Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Elfen Lied :x Sam Oct 29, 2011 5:29 am | |
| Elfen Lied (エルフェンリート Erufen Rīto?) este o colecție manga creată de către artistul Lynn Okamoto. Pe baza acestora a fost conceput un serial animat de televiziune. Acesta a fost produs de ARMS Studio. Anime-ul a fost difuzat pe canalul național TV Tokyo în 2004. Conținutul serialului prezintă și aspecte, evenimente și situații diferite față de cele ale benzii desenate. Odată cu finalizarea acestuia, a fost produs un episod special, menit să lămurească anumite aspecte care au lăsat un mare semn de întrebare legat de evoluția personajelor. Titlul, pe care îl poarta atât anime-ul cât și volumele manga face referire la un poem german "Elf Song" - "Cântecul elfilor".
Elfen Lied este povestea unei specii de umanoizi, numiți Diclonius, care se remarcă prin prezențare pe cap a unor protuberanțe. Discriminarea față de aceștia se exteriorizează prin folosirea câtorva dintre ei în cadrul unor experimente. Prin tactici violente, oamenii vroiau să studieze capacitățile, limitele și modul de gândire a acestora.
Temele abordate în Elfen Lied variază de la clișeul dublei personalități, identitatea socială la tortură, viața de familie, perceperea trecutului și a prezentului. Serialul urmărește evoluția psihologică a personajelor, care sunt profund marcate de trecutul lor (trist de altfel).
deci iubesc acest anime imi place super mult :x uitati si o poza: https://2img.net/h/oi31.tinypic.com/1z545zn.jpg
ca sunt sigura ca ati vazut macar o poza cu acest personaj pe net :)) | |
|
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Elfen Lied :x Sam Noi 05, 2011 7:05 am | |
| Yeah Elfen Lied. Eu ti-am zis de el. Animele asta are o poveste farte interesanta. Mi-a placut mult tot la el, mai ales finalul cred. El e lasat la iamginatia te, facand ca tu sa iti raspunzi singur la intrebari. E un anime ce merita vizionat. Este putin sadic, ceea ce mi-a palcut si mai mult. Well sper ca sunt mai multe persoane care l-au vizionat cu aceeasi placere.
Psycho XD | |
|