| Care este modul ideal in care ai putea muri? | |
|
+7°o.O Skittles O.o° Đąŋģęŗ • I <3 Foxxy .allii. Elyy ★♥Alexia Maria♥★ ZuZa_Roxa 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Care este modul ideal in care ai putea muri? Sam Oct 22, 2011 9:10 am | |
| Incepe testulCare este modul ideal in care ai putea muri? Cel mai probabil ai muri pe cale naturala. Cam nasol, depinde din ce punct de vedere judeci toata situatia. Poate esti un om cu spirit al aventurii si vrei sa mori intr-o cursa de Formula 1. | |
|
| |
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Re: Care este modul ideal in care ai putea muri? Vin Oct 28, 2011 8:36 am | |
| Ok, cel mai probabil ai muri datorita depresiei. Mai mult ca sigur te-ai sinucide. N-ai de ce sa-ti faci griji, pana la urma e pur si simplu un test. Traieste-ti viata la maxim! A? AIUREA... | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Care este modul ideal in care ai putea muri? Vin Oct 28, 2011 11:28 pm | |
| Cel mai probabil ai muri pe cale naturala. Cam nasol, depinde din ce punct de vedere judeci toata situatia. Poate esti un om cu spirit al aventurii si vrei sa mori intr-o cursa de Formula 1 | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Care este modul ideal in care ai putea muri? Joi Noi 17, 2011 12:04 am | |
| Cel mai probabil ai muri pe cale naturala. Cam nasol, depinde din ce punct de vedere judeci toata situatia. Poate esti un om cu spirit al aventurii si vrei sa mori intr-o cursa de Formula 1.
A 2-a varianta mai mult ca sigur :)) . Why ? `Cuz imi place foarte mult viteza si toate chestiile periculoase>:) | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Care este modul ideal in care ai putea muri? Joi Noi 17, 2011 10:46 am | |
| Atunci nu au nimerito aceia Ally ^^ | |
|
| |
I <3 Foxxy Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 25 Puncte : 27 Reputatie : 0 Varsta : 29
| Subiect: Re: Care este modul ideal in care ai putea muri? Lun Noi 21, 2011 11:30 am | |
| Cel mai probabil ai muri incercand sa-ti salvezi un prieten. Pana la urma esti o persoana buna, chiar daca unii au avut intotdeauna o parere gresita despre tine. Poate... | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Care este modul ideal in care ai putea muri? Lun Noi 21, 2011 11:37 am | |
| Cel mai probabil ai muri incercand sa-ti salvezi un prieten. Pana la urma esti o persoana buna, chiar daca unii au avut intotdeauna o parere gresita despre tine. | |
|
| |
°o.O Skittles O.o° Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1563 Puncte : 1584 Reputatie : 19 Varsta : 26
| Subiect: Re: Care este modul ideal in care ai putea muri? Sam Dec 31, 2011 3:52 am | |
| Cel mai probabil ai muri pe cale naturala. Cam nasol, depinde din ce punct de vedere judeci toata situatia. Poate esti un om cu spirit al aventurii si vrei sa mori intr-o cursa de Formula 1. | |
|
| |
AleKidd Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 79 Puncte : 88 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: Care este modul ideal in care ai putea muri? Sam Dec 31, 2011 5:11 am | |
| Cel mai probabil ai muri incercand sa-ti salvezi un prieten. Pana la urma esti o persoana buna, chiar daca unii au avut intotdeauna o parere gresita despre tine.
Foarte putin probabil.... | |
|
| |
Hakusho Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 28 Puncte : 34 Reputatie : 0 Varsta : 25
| Subiect: Re: Care este modul ideal in care ai putea muri? Sam Dec 31, 2011 5:31 am | |
| Cel mai probabil ai muri incercand sa-ti salvezi un prieten. Pana la urma esti o persoana buna, chiar daca unii au avut intotdeauna o parere gresita despre tine. Ce mai raspuns! | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Care este modul ideal in care ai putea muri? Joi Ian 05, 2012 8:55 am | |
| Ok, cel mai probabil ai muri datorita depresiei. Mai mult ca sigur te-ai sinucide. N-ai de ce sa-ti faci griji, pana la urma e pur si simplu un test. Traieste-ti viata la maxim! | |
|
| |
TicTac Membru Forum
Sex : Mesaje : 197 Puncte : 204 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Care este modul ideal in care ai putea muri? Lun Mar 19, 2012 10:49 am | |
| Cel mai probabil ai muri pe cale naturala. Cam nasol, depinde din ce punct de vedere judeci toata situatia. Poate esti un om cu spirit al aventurii si vrei sa mori intr-o cursa de Formula 1. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Care este modul ideal in care ai putea muri? | |
| |
|
| |
| Care este modul ideal in care ai putea muri? | |
|