| Aterizez si eu pe aici.....Geronimooo...auu | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Aterizez si eu pe aici.....Geronimooo...auu Dum Oct 16, 2011 3:36 am | |
| Hey lumee, numele meu este Elena, dar prietenii imi spun Elyy, am 13 ani si dsunt din constanta, imi place mult sa ma plimb, sa ascult muzica (in general hip-hop sau rap) , sa imi fac mult prieteni :x. Culorile mele preferate sunt negrul si movul. Sunt o fire vesela, vrau sa ma inteleg bine cu toata lumea si sa nu ma cert cu nimeni, deobicei sunt calma dar cand este vorba de prietenii mei pot deveni foarte rea. Sunt o fana foarte mare anime, imi plac mult animele cu sange, mster si pline de actiune, nu sunt un fan al animeulilor acelea siropoase si pline de drama dar na fiecare cu gusturile lui , Am fost adua aici de Yaoita mea Byby, sau Pschio, ca sa stiti Sunt noua pe aici si sper sa devin prietena cu toti. Daca mai aveti si alte intrebari, voi fi foarte bucuroasa sa va raspund.
Elyy terminat | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Aterizez si eu pe aici.....Geronimooo...auu Dum Oct 16, 2011 3:47 am | |
| Heya ma love XD Ma bucur ca ti-ai facut conti si ca ai intrat. Well sper sa te distrezi, sa iti placa, sa te ami yaoizez etc. Nu am ce intrebari sa iti spun deoarece te cunosc foarte bine. Prea bine :twisted: Cam atat am avut de zis and sitractiune placuta XD
Psycho XD | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Aterizez si eu pe aici.....Geronimooo...auu Dum Oct 16, 2011 3:56 am | |
| Bun venit pe forum ! Ii urez distractie maximasi o multime de prieteni si eu sunt fan anime si imi place muzica ^^ inca o data distractie placuta :cheerpllz: | |
|
| |
•Cofféeღ Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 56 Puncte : 113 Reputatie : 3 Varsta : 26
| Subiect: Re: Aterizez si eu pe aici.....Geronimooo...auu Dum Oct 16, 2011 5:40 am | |
| Bine ai venit! Sper sa te distrezi! Poate vom fi prietene! Pa`pa! | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Aterizez si eu pe aici.....Geronimooo...auu Dum Oct 16, 2011 5:47 am | |
| Hei Elyy ! :D Bun Venit pe w-las ! Ma bucur sa te cunosc ! Eu sunt alexandra dar cei de aici imi spun alli :D Pentru moment nu am nici-o intrebare ,sunt sigura ca ne vom cunoaste pe parcurs :lol!: Deci sper sa iti faci multi prieteni aici pe forum, sa fi activa si sa te distrezi :* Inca o data bun venit si ne mai ,,vedem" pe aici pe forum !:D Ja ! | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Aterizez si eu pe aici.....Geronimooo...auu Dum Oct 16, 2011 5:54 am | |
| Va multumesc tutror pentr urarile calduroase :x Sunt sigura ca o sa ma distrez si vreau sa ma imprietenesc cu toata lumea :x | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| |
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Aterizez si eu pe aici.....Geronimooo...auu Dum Oct 16, 2011 8:57 am | |
| Buna Elena :] Bine ai venit pe aici, pe la noi. Sper sa te distrezi si sa nu ajungi killarita de mine [in orice caz, a mea psychopata e de vina, nu eu]. Hmm ... intrebari nu am, in general imi analizez victimele pe urma unui dosar intocmit de mine deci o sa astept sa aflu suficiente informatii despre tine singura. Ai grija de tine si nu lasa pe nimeni sa te killareasca inaintea mea. Buh'bye | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Aterizez si eu pe aici.....Geronimooo...auu Mar Noi 01, 2011 6:18 am | |
| Geronimo Elyy din pacate cazul dvs se termina aici =]] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aterizez si eu pe aici.....Geronimooo...auu | |
| |
|
| |
| Aterizez si eu pe aici.....Geronimooo...auu | |
|