☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼

☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Kuroshitsuji

In jos 
+3
Psycho
Lollipop Girl
Elyy
7 participanți
AutorMesaj
Elyy
Membru Activ
Membru Activ
Elyy

Element : Lighting
Sex Sex : feminin
Zodiac Zodiac : Taur
Mesaje Mesaje : 406
Puncte Puncte : 506
Reputatie Reputatie : 30
Varsta : 26

Kuroshitsuji Empty
MesajSubiect: Kuroshitsuji   Kuroshitsuji Icon_minitimeLun Oct 17, 2011 12:12 am

Kuroshitsuji este unul din animele mele preferate, pline de mister, alteori drama, comedie si multe altele , imi place mult de Sebastian, demonul majordom, mereu calm si calculat, lafel pot spune si in cazul lui Ciel, stie mereu ca Sebastian va fi mereu acolo pentr el.
Il puteti gasi pe vetitul site de anime pe care cred ca il stiti cu toti animekage.ro , si astept si parerile voastre:x
Sus In jos
Lollipop Girl
Membru Forum
Membru Forum
Lollipop Girl

Element : Machine
Zodiac Zodiac : Rac
Mesaje Mesaje : 43
Puncte Puncte : 83
Reputatie Reputatie : 2
Varsta : 28

Kuroshitsuji Empty
MesajSubiect: Re: Kuroshitsuji   Kuroshitsuji Icon_minitimeSam Oct 29, 2011 2:19 am

Pare interesant am sa incerc sa il urmarescKuroshitsuji 2435781308
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

Element : Death
Zodiac Zodiac : Gemeni
Mesaje Mesaje : 1338
Puncte Puncte : 1452
Reputatie Reputatie : 22
Varsta : 14

Kuroshitsuji Empty
MesajSubiect: Re: Kuroshitsuji   Kuroshitsuji Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 7:30 am

Uh. Iubesc anime-ul asta. E tare frumos. L-am avzut cred ca acum un an daca nu ma insel. Sau mai mult timp in urma. Mi-a placut mult anime-ul. Mai ales Sebastian. Niste personaje tare frumaose. Cum e Undertaker. Si Grell e amuzant. Pluto a fost tare dragut. La inceput, prima afza din episod nu m-a atras. Dar cu timpul a icenput sa imi place. Dupa ce am terminat primul sezon am vazut ca mai era unul si m-am bucurat ca ii avea pe Sebastian si Ciel. Well un anime de nora 10.

Psycho XD
Sus In jos
Klau
Cronicar Dramatic
Cronicar Dramatic
Klau

Element : Water
Zodiac Zodiac : Pesti
Mesaje Mesaje : 2751
Puncte Puncte : 2805
Reputatie Reputatie : 7
Varsta : 27

Kuroshitsuji Empty
MesajSubiect: Re: Kuroshitsuji   Kuroshitsuji Icon_minitimeSam Dec 03, 2011 3:06 pm

Hi!! Pai m-am apucat sa il vad, deoarece m-a impresionat misterul cu care sunt invaluite toate personajele. Acea exactitate, perfectiune pe care Sebastian o demonstreaza este de-a dreptul inumana. Nici nu avea cum sa fie umana.. Si Ciel este atat de matur si nu isi arata sentimentele.. Pare de piatra.. In ceea ce priveste sufletul. Cele doua persobaje se compleateaza perfect. Sebastian are nevoie de sufletul lui Ciel si Ciel de puterea invincibila a lui Sebastian.. O combinatie foarte reusita. In concluzie iubesc acest anime!!
Sus In jos
Mao.
Designer
Designer
Mao.

Element : Death
Zodiac Zodiac : Balanta
Mesaje Mesaje : 443
Puncte Puncte : 469
Reputatie Reputatie : 2
Varsta : 25

Kuroshitsuji Empty
MesajSubiect: Re: Kuroshitsuji   Kuroshitsuji Icon_minitimeDum Mar 18, 2012 7:28 am

Un anime care va ramane in topul favoritelor mele pentru mult timp.
Grafica m-a atras din prima clipa. Actiunea este frumos imbinata cu amuzamentul. Openingurile si endingurile au fost printre cele mai geniale pe care le-am intalnit. Am plans la unele scene, iar daca le revad, sunt sigura ca o voi face din nou.
Sus In jos
http://chibii-seme.tumblr.com
JustFinetti
Membru Forum
Membru Forum
JustFinetti

Element : Fire
Zodiac Zodiac : Fecioara
Mesaje Mesaje : 21
Puncte Puncte : 31
Reputatie Reputatie : 4
Varsta : 26

Kuroshitsuji Empty
MesajSubiect: Re: Kuroshitsuji   Kuroshitsuji Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 6:08 am

Iubesc acest anime :x Are de toate de la drama pana la comedie, are multe scene sadice:x (acolo e Sebastian, normal ca nu lipseste sangele si nebunia). Toate personajele sunt foarte bine conturate, scotand in evidenta comportamentul fiecaruia. Coloana sonora, este mai mult decat potrivita, este perfecta:x. Grafica exceptionala, ca si povestea in sine de altfel. Ciel, hmm :-? un personaj foarte misterios cu un trecut pe masura, trist. Seba... el e Sebastian nu are nevoie de descriere:)). Undertaker, genial, personajul meu favorit:x e nebun NEBUN va zic:))

Finetti va iubeste Kuroshitsuji 3436836983
Sus In jos
Sou
Membru Forum
Membru Forum
Sou

Element : Water
Mesaje Mesaje : 23
Puncte Puncte : 25
Reputatie Reputatie : 0

Kuroshitsuji Empty
MesajSubiect: Re: Kuroshitsuji   Kuroshitsuji Icon_minitimeDum Apr 15, 2012 7:48 am

Ador anime-ul acesta! E printre favorite şi va rămâne acolo mult timp. La început poate părea plictisitor dar pe parcursul animeului îţi poţi da seama că te-a captivat complet. Cel puţin aşa a făcut cu mine. Are unele tente de shounen-ai dar nu e nimic serios. Îmi plac personajele principale Ciel şi Sebastian şi de Grell <3 e cute şi dus de tot dar nu contează şi Undertaker. M-au atras atât personajele cât şi uhmm cum să zic, perioada în care este făcut anime-ul: era victoriană deşi erau instrumente ahem... gen celulare care nu aveau ce căuta acolo. De asemenea au fost scene amuzant. Anime-ul merită, chiar merită deşi nu pare~ <3
Sus In jos
Continut sponsorizat

Kuroshitsuji Empty
MesajSubiect: Re: Kuroshitsuji   Kuroshitsuji Icon_minitime

Sus In jos

Kuroshitsuji
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ :: ☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Love Anime ♥ ☺ ♂ :: Anime. :: Kuroshitsuji-
Mergi direct la: