☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼

☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

~Gone with the sin~

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Myiu Phantomhive
Membru Nou
Membru Nou
Myiu Phantomhive

Sex Sex : feminin
Zodiac Zodiac : Balanta
Mesaje Mesaje : 7
Puncte Puncte : 12
Reputatie Reputatie : 1
Varsta : 28

~Gone with the sin~ Empty
MesajSubiect: ~Gone with the sin~   ~Gone with the sin~ Icon_minitimeVin Oct 14, 2011 8:46 am

Buna buna, mdeci m-am gandit sa deschid si eu un fic aici pe forumul asta asa minunat :)
Sa ma luati tare cu critica va rog :o3

Dragostea si pacatul sunt legate si formeaza ceea ce astazi noi numim, viata. Cand 2 copii se intalnes si leaga o prietenie stransa, de durata, atunci se poate numi pacat dragostea aceasta prieteneasca? Vom afla pe parcursul acestui drum pe care o fata si un baiat il au de dus in spate. Un trecut sumbru si un viitor in ceata.

Cand luna plina era pe cer, ora indica miezul noptii un copil fara nici o speranta de a trai alerga pe cararea impanzita de copaci, alerga pentru viata lui. Aceasta faptura care nu avea mai mult sau mai putin de 8 ani era urmarit. Urmarit de cine? Nici el nu stia, stia ca trebuie sa alerge pentru a vedea o noua zi. Sunetul unei bufnituri alungand sunetul proocat de alergatul baiatului. Acesta cazu-se, acum poate ar fi fost sfarsitul daca nu aparea ea. Ea era si este pentru el un inger in postura de diavol. Lui nu-i pasa ce era cu adevarat, vroia doar sa o vada zilnic si sa o ajute cum putea. Acesta era telul lui in viata. el era doar un pusti cu o inima destinata unui vampir. O creatura pacatoasa care bea sange sa isi potoleasca setea. Indiferent de sangele baut ea ramane o pagana si totusi el tine la ea indiferent de circumstante. Baiatul pe numele sau Soul Evans era un baiat normal in varsta de 17 ani, el locuieste intr-un oras la fel de normal ca el numit Madoo, student la un liceu si destul de tantalau. Fata se nume Myiu Phantomhive, avea 16 ani, eleva la acelasi liceu si locuia impreuna cu Soul. Parintii baiatului au murit cu multi ani in urma si de aceea a avut multe probleme, care cu ajutorul lui Myiu le-a trecut cum a putut. Indiferent de situatie cei 2 au fost mereu impreuna.

-Soul trezeste-te odata, intarziem la liceu!!O voce puternica imi distruse toata dimineata, somnul si cred ca toata ziua. Imi pun perna pe cap si mai atipesc cateva minute. Dintr-o data simt cum sunt udat si cum tot frigul se repede asupra mea. Incep sa urlu dezbracandu-ma repede si fugind la baie. Nemernica aia cand ma usc o sa o fac praf! Te-am auzit! Hai odata ti se raceste mancarea!
Eh ce baiat idiot. Ma mir uneori cum de nu e mort pana acum, la cat de idiot e cred ca ar fi cazut in fiecare groapa de pe drum daca nu ii aratam pe unde sa calce. Oare ce s-ar face fara mine? Dar eu fara el? Nu are rost sa ma gandesc la lucruri inutile acum, o vai oare ce are de gand sa faca cu prosopul ala? Iai!
- Vino aici pramatie mica! O fi tu vampir dar asta nu inseamna ca nu pot sa te fac terci!

Alerg prin toata casa cu prosopul pana cand ma impiedec de o pereche de papuci. Firar! Nu apuc sa ating pamantul ca Myiu ma prinse. Heh uneori ma gandesc ce m-as face fara ea. Ii multumesc si ma indrept spre bucatarie pentru a lua masa. Ce dragut, mi-a pregatit clatite. Preferatele mele.

-Tu ai mancat?
-Am prins o caprioara dimineata, nu imi este prea foame. Cred ca o sa fug la spital sa "imprumut" o punga de sange.
Zambesc si ii dau ghiozdanul. Ne urcam pe biciclete si o luam la goana pe trotuarul frumos pavat.

Cam atat pentru I capitol, daca va place voi veni si cu nextul ^^ pup :*
Sus In jos
Zummy
QueenBee
QueenBee
Zummy

Element : Death
Zodiac Zodiac : Sagetator
Mesaje Mesaje : 3505
Puncte Puncte : 5384
Reputatie Reputatie : 171
Varsta : 111

MesajSubiect: Re: ~Gone with the sin~   ~Gone with the sin~ Icon_minitimeVin Oct 14, 2011 9:00 am

Heeiii ^^

daca tot ai spus ca iti desvhizi un fic nou ... mi-am spus de ce sa nu comentez

Titlul : ti-am spus ca se potriveste perfect . pentru ca stiu ideea principala =]]

Ideea : este originala . ca doar deaia l-ai pus la ficuri originale . nu zic numai din acest motiv . zic si din context . nu multi sunt userii care scriu ficuri despre vampiri .

Aspect : nu am ce zice . ai folosit si culori .. dar ai mici scapari . primul paragraf . de fapt tot ce scrie cu alb eu zic ca este prolog . deci era bie ca deasupra lui sa pui "Prolog" . dupa care . am inteles eu ca roz este culoarea pentru myiu si rosu pentru Soul sincer imi place mult ideea ^^

Descriere : okay . imi place . te descurci bine . doar ca ai mici repetitii "Nici el nu stia, stia ca trebuie sa alerge pentru a vedea o noua zi." vezi . cum ti se pare ? mie nu prea mi-a placut >.< in rest este bine .

Actiune : nu este grabita , dar nici prea inceata . imi place si acest capitol . in mare te-ai descurcat bine

Greseli de tastare am vazut numai doua . nu-i mare lucru ...
cum spuneam . chiar mi-a placut acest capitol . succes incontinuare ^^
Sus In jos
https://loveanime4ever.forumgratuit.ro
Bishop †
Cronicar Dramatic
Cronicar Dramatic
Bishop †

Zodiac Zodiac : Balanta
Mesaje Mesaje : 160
Puncte Puncte : 289
Reputatie Reputatie : 11
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: ~Gone with the sin~   ~Gone with the sin~ Icon_minitimeVin Oct 14, 2011 10:38 am

Yo!! :3 New here i think.
Ok, deci am să te iau mai moale cu critica... dar chiar şi aşa nu ştiu dacă o să pot prea bine, fiindcă sunt multe de spus. Oricum nu te teme că criticul nu te judecă, doar te ajută şi te sfătuieşte.
Admir faptul că ai scris că nu vrei critică dură. Eu am să o echilibrez ca să nu fac vreo discriminare sau mai ştiu eu ce. : ))

* Nu mai scrie în toate culorile curcubeului. Nu are rost, pe lângă asta roşul ne provoacă confuzie, iar acel alb ne orbeşte, pe font negru cele două culori sunt extrem de stridente, două contrasturi destul deputernice.
Chiar nu îţi are rostul acest lucru, măcar scrie cu o singură culoare totul.
* În comul autorului trebuia să mai specifici date şi faptul că poate eşti nouă şi mai exact ce tip de critică vrei de la noi... etc.
Pe lângă aceasta, capitolul nu are titlu şi trebuia să aibă pus frumos la mijloc şi atât, lăsând maxim4 rânduri goale între el şi restul conţinutului.

Acum critica în sine şi în toată splendoare ei:
Creezi comfuuzi plin încâlcirea şi repetarea unor cuvinte, pronume, verbe.
Uşor prin aceste greşeli minore se pot transforma pânze de ceaţă în imaginea vizuală creată de creerul cititorului în timpul citiri. Adică să îţi explic mai pe româneşte: fi atentă cum construeşti propoziţiile şi ai grijă să nu mai repeţi de prea multe ori aceleaşi cuvinte. Ceaţa se referă la faptul că atunci cân apare acea confuzie între rânduri sau sunt chiar rândurile însăşi, cititorul reia de mai multe ori fraza şi încearcă să o desluşească.
Ai nevoie să fluidizezi conţinutul, mai concret:
- descrierea
- ideile
-acţiunea
-limbajul...

Ce înseamnă, că: trebuie să adaugi adjective, figuri de stil ca să îmbogăţeşti limbajul folosit care acum pare tipic, simplu, cam prea simplu. (scuze dacă am spus-o prea direct, dar trebuie să fiu sinceră, ca să te fac să înţelegi la ce mă refer).
Trebuie să dezvolţi şi să te lungeşti un pic cu ideile pe care pe foloseşti la structurarea şi formarea scheletului capitolului.
Acţiunea trebuie să parcurgă un ritm mai lent şi să fie uşor echilibrat cu descrierea ce-l completează, pentru a da formă.
Prima parte, ce aîn care băiatul acela fugea în pădure... păi: nu ai prea specificat de ce, teama lui a fost neglijată şi nu ai descris amplu ca să laşi amprenta întâmplări şi fenomenelor ce se petrec acolo.
Trebuia mai mult... pentru că pare prea din senin totul şi nici început nu are dar nici sfârşit... Mă refer la faptul că par aproape invizibile şi ar fi luate de la mijloc, nu de la capăt sau început. (nu ştiu dacă ai pricepu... dar am să-ţi explic altă dată)
Dialogul a fost tipic, trebuia ceva mai dinamizat(acest cuvânt ise va atribui şi acşiunii care ar fi trebuit ceva mai dinamizată). Idea lui este una tipică, întâlnită mai mereu prin multe filme sau ficuri. Însă puteai să-i dai o aură de originalitate, dezvoltând mai mult.
Ok şi aşa mai departe... că sigur nu are să-ţi comvină... -.-" Da, ştiu am lungit-o prea mult şi da am observat că eşti începătoare. Da, cred că am fost ceva mai dură la început dar şi prin anumite locuri de la baza comului. Dar ce vreau să îţi intre în cap: idea este bună şi trebuie continuată, să nu renunţi doar pentru că un critic a venit şi ţoi-a lăsat... critică. Aceasta nu este menită să te descurajeze, ci să te îndrume.
Dacă te-a deranjat ceva te rog să îmi spui printr-un PM.
Din păcate nu am prea putut fi mai scurtă, fiindcă nu aveam altă cale, sunt multe de spus şi de corectat.
Oricum succes şi aştept nextuş!! :3
Să nu te sperie lungimea acestui com... sincer cred că este cea mai lungă critică a mea de aici.. oricum... în fin`.
Sus In jos
Klau
Cronicar Dramatic
Cronicar Dramatic
Klau

Element : Water
Zodiac Zodiac : Pesti
Mesaje Mesaje : 2751
Puncte Puncte : 2805
Reputatie Reputatie : 7
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: ~Gone with the sin~   ~Gone with the sin~ Icon_minitimeLun Ian 02, 2012 6:46 am

Hi, draga.. In primul rand bine ai venit, caci din cate am inteles esti nou venita.. Am trecut sa gust din ideea ta savuroasa. Ca tot veni vorba de idee, nu mi se pare chiar originala. Adica vampirii.. Este deja de multe ori folosita si si-a pierdut atractia. Am vazut greseli de tastare dar si de exprimare. Virgulele astea.. Sa stii ca trebuie sa fii foarte atenta la ele deoarece chiar sunt importante. Incipitul mi-a placut destul de mult pentru ca ai descris destul de bine. Ar fi trebuit sa mai insisti pe acel moment al fugii. Sa descrii amanuntit tot ce simte personajul, sa creezi cadrul, astfel incat sa ma introduci in acea lume. Sa vad si sa simt tot, sa percep acea idee ca si cum as fi fost acolo. Pentru a face asta ai nevoie de o descriere cat mai atenta si amanuntita. Nu neaparat detaliata, desi apreciesz prezentarea detaliilor, ci doar sa aiba si mister dar care sa fie lucida, transparenta. Sa pot parcurge usor textul si totusi sa imi lase o amprenta. Trebuie sa faci cititorul sa isi doreasca mai mult, iar asta e ceva necesar. Sincer nu mi-ai atras prea mult atentia prin descriere ci mai mult prin actiune si idee.
Aspectul este putin cam ostentativ. Si ma refer la multitudinea de culori. Desi am inteles de ce ai scris asa, puteai sa te rezumi la niste culori placute si combinatii mai putin saritoare in ochi.
Dialogul.. Nu stiu daca a fost prezent sincer. M-am incurcat pe la partea cu dialogul, unde nu l-ai delimitat destul de bine de vorbirea indirecta.
Cam atat.. Doar as vrea sa-ti atrag atentia in mod expres asupra unei propozitii care nu imi suna deloc bine:
-"Sunetul unei bufnituri alungand sunetul proocat de alergatul baiatului."-Mie nu mi se prea pare ca are vreun inteles. Poate nu citesc cum trebuie dar nu inteleg ce ai vrut sa spui.
Aa.. Si:
-"Aceasta faptura care nu avea mai mult sau mai putin de 8 ani era urmarit."-O faptura nu poate fi urmarit, ci urmarita.
Cam atat.. Sper ca nu te-a deranjat "mica" mea critica, insa incerc sa dau o mana de ajutor. Daca tu consideri ca ce am spus nu iti este de ajutor te rog spune-mi. Astept next cat mai repejor si te-am huguit si pupacit!! ByE!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ~Gone with the sin~   ~Gone with the sin~ Icon_minitime

Sus In jos

~Gone with the sin~
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ :: :: Fan Zone :: :: ::Fiction:: :: Fan Fiction :: Ficuri Originale. :: Ficuri Originale - Blocate.-
Mergi direct la: