| Spiral | |
|
+4ZuZa_Roxa Đąŋģęŗ • Lollipop Girl .allii. 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Spiral Joi Oct 13, 2011 12:05 am | |
| Am venit si eu cu un nou anime care mi sa parut destul de interesant :D si anume Spiral Titlul original este Spiral: Suiri no Kizuna, in engleza: Spiral: Bond of Inference sau Bond of Reasoning iar in romana, cam greu, Radacinile ratiunii probabil. Spiral a aparut in 2002, avand 25 de episoade si este vorba despre Narumi Ayumu ce traieste in umbra fratelui sau mai mare Kiotaka, ce disparuse cu doi ani in urma. Traind impreuna cu sotia fratelui, Madoka, o politista detectiv, Ayumu este mereu preocupat de ultimele cuvinte pe care fratele sau le-a rostit inainte sa dispara: ''Blade Children" (copii spintecatori sau copii blestemati). El este un baiat foarte calculat si inteligent dar nu are incredere in propriile lui forte, considera ca este copia fratelui sau si ca nu poate face altceva decat sa-l imite si nu crede ca va fi vreodata mai bun ca el. Hiyono Yuizaki este reporterita scolii, si in devenire ''mana dreapta'' a lui Ayumu, care isi baga mereu nasul si noteaza tot ce i se pare mai interesant in carnetelul ei roz. In serialul Tv Ayumu nu-si gaseste fratele, dar citind versiunea manga aflam ca il gaseste iar acesta ii spune ca el este ''papusarul'' a tot ce i s-a intamplat iar originea copiilor spintecatori nu este niciodata explicata, este doar comparata cu un cuc (pasare ce isi depune ouale in cuiburile altor pasari pentru a fi crescuti de acestia). Daca vrea cineva sa il urmareasca uita-ti un link :D http://desene-animate.rascuplans.ro/spiral-episodul-1/ | |
|
| |
Lollipop Girl Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 43 Puncte : 83 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: Spiral Joi Oct 13, 2011 5:44 am | |
| | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Spiral Joi Oct 13, 2011 8:24 am | |
| Este unul dintre animeurile mele preferate, ba chiar pe la inceputul topului. Ador povestea, felul in care aceasta e structurata, personajele si tot ce tine de anime, adica op. si end. . Nu stiu de ce, insa.l ador pe Ayumi, felul in care este prezentat pe parcursul anime.ului si personalitatea lui, modul in care actioneaza, etc. | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| |
| |
Unreal Fear Membru Forum
Sex : Mesaje : 64 Puncte : 81 Reputatie : 9
| Subiect: Re: Spiral Vin Ian 06, 2012 11:14 am | |
| Este unul din anime'urile mele preferate, deoarece contine mister. Acei "Copii Spintecatori" sunt chiar interesanti, datorita varietatii de personalitati pe care o au. Grafica si coloana sonora, imbinate cu povestea si trasaturile de caracter ale personajelor fac un anime interesant. | |
|
| |
Sirius Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 122 Puncte : 142 Reputatie : 4 Varsta : 28
| Subiect: Re: Spiral Joi Mai 03, 2012 3:32 am | |
| Am si uitat de cate ori l-am vazut pe Animax, cred ca trei sau patru ori. Oricum, imi placea si imi place mult. Are cam tot ce are nevoie un anime care sa nu plictiseasca: comedie, mister, grafica, muzica buna. Iubesc openingul si endingul. Chiar daca sfarsitul e cam in pom si tot nu se afla cine sau de ce existau Copii spintecatori, tot e bun de vazut~ | |
|
| |
Dellz. Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 8 Puncte : 10 Reputatie : 0 Varsta : 27
| Subiect: Re: Spiral Lun Oct 28, 2013 8:33 am | |
| Ne intoarcem in trecut. Cred ca aveam 10 ani cand l-am vazut si evident nu am priceput mare branza, dar eu ma uitam, ca doar ce poate face un copil? Abia dupa ce l-am revzaut mai tarziu l-am inteles. Lucrurile aveau sens intr-un final. :)) | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Spiral Joi Dec 19, 2013 1:41 am | |
| Chiar mi-a placut ! Foarte interesant . Multam de link ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spiral | |
| |
|