| Rai sau Iad? | |
|
+8Psycho ★♥Alexia Maria♥★ Any Zummy Đąŋģęŗ • ● Lene .allii. ZuZa_Roxa 12 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Rai sau Iad? Sam Oct 22, 2011 9:16 am | |
| Incepe testulRai sau Iad? Esti pe drumul cel bun. Nu trebuie sa crezi neaparat in Rai, ci pur si simplu gandeste-te ca esti un om bun. Incerci sa fi intotdeauna pe placul tuturor si sa ajuti de cate ori ai ocazia. Si dupa cum bine stii, toate aceste lucruri vor fi recompensate intr-un mod sau altul. :ang: | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Rai sau Iad? Sam Oct 22, 2011 12:39 pm | |
| Esti undeva la mijloc. Cateodata esti bun, cateodata rau. Desigur, este bine sa ai un stil de viata echilibrat insa la tine totul tine de circumstante. Gandeste-te ca o fapta buna este rasplatita mai tarziu. | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Rai sau Iad? Dum Oct 30, 2011 12:28 pm | |
| Hopa Raspunsul este destul de simplu si evident. O sa ajungi in iad mai mult ca sigur. Nu uita ca esti singurul care poate decide cursul vietii. Oricum, niciodata nu este prea tarziu. Sau poate ca este? Doamne promit ca ma voi duce la biserica in fiecare zii [nu pot merge in zilele ce se termina in I si nici in weekenduri deoarece am probleme personale (statul cu prietenii sau la pc)] Avand in vedere ca nu am mai fost la biserica de 2 ani si ceva.. Am sa incerc sa ma rog din cand in cand.. Dar nu ma lua in iad :((( Sunt prea tanara ca sa ard in foc T^T | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Rai sau Iad? Dum Oct 30, 2011 12:40 pm | |
| Rai sau Iad?
Esti pe drumul cel bun. Nu trebuie sa crezi neaparat in Rai, ci pur si simplu gandeste-te ca esti un om bun. Incerci sa fi intotdeauna pe placul tuturor si sa ajuti de cate ori ai ocazia. Si dupa cum bine stii, toate aceste lucruri vor fi recompensate intr-un mod sau altul. | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Rai sau Iad? Mar Noi 01, 2011 7:27 am | |
| Esti pe drumul cel bun. Nu trebuie sa crezi neaparat in Rai, ci pur si simplu gandeste-te ca esti un om bun. Incerci sa fi intotdeauna pe placul tuturor si sa ajuti de cate ori ai ocazia. Si dupa cum bine stii, toate aceste lucruri vor fi recompensate intr-un mod sau altul.
dizulina avem la fel =]]] | |
|
| |
Any Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 39 Puncte : 138 Reputatie : 5 Varsta : 27
| Subiect: Re: Rai sau Iad? Joi Noi 03, 2011 10:07 am | |
| Esti pe drumul cel bun. Nu trebuie sa crezi neaparat in Rai, ci pur si simplu gandeste-te ca esti un om bun. Incerci sa fi intotdeauna pe placul tuturor si sa ajuti de cate ori ai ocazia. Si dupa cum bine stii, toate aceste lucruri vor fi recompensate intr-un mod sau altul.
interesant testul:x | |
|
| |
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Re: Rai sau Iad? Dum Noi 13, 2011 4:00 am | |
| Esti pe drumul cel bun. Nu trebuie sa crezi neaparat in Rai, ci pur si simplu gandeste-te ca esti un om bun. Incerci sa fi intotdeauna pe placul tuturor si sa ajuti de cate ori ai ocazia. Si dupa cum bine stii, toate aceste lucruri vor fi recompensate intr-un mod sau altul. | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Rai sau Iad? Lun Noi 14, 2011 10:48 am | |
| haha , eu sunt singura care sunt intre :)) Probabil asta inseamna ca ma voi transforma in vampir si nu voi muri nicio data :)) | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Rai sau Iad? Mar Noi 15, 2011 6:33 am | |
| Raspunsul este destul de simplu si evident. O sa ajungi in iad mai mult ca sigur. Nu uita ca esti singurul care poate decide cursul vietii. Oricum, niciodata nu este prea tarziu. Sau poate ca este?
Yeah ce sa ii fac? Mereu visez rasbunarea si o pun in practica, am momente de gelozie, am ganduri ucigase deseori, desi as ajunge la parnaie. Yeah Psycho e o persoana destul de dificila, cu doua personalitati. Depinde de persoane...
Psycho XD | |
|
| |
lee Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 45 Puncte : 49 Reputatie : 0 Varsta : 30
| Subiect: Re: Rai sau Iad? Mier Noi 16, 2011 7:56 am | |
Hmm,ce chestie! | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Rai sau Iad? Joi Ian 05, 2012 9:59 am | |
| Raspunsul este destul de simplu si evident. O sa ajungi in iad mai mult ca sigur. Nu uita ca esti singurul care poate decide cursul vietii. Oricum, niciodata nu este prea tarziu. Sau poate ca este? Iai | |
|
| |
Catsz Moderator
Element : Sex : Mesaje : 305 Puncte : 313 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Rai sau Iad? Lun Feb 13, 2012 10:17 am | |
Rallu, e cineva frumos acolo-n Iad?:)) | |
|
| |
TicTac Membru Forum
Sex : Mesaje : 197 Puncte : 204 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Rai sau Iad? Dum Mar 18, 2012 6:46 am | |
| Esti pe drumul cel bun. Nu trebuie sa crezi neaparat in Rai, ci pur si simplu gandeste-te ca esti un om bun. Incerci sa fi intotdeauna pe placul tuturor si sa ajuti de cate ori ai ocazia. Si dupa cum bine stii, toate aceste lucruri vor fi recompensate intr-un mod sau altul. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Rai sau Iad? | |
| |
|
| |
| Rai sau Iad? | |
|