Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Ce fel de sirena esti? Mar Oct 18, 2011 11:19 am | |
| Rezultatul meu Esti o sirena intunecata. Misterioasa, nimeni nu stie la ce sa se astepte din partea ta. Ai o putere incredibila, mai ales in modul in care judeci. Toate creaturile se tem de tine interesant, nu stiu cat de adevarat e dar, nu va luati de mine luati-va de test | |
|
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Ce fel de sirena esti? Mar Oct 18, 2011 11:59 am | |
| Esti o sirena intunecata. Misterioasa, nimeni nu stie la ce sa se astepte din partea ta. Ai o putere incredibila, mai ales in modul in care judeci. Toate creaturile se tem de tine.
pai totul este posibil , right ? | |
|
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Ce fel de sirena esti? Mier Oct 19, 2011 10:36 am | |
| Ce fel de sirena esti? Esti o sirena visatoare, intotdeauna ai ceva pe cap. Intelegi lumea mai bine decat orice pentru ca esti observator al Universului. Continua sa visezi. | |
|
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Re: Ce fel de sirena esti? Dum Noi 13, 2011 4:06 am | |
| Esti o sirena visatoare, intotdeauna ai ceva pe cap. Intelegi lumea mai bine decat orice pentru ca esti observator al Universului. Continua sa visezi. | |
|
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Ce fel de sirena esti? Joi Ian 05, 2012 10:07 am | |
| Esti o sirena intunecata. Misterioasa, nimeni nu stie la ce sa se astepte din partea ta. Ai o putere incredibila, mai ales in modul in care judeci. Toate creaturile se tem de tine. | |
|
TicTac Membru Forum
Sex : Mesaje : 197 Puncte : 204 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Ce fel de sirena esti? Mar Mar 20, 2012 7:56 am | |
| Esti o sirena intunecata. Misterioasa, nimeni nu stie la ce sa se astepte din partea ta. Ai o putere incredibila, mai ales in modul in care judeci. Toate creaturile se tem de tine. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce fel de sirena esti? | |
| |
|