Deci, pentru inceput ficul ar trebui sa fie la Fan Fiction, deoarece nu este un fic original, ci este bazat pe un anime.
In al doilea caz, nu are cum sa fie titlul "Fic Original" Dupa cum ai spus chiar tu, "Ficul se numeste ,,In cautarea fericirii...'' " , deci nu inteleg de ce topicul l'ai numit asa.
In al treilea caz, ceea ce ai scris tu poate fi considerat mai putin de un sfert de capitol, sau cel mult o jumatate de capitol mic. Incearca sa dezvolti mai mult propozitiile si desparte ficul in sine de gandurile/impresiile/observatii tale. ".....Va urma.. :) Primul meu fic sper ca este bun pentru un incepator:) voi baga si nextul.Astept critica bruta. Ficul se numeste ,,In cautarea fericirii...''." -> ce ar intelege o persoana relativ nestiutoare in ceea ce priveste ficurile de aici? Si de asemenea, desparte vorbirea directa [adica dialogul] de vorbirea indirecta [povestea in sine]. Ai grija la repetitii, deoarece este deranjant "Rozalia cu ochii verzi si cu o expresie gingasa a fetei il priveste pe Uchiha direct in ochi" [Uchiha este nume propriu, deci trebuie scris cu majuscula, ai grija la articulatii si citeste in minte fraza pentru a vedea daca are sau nu logica]. "Stand si asteptandu-si perechea sa se gandeste" -> imi explici si mie fraza asta, daca te rog frumos? Nu de alta, dar de cinci ori am citit'o si tot nu am inteles'o. Incearca sa formulezi propozitii/fraze usor lizibile [care se citesc usor] si ai grija la timpurile verbelor, daca incepi cu un timp mergi pana la capat cu el. Nu uita de virgule si cratima, caci fara ele, se duce intelesul propozitiei/frazei pe apa Sambetei. Asa, si "Oare ce se va intampla cu fermecatorul cuplu SasuSaku?Dar NaruSaku?Va exista el oare?" asta cred ca ar trebui sa fie o intrebare retorica care sa'i tina pe cititori in suspans? Daca da, atunci ar trebui sa o delimitezi de restul textului, adica nu vine in continuare ci dai un enter mititel.
Bun, ideea in sine nu am inteles'o, asta deoarece capitolul, daca putem sa'l numim asa, este prea scurt. Ma rog, stiu ca e ceva legat de Naruto, Sakura si Sasuke. Ah da, inca ceva, incearca sa nu le folosesti numele combinate [gen SasuSaku sau NaruSaku], nu arata bine, parerea mea.
Hmm cam atat. Sper ca vei asculta de ce spusesem eu pe acolo, macar in mica parte, si da, poti arunca cu rosii dupa mine fiindca am fost asa de dura, insa ... that's me. Nu e capat de lume totusi, asa ca nu lua ca lege de aur ceea ce am spus, poate altcineva cu experienta mai multa si mai vasta iti va spune altceva. Oricum, nu lasa critica mea sa te deziluzioneze, ci din contra, ambitioneaza'te sa faci in asa fel incat nu voi mai spune ceva de genu.