| Nana | |
|
+4Đąŋģęŗ • ZuZa_Roxa Elyy Lollipop Girl 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Lollipop Girl Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 43 Puncte : 83 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Nana Sam Oct 22, 2011 5:41 am | |
| Acest anime are la baza povestea a doua personaje cu acelasi nume,Nana Osaki si Nana Komatsu in varsta de 20 de ani .Pe parcursul intregului anime cele doua isi spun povestea, incepand cu adolescenta si cu viata lor sexuala pana ce ajung in momentul de fata.Fiecare din ele ise destainuie ,devenind astfel o poveste dramatica avand unele faze chiar de-a dreptul lacrimogene ce se aseamana cu mai multi,de unde rezulta faptul ca te poti asemana cu unul din personaje ce sunt foarte bine desenate cu o personalitate puternica ce te indruma indirect si iti arata sa fii puternic si sa speri la o sansa in viata.Acum persoajele: -Nana Osaki ,solista unei trupe locale de punk cu o voce fenomenala si un trecut tulburator ce iti da o alta perspectiva cand rostesti cuvantul familie. -Nana Komatsu,o fata destul de naiva ce a crescut intr-un mic orasel absolvint liceul de arte ,dandu-si seama ca nu are nici un talent se angajeaza ,in cele din urma vine in Tokio unde se afla iubitul ei si cei doi cei mai buni prieteni ai ei . - Nobuo Terashima sau Nobu e baiatul unei familii instarite ce isi doreste doar sa cante la chitara alaturi de Nana Osaki,fiind de aceea dezmostenit de catre parinti lui atunci cand el hotaraste sa fuga de acasa si sa plece la Tokio pentru a deveni preofesionist unde se indragosteste de prietena colegii lui de formatie,Hachi(Nana Komatsu). - Yasushi Takagi sau Yazu, este tobosarul si fondatorul formatiei Black Stomne(Blast prescurtare data de Nobu),el lucreaza ca avocat in Tokio .Datorita lui formatia este reunita . - Shinichi Okazaki sau Shin ,este cel mai tanar membru al formatiei,fiind un basist foarte talentat,povestea lui este asemanatoare Nanei Osaki. -Ren Honjo,fost basist al formatiei Blast si fost iubit al Nanei ,actual basist al formatiei Trapnest ce devine oficial rivala lui Blast .Dintre toti membrii el este cel mai popular avand numeroase fane ,in ciuda acestui amanunt el inca tanjeste doar dupa una singura, ....(va las sa aflati singure ) -Leyla Serizawa sau Reira,vocalista formatiei Trapnest ce a cucerit intreaga tara cu vocea sa,ea in cele din urma se indragosteste de Shin care presta servicii sexuale pe bani,fraierindo la inceput. - Takumi Ichinose ,fondator al formatiei Trapnest ,basist si prieten al lui Yazu,la inceput are doar o aventura cu Hachi dar apoi treaba se complica rau de tot pentru el ,ea si Nobu.(personal la inceput il adoram da apoi cand il vedeam nu mai puteam de nervi). - Naoki Fujieda ,tobosarul formatiei Trapnest si prieten cu Yazu pe care mai bine zis il idolatrizeaza. -Endo Shoji ,un tanar student la arte plastice,fost iubit al lui Hachi,despartirea lor se produce atunci cand ea il prinde inseland-o. - Saotome Junko ,ce-a mai buna prietena a lui Hachi ce i-a fost mereu alaturi inca din liceu.-Takakura Kyosuke, iubitul lui Junko si bun prieten cu Shoji si Hachiko.El si Jun fiind pictori .Cam acestea ar fi cele mai importante personaje in jurul carora povestea se invarte.Sper ca v-am trezit interesul pentru al vedea sau revedea. Serialul il poti gasi si pe vplay sau pe youtube.vplay.ro http://vplay.ro/serials/browse.do?sid=873youtube https://www.youtube.com/watch?v=jDCx_k9WanY Eu una de cate ori ii vad reclama sau pur si simplu imi amintesc de el simt inca un gol in stomac ce ma face in continuare sa il revad cu zambetul pe buze fredonand toate melodiile din el . P,S. Cele ce l-au vazut ,ce parere aveti despre el ?pecolishi te tzuk | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Nana Sam Oct 22, 2011 6:17 am | |
| ai bine mie una imi place foaete mult, este foarte realist, inspirat rau din realitate, deci nu am ce spune foarte frumos :) | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Nana Sam Oct 22, 2011 6:40 am | |
| Da asa este este foarte frumos acest anime , iar cel mai dragut din personaje a fost Shinichi :edance: | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Nana Mier Oct 26, 2011 11:03 am | |
| Intr'adevar, este un anime interesant, cu elemente desprinse din realitate si unele faze erau chiar amuzante, desi l'am vazut de atatea ori incat imi displace din ce in ce mai mult finalul. Ma rog, ce mi'a placut a fost ca a prezentat cele etape din viata fiecaruia care la 16 ani se indragosteste prima data .... . Si sunt de acord cu Crazy.Funny, Shin e cel mai dragut din tot anime'ul, deci Nobu nu se lasa nici el mai prejos. And dunno why ... insa am impresia ca intre cele doua era mai mult decat o foarte buna prietenie. | |
|
| |
| Subiect: Re: Nana Vin Oct 28, 2011 1:01 pm | |
| Mdha la fel cum spui si tu Diz' finalul devine din ce in ce mai nesatisfacator iar intre Hachi si Nobu pare sa se reaprinda ceva, totusi puteau si ei macar sa spuna ce s-o ales de vietile celorlalti . | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Nana Mier Noi 09, 2011 1:15 am | |
| Pai aveti dreptate nuprea a fost asa de satisfacator sfarsitul , de ce trebuia Nana sa se incurce cu Takumi , vruiam sa ramana cu Nobu !! | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Nana Vin Noi 11, 2011 7:50 am | |
| Ah... Nana. Un anime frumos si bine realizat. Nu prea am priceput nimic din final, asa ca m-am gandit sa am apuc de manga. Am auzit ca explica mai mult, iar dupa ce se termina anime-ul mai e un capitol in manga si poate percep si eu :)) Acum serios vorbind, a fost un anime absolut superb, cu toate cele. Putin yuri (acel kiss intre nana si nana) putin yaoi (faza cu "nu te exciti stand cu baiatul asta?") Drama, romance (nu'l agreez), comedie si tot. Grafica frumoasa, coloana sonoro asemenea.
Psycho XD
Ultima editare efectuata de catre Psycho in Mar Noi 15, 2011 8:18 am, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Nana Vin Noi 11, 2011 9:54 am | |
| Oh ,ma bucur sa mai vad pe inca cineva carui ii place acest anime.Apropo daca gasesti manga-ul imi poti spune si mie saitu pntru ca eu nu l-am gasit thx peacholishi va tzuk | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Nana Mar Noi 15, 2011 8:19 am | |
| Well sper ca nu sunt off si daca iti convine engleza site-ul originl este: http://www.anymanga.com/nana/Inca nu m-am apucat sa o lecturez, dar cat de curand o voi face. Psycho XD | |
|
| |
| Subiect: Re: Nana Mier Noi 16, 2011 5:46 am | |
| Oh mz mz mz foarte mult,nu conteaza ca e in enegleza .Vineri ma apuc de citit sa vad daca intradevar Ren a murit cum am aflat din spusele unora . P.S. esti o dolshe Peacholishi te tzuk | |
|
| |
deLL Nu Vreau. <3 Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 104 Puncte : 118 Reputatie : 5 Varsta : 27
| Subiect: Re: Nana Sam Dec 10, 2011 12:53 pm | |
| UU cel de`al 2-lea anime favorit al meu! Pot sa spun ca este un anime minunat,merita vizionat! Este insirat din viata reala ceea ce esti si mai frumos! DE ren am auzit si eu ca a murit..ce urat! | |
|
| |
Mona™ Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 41 Puncte : 46 Reputatie : 5 Varsta : 26
| Subiect: Re: Nana Mar Dec 20, 2011 11:45 am | |
| Imi place acest anime este frumos si interesant merita vazut! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Nana Mar Dec 20, 2011 12:23 pm | |
| |
|
| |
sakura chan Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 492 Puncte : 501 Reputatie : 1 Varsta : 27
| Subiect: Re: Nana Dum Feb 17, 2013 11:56 am | |
| A fost un anime extraordinar, nu cred ca se poate defini asa este cu mult mai mult de atat. Este anime-ul meu favorit. L-am revazut de cateva ori si nu regret. Mi-au dat lacrimile ori de cate ori le-am vazut la scenele dramatice. Chiar imi pare foarte rau ca Hachi sta cu Takumi si nu cu Nobu. Si eu am auzit ca Ren moare si am plans si la cestia asta. Ii admir pe toti, in ciuda faptului ca uni dintre ei au dus o viata neplacuta chiar iti da niste lecti de viata. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nana | |
| |
|
| |
| Nana | |
|