| Cate ceva... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| |
| |
Any Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 39 Puncte : 138 Reputatie : 5 Varsta : 27
| Subiect: Re: Cate ceva... Joi Noi 03, 2011 12:22 pm | |
| awww wow ce frumoase sunt :aww: Esti super-ultra talentata la desen. Ii plac asa mult aman2. Nici nu sti care imi place mai mult: pasarea sau hinata? grue de ales. oricum sunt superbe si sper sa maid esenezi si sa ne arati si noua capodoperele tale:x | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Cate ceva... Vin Noi 04, 2011 6:39 am | |
| Hello ! super desenul cu pasarea . la hinata mai ai de lucrat .. are fata putin cam stramba ...
Good Look ! | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Cate ceva... Vin Noi 04, 2011 12:42 pm | |
| | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Cate ceva... Sam Noi 05, 2011 12:22 am | |
| super fain chiar ti-a iesit frumos desenul mai astept si alta marfa | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Cate ceva... Sam Noi 05, 2011 6:08 am | |
| | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Cate ceva... Sam Noi 05, 2011 1:18 pm | |
| Hei ! Desenezi foarte frumos ! Din cate vad iti palce de Hinata si Naruto ? :D Continua sa desenezi, asa vei ajunge sa te perfectionezi. Sa mai vii cu desene ! :* | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Cate ceva... Sam Noi 05, 2011 2:20 pm | |
| Hi!! Din nou... Pai, va multumesc mult pentru comuuri... Inseamna mult pentru mine.. Any, ce sa-ti mai spun.. Esti o scumpa ca de obicei si sa stii ca si tu ai mult, mult talent. Zummyca, ma bucur din suflet ca iti plac desenele, si apropo de acel rang... Daca tu crezi ca as putea ajuta cu ceva acest site atunci fa ce crezi de cuviinta. Si Rene(dupa cum ai observat, asa o sa-ti spun) ai dreptate. Imi plac mult cei doi, insa ii iubesc si pe Sasuke si Sakura, dar sincer ma atrag mai mult Hinata si Naruto. :aww: Nu stiu din ce motiv.. Oricum.. Eu am adus desenul intreg din care fac parte si desenele de mai sus. Asa... Dupa cum ati observat, cred, nu le prea am cu facutul corpurilor.. Pur si simplu nu ma pricep, insa mi-am dat silinta si eu sunt mandra de mine. Astept cat mai muuuuulte pareri si binenteles critici de la cei mai experimentati. ByE!! | |
|
| |
deLL Nu Vreau. <3 Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 104 Puncte : 118 Reputatie : 5 Varsta : 27
| Subiect: Re: Cate ceva... Sam Dec 10, 2011 3:39 am | |
| CE la timp am ajuns!
Prima care prinde desenele noi!:))
Minunate desene Klau! | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Cate ceva... Mar Ian 03, 2012 11:28 am | |
| Salut. Paai sa ma gandesc.Cel mai mult imi place desenul cu pasarea si cel cu Naruto.Nu prea sunt fana desenelor foarte viu colorate (ma refer la cele cu Naruto si Hinata),le prefer pe cele in creion (creion mecanic) si atat. Oricum bravo.Nu te descuraja si te astept cu noi creatii! | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Cate ceva... Mier Ian 25, 2012 4:47 am | |
| Yuy!! Ce cuteee is! Chiar sunt asa de dragute! Se vede ca te-ai straduit la ele si ai bagat suflet^^ Mamii a mea e asa de talentata! <3 Astept sa mai aduci! <3<3 | |
|
| |
AnimeFun Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 42 Puncte : 64 Reputatie : 4 Varsta : 26
| Subiect: Re: Cate ceva... Mier Mai 30, 2012 6:09 am | |
| Naru-Hina Naru-Hina and WOOOOW again Naru-Hina :|.Desenele tale sunt bune dar pentru a te perfectiona desenezi din game mai variate.De exemplu Naru-Hina apartine anime-ului Naruto.Caracterele din naruto se indreapta catre realitate(Unele).Incearca sa desenezi si ceva mai amplu.Asta bine inteles daca vrei sa avansezi si sa ai o tehnica mai buna in manuirea creionului.Hm per total nu sunt deloc rele sunt chiar bune.Putina varietate si totul va fi Ok.Ceau:D | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cate ceva... | |
| |
|
| |
| Cate ceva... | |