| Hello all, I'm new:) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Rina Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 9 Puncte : 16 Reputatie : 3 Varsta : 25
| Subiect: Hello all, I'm new:) Dum Oct 16, 2011 5:51 am | |
| Buna, ma nmesc Irina dar prietenii imi spun Rina, imi place sa ascult muzica, am 12 ani, imi plac foarte mult animalele in special cateii, sunt un mare fan al anime-ului Naruto si cuplul meu favorit este SasuSaku:P Sper sa ne intelegem bine si sa fim buni prieteni!:) P.S: Puteti sa imi puneti intrebari si o sa va raspund cu placere:D
`Zbye allz` | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| |
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Hello all, I'm new:) Dum Oct 16, 2011 6:09 am | |
| Buna Rina -chan ! :D Bun Venit pe w-las ! Ma bucur sa te cunosc ! Numele meu este alexandra dar imi poti spune alli :D Deci sper sa iti faci muulti prieteni aici pe forum printre care si eu bineinteles :)) , sa fi activa , sa te ditrezi si nu uita de regulament ! Pai cred ca ne mai ,,vedem" pe aici pe forum ! :face: Ja ! | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Hello all, I'm new:) Dum Oct 16, 2011 6:24 am | |
| Ma bucur ca ai revenit printre noi ^^ Sper sa fii mai activa ca niciodata si sa-ti faci multi prieteni ^^ | |
|
| |
Rina Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 9 Puncte : 16 Reputatie : 3 Varsta : 25
| Subiect: Re: Hello all, I'm new:) Dum Oct 16, 2011 6:30 am | |
| `Buna Elly, noi ne cunoastem deja:P Pai culoarea mea preferata este albastru:X Da, scriu ficuri si o sa postez cateva aici:P Mai urmaresc Inuyasha, Nana, Naruto si Yu Yu Hakusho:D Buna Ally>:D< incantata sa te cunosc, sper sa ne inteleg foarte bine:D Daa o sa incerc sa fiu cat de activa pot:P` | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| |
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Hello all, I'm new:) Dum Oct 16, 2011 8:52 am | |
| Hellow, Rina'chan. Bine ai venit pe forum :] Sper sa te distrezi si sa.ti faci prieteni. Hmm ... intrebari nu cred ca am, te voi cunoaste mai bine pe parcurs. So .. take care si nu uita sa te distrezi. | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Hello all, I'm new:) Mar Noi 01, 2011 6:16 am | |
| si aici avem un caz cu sfarsit frumos =]] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hello all, I'm new:) | |
| |
|
| |
| Hello all, I'm new:) | |
|