Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Sora no otoshimono! Vin Iun 03, 2011 8:24 am | |
| | |
|
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Sora no otoshimono! Dum Iul 03, 2011 6:26 am | |
| Voltura, eu imediat ce o sal vizionez am sati spun ce cred despre el ! :cheers: Am sal vad asta seara astfel incat o sati raspund maine! :cheers: | |
|
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Sora no otoshimono! Dum Iul 03, 2011 9:49 am | |
| Hei , Voltura ! M`ai facut curioasa . Chiar acum o sa il vizionez , multumesc pentru link . :P Imi dau cu parerea imediat ce il vad . Pupici ! :*:* Bun . Deci , draga mea , am dat un edit deoarece vreau sa`ti spun ca am privit aseara toata seria , plus primul episod din Sora no Otoshimono Forte ! :twisted: Atat de mult imi place ! Chiar acum sunt pe anime.kage.ro , deoarece vreau sa vizionez in continuare . :)) Este chiar foarte amuzant anime`ul si pervers , cum ai spus ! Bine ca nu trece limitele , ca deh , atunci nu era de bine .. :shock: :)) Bun , eu v`am lasat ! Cu drag , Renesmee . >:d< | |
|
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Sora no otoshimono! Mar Iul 05, 2011 4:02 am | |
| draga eu l-am vazut si e extrem de pervers cred ca deacolo ai imprumutat tu perversitatile tale deci scumpo ii frumos dar nu-l intrece pa naruto :)) | |
|
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: Sora no otoshimono! Mar Iul 05, 2011 6:22 am | |
| | |
|
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Sora no otoshimono! Joi Aug 25, 2011 10:29 am | |
| hehe , ce alte animeuri perverse mai stii :shock: | |
|
deLL Nu Vreau. <3 Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 104 Puncte : 118 Reputatie : 5 Varsta : 27
| Subiect: Re: Sora no otoshimono! Mar Ian 10, 2012 5:38 am | |
| Ulala unul din putinele anie`uri perverse cu adevarat pe care l`am vazut! Sincer dupa parerea mea n`am mai vazut atata perversitate ca in Tomoki de cand ma uit eu la anime!!! =))) E extraordinar ma bucur ca`ti place! Pot sa zic ca m`ia sarit fata la cate tampenii aerau acolo sau cand Tomoki devenea fata[Tomoko] aulei!!=)))
Daca va uitati tineti-va de scaun!:)))) | |
|
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| Subiect: Re: Sora no otoshimono! Lun Apr 02, 2012 9:05 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sora no otoshimono! | |
| |
|