| New OneeChan in City | |
|
+4Đąŋģęŗ • Zummy Klau xYuiChan 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
xYuiChan Membru Nou
Sex : Mesaje : 14 Puncte : 20 Reputatie : 0
| Subiect: New OneeChan in City Sam Noi 05, 2011 6:27 am | |
| Buna, sunt Suna imi pare bine sa va cunosc! Iubesc sa fac videoclipuri pe calculator!!!Asta e pasiunea mea! Am doua momentan, o sa fac cat pot de multe :d Vreau sa stiu intai ce parere aveti despre acestea{ momentan nu pot sa pun doar dupa 7 zile....Ma rog daca intrati pe youtube scrieti oxsunaxo. Sper sa va placa! O sa fac pentru acest site cat de multe video pot... Pentru ..::Hachiko::..
| |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: New OneeChan in City Sam Noi 05, 2011 6:32 am | |
| Hi, Suna!! Ma bucur sa fiu prima care te intampina!! Deci.. Bine ai venit, sper sa te ditrezi cat mai mult si sa-ti faci cati mai mulri prieteni.. Dar poti sa ne spui si tu ceva mai mult despre tine, pentru ca eu am o groaza de intrebari.. Inca o data bun venit si mai vorbim... ByE!! | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: New OneeChan in City Sam Noi 05, 2011 6:35 am | |
| Hey OneChan ! merci ca ti-ai facut cont si merci mult ca vrei sa ma ajuti cu inmultirea membrilor . adica o sa-mi aduca un numar mai mare de membri acel video chiar apreciez . iti multumesc cu toata fiinta mea ^^ Bun vebnit pe forum si iti urez distractie placuta ! nu am ce sa te intreb deoarce ne cunoastem deja .. | |
|
| |
xYuiChan Membru Nou
| Subiect: AGain OneeChan Sam Noi 05, 2011 6:48 am | |
| Poi... Sa va mai zik eu am 13 ani...Sunt satena cu parul pana la umeri... Mai nou sunt si amuzanta:P ...imi plak toate anime-urile...nu suport oamenii care se dau mari ....eu cand ma apuc de ceva nu renunt "Mo dicta Zo"....asa zike Natsu{Fairy Tail} "sunt inflacarata" ....UM ...Cel mai ciudat lucru la mine e ca...EU NU SUPORT FILMELE DE GROAZA...din mai multe motive... Si daca mai aveti intrebari va rog sa-mi spuneti:d | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| |
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: New OneeChan in City Sam Noi 05, 2011 7:21 am | |
| Buna si bine ai venit pe forum. Sper sa te distrezi si sa creezi cat mai multe videoclipuri [amv'uri]. Hmm ... sa zicem ca nu am intrebari [dispozitia ...], insa iti urez o sedere cat mai placuta si indelungata posibila. | |
|
| |
xYuiChan Membru Nou
| Subiect: Re: New OneeChan in City Sam Noi 05, 2011 7:40 am | |
| aha....muzica:) poi....rep, rock, pop...de toate {anti manele si populara} dispozitie mereu bucuroasa si cu idei nebune...:P ....apropo...baietilor le e frica de mine... ...[pentru ca daca ma enerveaza unu ....sunt un fel de Temari si Sakura | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: New OneeChan in City Sam Noi 05, 2011 8:54 am | |
| Buna Suna Incantata de cunostinta si Bine Ai Venit Pe Frorum :lol!: Sper sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni , apropo sa nu uiti de regulament :geek: | |
|
| |
xYuiChan Membru Nou
| Subiect: Re: New OneeChan in City Sam Noi 05, 2011 10:34 am | |
| nici o sansa am si eu un site.. | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: New OneeChan in City Sam Noi 05, 2011 11:51 am | |
| Buna Suna, eu sunt Elyy, imi pare bine sa te cunosc Distractie placuta pe forum si spor la postat :* | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: New OneeChan in City Sam Noi 05, 2011 12:01 pm | |
| Buna Suna-chan ! Bine ai venit pe forum ! Sper sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni [ de asta nu ma indoiesc :D] Deci intrebari ... iti plac cartile ? care este cartea ta preferata ? dar autorul ? care este culoarea ta preferata? cam atat pentru moment ... ne mai vedem pe aici :D Ja ! | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: New OneeChan in City Sam Noi 05, 2011 12:23 pm | |
| Hei, hei ! Bine ai venit pe forum, scumpa ! :* Ne asemanam mult :>. Vreau sa spun ca si eu am temperamentul Sakurei, mai ales cand ma enervez =)) [ tocmai de aceea ea e preferata mea din Naruto.. ] . Nici eu nu suport filmele de groaza din simplul fapt ca.. ma sperie. :)) Ti`am vazut ambele videoclipuri de pe youtube si sa stii ca`mi plac. Melodia, din pacate, n`am auzit`o deoarece nu`mi merg boxele.. Oricum, sa stii ca te pricepi. :D
Asa, momentan am doua intrebari pentru tine legate de Naruto : Care este personajul tau preferat din Naruto ? Dar cuplul preferat ? | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: New OneeChan in City Joi Noi 17, 2011 8:47 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: New OneeChan in City | |
| |
|
| |
| New OneeChan in City | |
|