| Ce costum ti se potriveste de Halloween? | |
|
+6Elyy Himeji. Psycho Hakusho .allii. ★♥Alexia Maria♥★ 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Ce costum ti se potriveste de Halloween? Vin Oct 21, 2011 8:58 am | |
| | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Ce costum ti se potriveste de Halloween? Vin Oct 21, 2011 9:51 am | |
| Rezultatul tau: Ai nevoie de un costum? Ce spui sa te deghizezi intr-un monstru? Sigur, nu e chiar cea mai originala idee dar oricum, e mai bine decat sa vii deghziat/a intr-un ou de Paste (e doar un exemplu). Gandeste-te la cel mai ingrozitor monstru si lucrurile ar trebui sa mearga ca pe roate. | |
|
| |
Hakusho Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 28 Puncte : 34 Reputatie : 0 Varsta : 25
| Subiect: Re: Ce costum ti se potriveste de Halloween? Sam Dec 31, 2011 7:02 am | |
| Ai nevoie de un costum? Ce spui sa te deghizezi intr-o pisica? Gandeste-te putin: imbracata in piele, vei atrage atentia tuturor. Piele, miscari senzuale, femme fatale. Fara tine petrecerea de Halloween nu va fi completa.
miaww,ador raspunsu asta=)) | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Ce costum ti se potriveste de Halloween? Joi Ian 05, 2012 6:19 am | |
| Ai nevoie de un costum? Ce spui sa te deghizezi intr-un pirat? Gandeste-te putin: Nimeni n-o sa te certe daca vei cauza haos in jurul tau, pana la urma asta e slujba unui pirat. Viata inseamna distractie, cel putin pentru o noapte vei uita de reguli.
Arr amirali. Piratul va va baga o sabie undeva!
Psycho XD | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Ce costum ti se potriveste de Halloween? Joi Ian 05, 2012 8:23 am | |
| Ai nevoie de un costum? Ce spui sa te deghizezi intr-o pisica? Gandeste-te putin: imbracata in piele, vei atrage atentia tuturor. Piele, miscari senzuale, femme fatale. Fara tine petrecerea de Halloween nu va fi completa. Uu | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Ce costum ti se potriveste de Halloween? Joi Ian 05, 2012 10:24 am | |
| Rezultatul tau:
Ai nevoie de un costum? Ce spui sa te deghizezi intr-o pisica? Gandeste-te putin: imbracata in piele, vei atrage atentia tuturor. Piele, miscari senzuale, femme fatale. Fara tine petrecerea de Halloween nu va fi completa.
Ai obtinut acelasi rezultat ca 24% din utilizatorii care au facut acest test.
mamaa, sunt mata maaa =)) | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Ce costum ti se potriveste de Halloween? Sam Ian 07, 2012 6:33 am | |
| Ai nevoie de un costum? Ce spui sa te deghizezi intr-un monstru? Sigur, nu e chiar cea mai originala idee dar oricum, e mai bine decat sa vii deghziat/a intr-un ou de Paste (e doar un exemplu). Gandeste-te la cel mai ingrozitor monstru si lucrurile ar trebui sa mearga ca pe roate. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2560 Puncte : 2593 Reputatie : 3 Varsta : 27
| Subiect: Re: Ce costum ti se potriveste de Halloween? Sam Ian 14, 2012 4:10 am | |
| Ai nevoie de un costum? Ce spui sa te deghizezi intr-un monstru? Sigur, nu e chiar cea mai originala idee dar oricum, e mai bine decat sa vii deghziat/a intr-un ou de Paste (e doar un exemplu). Gandeste-te la cel mai ingrozitor monstru si lucrurile ar trebui sa mearga ca pe roate. | |
|
| |
Catsz Moderator
Element : Sex : Mesaje : 305 Puncte : 313 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Ce costum ti se potriveste de Halloween? Lun Feb 13, 2012 10:12 am | |
| Ai nevoie de un costum? Ce spui sa te deghizezi intr-un monstru? Sigur, nu e chiar cea mai originala idee dar oricum, e mai bine decat sa vii deghziat/a intr-un ou de Paste (e doar un exemplu). Gandeste-te la cel mai ingrozitor monstru si lucrurile ar trebui sa mearga ca pe roate.
So..what the sweet is this?! | |
|
| |
TicTac Membru Forum
Sex : Mesaje : 197 Puncte : 204 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Ce costum ti se potriveste de Halloween? Dum Mar 18, 2012 6:48 am | |
| Ai nevoie de un costum? Ce spui sa te deghizezi intr-o pisica? Gandeste-te putin: imbracata in piele, vei atrage atentia tuturor. Piele, miscari senzuale, femme fatale. Fara tine petrecerea de Halloween nu va fi completa. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce costum ti se potriveste de Halloween? | |
| |
|
| |
| Ce costum ti se potriveste de Halloween? | |
|