E bine, voi incepe cu o micuta prezentare.
Ma numesc Andreea (cat ma enerveaza acest nume) si toti prietenii, toate rudele and so on imi spun Deea insa prin forumuri mi se mai spune si Cookie, Prajiturica...tot ce vine de la nickuu'l meu genial.
Am 14 ani (da, stiu sunt foarte tanara). Ma rog, 14 ani si jumatate aproximativ, circa si ceva : )) (da, da, da, stiu este o mare greseala de vorbieinsa am facut-o intentionat deci nu este nevoie sa ma corectati) . Sunt o fire mai nebuna, cel putincu persoanele pe care le cunosc si care la andul lor ma cunosc insa cand vine vorba de persoane noi sunt cam timida (cel mai mare defect al meu).
In timpul liber imiplace sa citesc, sa scriu ficuri (am avut cateva inspirate din Naruto insa doresc sa fac cateva originale, probabil le voi posta si pe acelea daca voi dori sa le continui).
La capitolul muzica...ascult in mare roc, indiferent, de la alternativpana la black metal si uneori pop insa nu pot spune ca ma dau in vant dupa acest gen de muzica.
Despre animeuri, am vazut destul de multicele la viata mea si nu pot spune ca as avea un anumit gen de animeuri pe care le vizionez.
Well, cam atat, dcaa mai avetiintrebari va voi raspunde cu placere.