| Orfelinatul XD | |
|
+13dydy ● Lene Sunny Eu_Adel @@ Renesmee Klau Any Caρρυccιησ ♥ Zummy ★♥Alexia Maria♥★ Đąŋģęŗ • ZuZa_Roxa Elyy 17 participanți |
|
Credeti ca mai are rost sa tinem orfelnatl deschis? | | Total voturi : 24 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Orfelinatul XD Lun Oct 17, 2011 12:14 pm | |
| mi-a venit ideea asta mazim acum 5 seunde
deci fiecare mamica care e in criza de copii poateveni aici sa isi ia unul, ''copii'' care nu au inca o familie di dorescuna sa se anunte aici, daca vor potzice si pe cine diresc sa aiba mama si tata XD
una dintre victimile faraprinti din orfelinat as fi eu :tgdgt:
Ultima editare efectuata de catre Elyy in Mier Oct 19, 2011 8:41 am, editata de 1 ori | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Mar Oct 18, 2011 9:36 am | |
| Ce idee , imi place , deci eu asi vrea sa adopt primul copil :hh: | |
|
| |
Elyy Membru Activ
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Mar Oct 18, 2011 9:37 am | |
| [b][i]in piimull rand: multumesccc, ma bucur cai ti place ideeaa :)) in al doilea rand: eu eu eu eu...ma iei pe mine , chiar vleau o mamica si eu sunt prima
Ultima editare efectuata de catre Elyy in Mar Oct 18, 2011 9:43 am, editata de 2 ori | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Mar Oct 18, 2011 9:42 am | |
| Sigur Ely vreau chiar imi doream o fica :inimioara: Acum , unde sunt documentele de adoptie ?? :bebe: =)) | |
|
| |
Elyy Membru Activ
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Mar Oct 18, 2011 9:44 am | |
| pai cam asa trebuie sa fie certificatul de adoptie:
aa si sa nu uit, certificatul de adoprite este aja:
- Numele dumneavoastra: - Anii: - Sexul: M/F (ca sa stim, daca veti deveni mama sau tata :))) - Vaduva/Casatorita/Necasatorita: - Motivul pentru care dotiti sa adoptati un copil (ex: pentru ca am probleme cu sanatatea si nu pot face copii) - Numele copilului pe care doriti sa il doptati (in caz ca sunt mai multi) -Si sa nu uitam de pret :maney: : [ca exemplu puteti plati cu: un alt copi, adica schimbati copilul dumneavoastra cu altul de aici, va inscrieti pentru o anumita peroioada de timp in programul de protectie al copilului, dati un animalut (mai pe romaneste: acele emoticoane cu animale gen: maimute, inimioare, clovni), si daca aveti si alt mod de a plati, nu ne suparam]
Atentie: Prima perioada in care veti ajungea detineti copii (3 zile), va fi un test, daca copilul nu este multumit de cum se poarta parintii cu el, atunci detinatorii vor primi avertisment si vor inapia inapoi copilul. La 3 avertismente nu veti ma avea dreptul sa adoptati copii.
cam atat
vreau sa imi urez bun venit in noua mea familie | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Mar Oct 18, 2011 9:56 am | |
| - Numele dumneavoastra:Roxana - Anii:15 ani - Sexul: M/F (ca sa stim, daca veti deveni mama sau tata :))) cred ca F - Vaduva/Casatorita/Necasatorita: Necasatorita - Motivul pentru care dotiti sa adoptati un copil (ex: pentru ca am probleme cu sanatatea si nu pot face copii)NU AM COPII :hh: - Numele copilului pe care doriti sa il doptati (in caz ca sunt mai multi) ELYy Nu am bani :tgdgt: , gresit sunt milionara asa ca pot sa imi ingrijesc foarte bine fata :mos-craciun: | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Mier Oct 26, 2011 11:18 am | |
| As dori sa infiez si eu un copil, desi vad ca nu prea mai sunt :-< Oricum, vreau sa fiu trecuta pe lista de asteptare, daca nu va deranjeaza. Sank ya. | |
|
| |
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Vin Oct 28, 2011 9:08 am | |
| Din pacate..si eu sunt in cautare de parinti.. | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Vin Oct 28, 2011 9:24 am | |
| deci Diz` ti-ai gasit plodu` =]] | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Vin Oct 28, 2011 10:12 am | |
| Aww si inca ce plod frumos. Stai ca completez fisa de adoptie. - Numele dumneavoastra: Camelié - Ani: 16 ani in cap si coada, plus sau minus trei saptamani - Sexul: M, mi se potriveste mai bine ;> [plus ca asa imi arata sexul pe forum] - Vaduva/Casatorita/Necasatorita: .... aaa vaduva neagra sunt eu, mwahahaha - Motivul pentru care dotiti sa adoptati un copil : pentru ca [plange] imi doresc de foarte mult timp un copil [curg lacrimile] pe care sa.l invat toate secretele mele [suspina] - Numele copilului pe care doriti sa il doptati : Alexia Maria, o frumoasa fata cu un frumos nume -Si sa nu uitam de pret : Hmm nu sunt de acord cu asta, adica tratati sarmanii copii ca pe niste lucruri. Oricum, va dau o miamutica frumoasa :-" Buh'bye, si astept sa vad daca imi permiteti sau nu sa adopt aceasta fiinta. | |
|
| |
Elyy Membru Activ
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Vin Oct 28, 2011 11:10 pm | |
| - ¤ Zυмму ¤ a scris:
- deci Diz` ti-ai gasit plodu` =]]
aoloo, nu ai voie sa vorbesti asa, nu stii (d), eee la biserica, aa adica orfelinat, pardon, nu se vorbeste asa, sa inteles, plodoaico =)) | |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 24 Puncte : 26 Reputatie : 0 Varsta : 25
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Sam Oct 29, 2011 1:16 am | |
| Vreau si eu sa fiu adoptata , sa am o familie mare si frumoasa dragelor :o3 ! | |
|
| |
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Sam Oct 29, 2011 9:11 am | |
| Deci sunt adoptata? Yupiiii! Promit sa fiu cea mai buna plodoaica! | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Lun Oct 31, 2011 10:38 pm | |
| Eu mai astept pe lista vreau 20000 de copii casa e mare Apropo bravo Alexia ai o noua mama | |
|
| |
Elyy Membru Activ
| |
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Lun Oct 31, 2011 11:02 pm | |
| Je este de acord :lol!: Cappucino ?? | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Mar Noi 01, 2011 6:24 am | |
| Inca o poveste cu happy end =]] | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| |
| |
Any Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 39 Puncte : 138 Reputatie : 5 Varsta : 27
| |
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Joi Noi 03, 2011 12:08 pm | |
| Hi!! Any, pai eu vreau o fiica.. deci uite cate ceva despre mine ca sa vezi daca vrei sa-ti fiu mamica: -imi plac dulciurile, dar nu o sa ti le iau pe ale tale -imi place Naruto(sa stii ca poate crea dependenta) :aww: -ma numesc Claudia, insa imi place Klau -imi place culoarea albastru -si cel mai important: URASC REGULILE!! Sper ca te-am convins... Te-am huguit si pupacit si astept aprobarea ta! ByE!! | |
|
| |
Any Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 39 Puncte : 138 Reputatie : 5 Varsta : 27
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Joi Noi 03, 2011 12:20 pm | |
| I iiii :omfg: Si eu iubesc dulciurile, anime-ul meu preferat e tot Naruto il ador, de asemenea ador culoarea albastru:x si urasc regulile:))
as fi tare bucuroasa sa fii mamica mea :aww: | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Joi Noi 03, 2011 12:31 pm | |
| Bun, bun... Acum sa completam formularul... Numele dumneavoastra: Claudia(Klau) Anii: 14 Sexul: F Necasatorita Motivul: Pentru ca nu voiam ca Any sa fie trista, pentru ca imi doream de mult o fiica si nu in ultimul rand, pentru ca iubesc avatarul ei... Numele copilului: Any Plata: :aww: Nu sunt zgarcita... Cam atat scumpa mea! De acum suntem rude!! Yupiii!! Te-am huguit si pupacit dulce!! Aaa.. Si as vrea sa te gandesti la un alint cu care vrei sa ta strig. ByE!! | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Vin Noi 04, 2011 11:55 pm | |
| Zummyca iti fur replica =)) ''Inca o familie fericita'' :)) | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Sam Noi 05, 2011 1:26 am | |
| | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Orfelinatul XD Sam Noi 05, 2011 2:17 am | |
| sigur ca asa este .... cm sa refuze o mama ca tine =]] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Orfelinatul XD | |
| |
|
| |
| Orfelinatul XD | |
|