| Interpretarea viselor tale | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Interpretarea viselor tale Sam Oct 22, 2011 9:00 am | |
| | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Interpretarea viselor tale Sam Oct 22, 2011 12:47 pm | |
| Visele tale se refera in mare parte la sentimentul de dragoste sau sexualitate. Ar putea sa reprezinte faptul ca pe plan sentimental, lucrurile nu merg extraordinar de bine. Incearca sa iti dedici o parte a timpului pentru a remedia aceasta situatie. Cine stie, visele pot deveni realitate.
Posibil ... :why2: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Interpretarea viselor tale Sam Oct 22, 2011 11:40 pm | |
| Nu stiu si mie tot asa mia dat raspunsul :edance: Dar asta este mai mult de distractie nul lua in serios :lol!: | |
|
| |
TicTac Membru Forum
Sex : Mesaje : 197 Puncte : 204 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Interpretarea viselor tale Mar Mar 20, 2012 7:04 am | |
| Visele tale se refera in mare parte la sentimentul de dragoste sau sexualitate. Ar putea sa reprezinte faptul ca pe plan sentimental, lucrurile nu merg extraordinar de bine. Incearca sa iti dedici o parte a timpului pentru a remedia aceasta situatie. Cine stie, visele pot deveni realitate. | |
|
| |
Catsz Moderator
Element : Sex : Mesaje : 305 Puncte : 313 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Interpretarea viselor tale Lun Apr 02, 2012 2:57 pm | |
| Visele tale se refera in mare parte la sentimentul de dragoste sau sexualitate. Ar putea sa reprezinte faptul ca pe plan sentimental, lucrurile nu merg extraordinar de bine. Incearca sa iti dedici o parte a timpului pentru a remedia aceasta situatie. Cine stie, visele pot deveni realitate. | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| Subiect: Re: Interpretarea viselor tale Joi Apr 05, 2012 11:04 pm | |
| Visele tale se refera in mare parte la sentimentul de dragoste sau sexualitate. Ar putea sa reprezinte faptul ca pe plan sentimental, lucrurile nu merg extraordinar de bine. Incearca sa iti dedici o parte a timpului pentru a remedia aceasta situatie. Cine stie, visele pot deveni realitate. Nu mai asta zice ''^^ | |
|
| |
Inque~ Membru Nou
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 18 Puncte : 22 Reputatie : 2 Varsta : 30
| Subiect: Re: Interpretarea viselor tale Sam Apr 14, 2012 5:19 am | |
| Visele tale se refera in mare parte la sentimentul de dragoste sau sexualitate. Ar putea sa reprezinte faptul ca pe plan sentimental, lucrurile nu merg extraordinar de bine. Incearca sa iti dedici o parte a timpului pentru a remedia aceasta situatie. Cine stie, visele pot deveni realitate.
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Interpretarea viselor tale | |
| |
|
| |
| Interpretarea viselor tale | |
|