| Kuroshitsuji | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Kuroshitsuji Lun Oct 17, 2011 12:12 am | |
| Kuroshitsuji este unul din animele mele preferate, pline de mister, alteori drama, comedie si multe altele , imi place mult de Sebastian, demonul majordom, mereu calm si calculat, lafel pot spune si in cazul lui Ciel, stie mereu ca Sebastian va fi mereu acolo pentr el. Il puteti gasi pe vetitul site de anime pe care cred ca il stiti cu toti animekage.ro , si astept si parerile voastre:x
| |
|
| |
Lollipop Girl Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 43 Puncte : 83 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: Kuroshitsuji Sam Oct 29, 2011 2:19 am | |
| Pare interesant am sa incerc sa il urmaresc | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Kuroshitsuji Sam Noi 19, 2011 7:30 am | |
| Uh. Iubesc anime-ul asta. E tare frumos. L-am avzut cred ca acum un an daca nu ma insel. Sau mai mult timp in urma. Mi-a placut mult anime-ul. Mai ales Sebastian. Niste personaje tare frumaose. Cum e Undertaker. Si Grell e amuzant. Pluto a fost tare dragut. La inceput, prima afza din episod nu m-a atras. Dar cu timpul a icenput sa imi place. Dupa ce am terminat primul sezon am vazut ca mai era unul si m-am bucurat ca ii avea pe Sebastian si Ciel. Well un anime de nora 10.
Psycho XD | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Kuroshitsuji Sam Dec 03, 2011 3:06 pm | |
| Hi!! Pai m-am apucat sa il vad, deoarece m-a impresionat misterul cu care sunt invaluite toate personajele. Acea exactitate, perfectiune pe care Sebastian o demonstreaza este de-a dreptul inumana. Nici nu avea cum sa fie umana.. Si Ciel este atat de matur si nu isi arata sentimentele.. Pare de piatra.. In ceea ce priveste sufletul. Cele doua persobaje se compleateaza perfect. Sebastian are nevoie de sufletul lui Ciel si Ciel de puterea invincibila a lui Sebastian.. O combinatie foarte reusita. In concluzie iubesc acest anime!! | |
|
| |
Mao. Designer
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 443 Puncte : 469 Reputatie : 2 Varsta : 25
| Subiect: Re: Kuroshitsuji Dum Mar 18, 2012 7:28 am | |
| Un anime care va ramane in topul favoritelor mele pentru mult timp. Grafica m-a atras din prima clipa. Actiunea este frumos imbinata cu amuzamentul. Openingurile si endingurile au fost printre cele mai geniale pe care le-am intalnit. Am plans la unele scene, iar daca le revad, sunt sigura ca o voi face din nou. | |
|
| |
JustFinetti Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 21 Puncte : 31 Reputatie : 4 Varsta : 26
| Subiect: Re: Kuroshitsuji Mar Apr 10, 2012 6:08 am | |
| Iubesc acest anime :x Are de toate de la drama pana la comedie, are multe scene sadice:x (acolo e Sebastian, normal ca nu lipseste sangele si nebunia). Toate personajele sunt foarte bine conturate, scotand in evidenta comportamentul fiecaruia. Coloana sonora, este mai mult decat potrivita, este perfecta:x. Grafica exceptionala, ca si povestea in sine de altfel. Ciel, hmm :-? un personaj foarte misterios cu un trecut pe masura, trist. Seba... el e Sebastian nu are nevoie de descriere:)). Undertaker, genial, personajul meu favorit:x e nebun NEBUN va zic:)) Finetti va iubeste | |
|
| |
Sou Membru Forum
Element : Sex : Mesaje : 23 Puncte : 25 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Kuroshitsuji Dum Apr 15, 2012 7:48 am | |
| Ador anime-ul acesta! E printre favorite şi va rămâne acolo mult timp. La început poate părea plictisitor dar pe parcursul animeului îţi poţi da seama că te-a captivat complet. Cel puţin aşa a făcut cu mine. Are unele tente de shounen-ai dar nu e nimic serios. Îmi plac personajele principale Ciel şi Sebastian şi de Grell <3 e cute şi dus de tot dar nu contează şi Undertaker. M-au atras atât personajele cât şi uhmm cum să zic, perioada în care este făcut anime-ul: era victoriană deşi erau instrumente ahem... gen celulare care nu aveau ce căuta acolo. De asemenea au fost scene amuzant. Anime-ul merită, chiar merită deşi nu pare~ <3 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Kuroshitsuji | |
| |
|
| |
| Kuroshitsuji | |
|