Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Deadman Wonderland Sam Noi 05, 2011 7:01 am | |
| Descriere: Viaţa lui Igarashi Ganta se schimbă radical când toţi colegii lui de clasă sunt ucişi de o persoană cunoscută sub numele de "Omul Rosu", cu o misterioasă putere de a controla sângele. Tânărul, fiind singurul supravieţuitor, devine principalul suspect, iar după un scurt proces, este condamnat la moarte şi dus la o închisoare privată, Deadman Wonderland. Acolo o întâlneşte pe Shiro, o tânără ciudată ce pare sa-l cunoască pe Ganta de dinainte, iar ea ajunge să-i fie o buna prietena. În căutarea "Omului Roşu", Ganta ajunge sa descopere arta de a-şi manipula propriul sange, transformandu-l într-o armă.Se poate viziona aici. Parerea mea: Mie mi-a placut mult anime-ul asta. L-am urmarit repede si a avut un final - ca alte anime - in care mai exista multe intrebari. Momentan o sa ma duc peste putin timp sa vizionez OVA-ul. Poate va aparea ceva nou acolo. Psycho XD
Ultima editare efectuata de catre Psycho in Mar Ian 10, 2012 2:30 am, editata de 1 ori | |
|
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Deadman Wonderland Dum Noi 27, 2011 1:57 am | |
| yuhuu, inca un anime tare, care mia palcut mult, nu prea mai imi aduc amitne bine despre ce era vorba dar stiu ca mia placut mult cum a intrat baiatul ala la inchisoare dupaia au aparut necazuri si alte chestii, oricum tot ce stiu este ca mia palcut mult animeul :x | |
|