| Helau dragilor! | |
|
+4.allii. Đąŋģęŗ • Zummy Myiu Phantomhive 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Myiu Phantomhive Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 7 Puncte : 12 Reputatie : 1 Varsta : 28
| |
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Helau dragilor! Vin Oct 14, 2011 7:35 am | |
| ai 14 ani =]] mincinoasao =]] ai uitat sa mentionezi asta =]] poi scvumpo >:D< Bun Venit Pe Forum ! Iti Urez istractie placuta si o multime de prieteni ^ ^ dar sa nu uiti de reguli si a fi activa nu am ce sa te intreb , am vb deja pe mess
| |
|
| |
| Subiect: Re: Helau dragilor! Vin Oct 14, 2011 7:37 am | |
| eh ce sunt acelea 4 zile ?xD | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Helau dragilor! Vin Oct 14, 2011 7:39 am | |
| nu conteaza =]] ai sau nu 14? da ai . deci | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Helau dragilor! Vin Oct 14, 2011 8:29 am | |
| Buh'bau >;d< Din cate aud, cineva este balanta si va fi sarbatorit curand, ai? So ... nyappy b'day >;d< Asa, deci bine ai venit pe forum. Btw, Eyes set to kill este intr'adevar o trupa cute ;> De aici inteleg ca.ti place rock'ul, nu? Atunci ne vom intelege ;>
So, cateva intrebari: Ce trupe rock mai asculti? Actorul preferat este ... ? De la ce vine nick'ul?
Cam atat. Ne mai citim pe forum si pana atunci ... have fun. See ya. | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Helau dragilor! Vin Oct 14, 2011 9:46 am | |
| Buna Myiu-chan[ah , ce imi place cum suna :))] ! Ma bucur sa te cunosc ! Numele meu este alexandra dar imi poti spune alli , ale , alex , lexy etc... Iti urez un calduros Bun Venit pe Forum ! Sper sa te distrezi , sa iti faci multi prieteni si sa fi activa :D si nu uita de regulament Intrebari nu prea am .... adica sunt sigura ca ne vom cunoaste pe parcurs :D Deci inca o data bun venit si ne mai ,,vedem" pe aici ! :lol!: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Helau dragilor! Vin Oct 14, 2011 9:51 am | |
| Heia am rasarit si eu pe aici fara sa vreau , defapt nu mai eram pe aici daca nu vruiam deci findca am vrut eu , gata am vorbit prea mult despre mine , apropo ma cheama Roxana , incantata de cunostinta , ma bucur ca teai inscris pe forum. Vruiam sati trasmit si din partea mea Bun venit pe ¤ ωє ℓσνє αηιмє ѕтσяу ¤ . Pai sper sa te distrezi si sa nu uiti dragul nostru regulament . Uite si cateva intrebari : Esti fana Yaoi sau Yuri sau Hentai ?? Ce cuplu anime iti place cel mai mult ?? Animeuri preferate ?? | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Helau dragilor! Vin Oct 14, 2011 10:39 am | |
| Salut, Mihaela ! Bun venit pe forum ! >:d< Sper sa iti faci prieteni multi si sa fi activa. Si eu sunt la fel ca tine, sensibila , insa pot fi si dura ! :lol!: Apropo, am cateva intrebari pentru tine : - Culoarea preferata? :D - Scrii fic`uri ? Daca da, vei posta, nu ? Si cam atat.. Te`am pupat ! :* Chu ~! <3 | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Helau dragilor! Vin Oct 14, 2011 12:31 pm | |
| Huh..din nou am intarziat.. La mine deja nu mai e ceva nou, ce pot sa spun? Sunt o ametita! Oricum, cu intarziere, fara intarziere vreau sa iti urez un bun venit calduros>:d< Sper sa iti faci multi prietenii pe aici si printre care eu bineinteles^^ Sa te distrezi la maxim si sa respecti regulile bineinteles. Am cam ramas in pana si nu prea mai stiu ce sa spun asa ca o sa termin fraza cu chestia asta stupida si cu un scurt, JA NE! | |
|
| |
| Subiect: Re: Helau dragilor! Sam Oct 15, 2011 12:12 am | |
| Hei dragilor! Mersi pentru ca m-ati primit si pe micuta de mine "sincer sunt cam inalta :)))" pe forumul asta minunat >:D< Raspunsuri: Ce trupe rock mai asculti? Skillet, H.I.M. , Breaking Benjamin , Evanescence , si multe altele :))) acestea sunt preferate Actorul preferat este ... ? Nu am un actor preferat :-? De la ce vine nick'ul? Pai Myiu imi suna ca Miha desi nu asta e traducerea :))) si Phantomhive de la animeul Kuroshitsuji, este numele personajului principal. Nu prea imi placea de el dar numele suna beton din perspectiva mea mai ales ca sunt foarte fantomatia xD. Esti fana Yaoi sau Yuri sau Hentai ?? Dada, sunt fana in special Yaoi $-) Ce cuplu anime iti place cel mai mult ?? hmmm :-? chiar nu dau cu seama sunt multe xD Animeuri preferate ?? Naruto, Kuroshitsuji, Shugo Chara, Kaichow wa maid sama, Soul eater, si asa inca vreo 100 :)) - Culoarea preferata? :D -Imi place foarte mult negrul desi nu e o culoare xD - Scrii fic`uri ? Daca da, vei posta, nu ? -Da da am o multime de ficuri dar pentru moment voi posta doar unul pe acest forum ^^ SI eu va pup pe toti :* daca vreti sa vorbim id: mihaela_veronica2008 | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| |
| |
| Subiect: Re: Helau dragilor! Sam Oct 15, 2011 6:05 am | |
| | |
|
| |
♡ Shiвu Shiвα ♡ Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 54 Puncte : 68 Reputatie : 2 Varsta : 25
| Subiect: Re: Helau dragilor! Sam Oct 15, 2011 9:15 am | |
| Myiu >:D< Ce faci tanti " preoteasa" ? Facusi si tu cont pe aici ? :> Eh , bun venit scumpi` . :> Vad ca deja te`ai integrat , sunt oameni foarte foarte de treaba , Renesmica , Zumm`z , Roxx . si altii , m`ati auzit nu ? :)) Asa , pai sa`ti postezi ficurile si pe aici , sigur vei face senzatie . :* Z`by ! | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Helau dragilor! Mar Noi 01, 2011 6:15 am | |
| v-ati cunoscut .... o fo` ghini =]] acum gata showul =]] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Helau dragilor! | |
| |
|
| |
| Helau dragilor! | |
|