu se va inampla faceti:
1Y. O constructie, nu biserica unde peretii vor fi pictati cu scena yaoi, iar daca nu, va voi trimite fantome-violatoare. 2A. In cinstea mea, veti pune un trandafir negru pe mormant de caciula. Altfel voi trimite vibratoare ucigatoare. 3O. Ca jertfa, veti lua doi tipi si ii veti pune sa se futa pana vor muri, langa mormantul meu. Daca nu, ce e mai sus. 4I. Tot ce inseamna yaoi, al meu si al vostru, le veti ingropa odata cu mine.
Clar? Sa va fie clar. Dupa ce am scris imi vine sa ma bag direct in cosciyg :)) Jertfa ahh...
Psycho XD | |
|
| |
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: Lume! Demonu Yaoi nu dispare dintre voi XD Sam Oct 08, 2011 11:02 pm | |
| ooo..... eu una o sa fac tot ce e posibil ca dorintele tale sa devina realitate:)) | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Lume! Demonu Yaoi nu dispare dintre voi XD Dum Oct 09, 2011 12:27 am | |
| Interesante dorinte , cred ca o sa ma fac constructor sa iti inalt acea cladire . | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Lume! Demonu Yaoi nu dispare dintre voi XD Dum Oct 09, 2011 10:35 am | |
| Ete nah, trimite fantomele la mine. Nu cred ca ti.am mai spus, insa sunt jumatate vampir, sfert varcolac si sfert fantoma ;> Pune.ti fantomele sa lupte cu mine si ajung panza de paianjen. Si poate, daca ma rogi frumos, iti fac acea constructie, in fond ma cam pricep la arhitectura :-? | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| |
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Lume! Demonu Yaoi nu dispare dintre voi XD Lun Oct 10, 2011 12:21 pm | |
| Tare :)) deja imi imaginez o armata de vibratoare alergandu`ma =)))))) Dar voi face tot ce imi sta in putinta sa iti satisfac toate dorintele :)) | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Lume! Demonu Yaoi nu dispare dintre voi XD Lun Oct 10, 2011 9:59 pm | |
| o armata ?? Wow multi slujitori | |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: Lume! Demonu Yaoi nu dispare dintre voi XD Mar Oct 11, 2011 9:03 am | |
| Am să respect fiecare dorinţă. Eu vreau să pictez pereţii cu şcenele yaoi, doar ca să ştiu că partenera mea mult iubită are să doarmă în pace. T^T Oricum ştiu că ne veghezi atunci când privim/citim/scriem yaoi. *giggle* Dar chiar şi aşa ştiu că nu ai să mori prea curând, nu avem noi norocul acesta. : )) Să nu crezi că vreau să scap de tine, din contră să trăieşti mult şi bine pe pământ. : )) Eu te pup. : * | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Lume! Demonu Yaoi nu dispare dintre voi XD Mar Oct 11, 2011 11:11 pm | |
| Corect , nu cred ca ne va parasi acum ca sa inscris pe forum . | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Lume! Demonu Yaoi nu dispare dintre voi XD Dum Oct 16, 2011 4:03 am | |
| aoloo fantome-violatoare, vibratoare-ucigatoare, fo of of :))
bun deci , eu voiam sa iti pun 10 tipi sa de f**a la mormantul tau dar daca tu vrei doar2, 2 sa fie , restul ii pastrez pentru celelalte mormantari :edance: , aja si decare coliva vrei: cu 2 bruneti sau 2 blonzi? :)) eehh lasa vad eu, mai e pana atunci, oricum pana nu ma tarmini pe minede yaoizat nu mori iti zic eu XD
| |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Lume! Demonu Yaoi nu dispare dintre voi XD Mar Noi 01, 2011 7:07 am | |
| fa draga =]] ai cam multe pretentii =]] | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Lume! Demonu Yaoi nu dispare dintre voi XD Mar Noi 01, 2011 8:04 am | |
| Da si sunt cam greu de indeplinit | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Lume! Demonu Yaoi nu dispare dintre voi XD Vin Dec 02, 2011 7:46 am | |
| WOW!! Ce dorinte perverse=)) Pai mi-e frica de fantome si vibratoare=)) deci voi venii la mormantul tau cu o tona de manga yaoi si casete tot ce gasesc=)) Am doi Gay in clasa deci tii pot aduce si pe aia daca doresti=)) | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Lume! Demonu Yaoi nu dispare dintre voi XD Mier Dec 07, 2011 10:34 am | |
| Ghinionul meu nu am gay prin clasa =)) | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Lume! Demonu Yaoi nu dispare dintre voi XD Mar Apr 30, 2013 10:23 pm | |
| Nu o sa dispari tu,muahaha.Oricum,daca ingropam toate lucrurile yaoi cu tine nu o sa mai ai loc | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lume! Demonu Yaoi nu dispare dintre voi XD | |
| |
|
| |
| Lume! Demonu Yaoi nu dispare dintre voi XD | |
|