☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ ☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼ |
|
| :: Love Is A Dirty Game :: | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: :: Love Is A Dirty Game :: Lun Noi 07, 2011 11:18 am | |
| Hi, dragilor!! Am inceput si eu un fic in colaborare cu Zummyca mea. Este o poveste intre Naruto si Hinata si ce sa va mai spun.. Sper sa va placa si lectura placuta!! Atentie: In unele scene s-ar putea sa exagerez cu perversiunea, dar nu o sa fie ceva +16 sau ceva de genul.Capitolul 1: Doua vieti in oglinda
~Hinata povesteste~
O simpla raza de lumina insufleti intreaga strada.. O pasare mica si maro poposi pe pervaz cantandu-si povestea vietii pana cand.. Aripile mici si firave se indepartara spre creanga de cires inflorita si se stabili intr-o gramada de pamant amestecata cu crengute ce reprezenta casa ei, din care mici ciocuri galagioase se desteptara si isi asteptau mama. O picatura sarata si rece cazu de pe obrazul meu pe rochita bleu din catifea cu care eram imbracata. Fiinta pe care o iubisem cel mai mult murise cu mai putin de trei luni in urma. Se stinse usor in bratele mele neputincioase. Mama era o femeie firava ce putea imblanzi orice suflet si putea sa razvrateasca pe oricine cu ochii ei lila. Ochi ce i-am mostenit si eu. Corpul meu greoi si lenes se indrepta spre patul micut si se arunca parca blestemandu-mi viata, in voia sortii. Insa caderea nu a fost atat de dureroasa pentru mine ci pentru salteaua care era imbibata de acel parfum dulce ce se gasea in sticluta de pe noptiera. O voce subtire si dulce imi striga numele iar ochii mei se indreptara instinctiv spre usa intredeschisa: -Hinata? Pot intra? -Desigur.. Era Kurenai, femeia ce avea grija de mine in lipsa tatalui meu si care imi era ca o sora mai mare foarte protectoare. O iubeam insa sincer as fi preferat ca ea sa nu existe, sau sa existe dar tatal meu sa imi fie alaturi. Numai gandul ca ar putea muri imi umple inima de venin.. Nu vreau sa aiba aceeasi soarta ca si mama. Nu ca ea, cazand de pe o funie nenorocita care nu fusese legata bine. Povestea lor de dragoste a inceput la circul in care mama si-a dat ultima suflare. S-au iubit mult din prima clipa, si ma gandesc cateodata ca exista intradevar cineva pregatit pentru fiecare dintre noi. Dupa ce m-am uitat putin la Kurenai mi-am lasat iarasi capul jos pe perna mare si pufoasa. -Iarasi te gandesti la ea? rasuna ecoul vocii brunetei in capul meu. -Nu vreau la scoala... -Hhh... Nu trebuie sa mergi daca nu vrei, dar gandeste-te la viitorul tau. Ce te vei face cand nici eu nici tatal tau nu vom mai fi? -Acum ma imbrac si vin jos.. Doua oua si jumatate de cana.. Azi n-am chef sa beau cafea.. -Asa credeam si eu, spuse din nou Kurenai plecand si lasandu-ma din nou singura cu linistea. Aveam o viata mult prea monotona de cand murise mama. Pur si simplu ma trezeam la rasaritul soarelui si priveam strada timp de mai multe minute, apoi urma discutia moralizatoare cu Kurenai si apoi suspinam toata ziua, la scoala, dupa el. Blondinul meu de vis.. Linistea singuratica fu intrerupta atunci cand mana mea deschise usa dulapului ce a scos un scartait scurt si enervant. O alta zi fada din viata mea incepuse. Imi iau repede uniforma si cobor jos unde ouale si cafeaua aburinde se aflau pe masa. Am facut cativa pasi si vocea mea se auzi in intreaga camera: -Buna dimineata... Apoi ochii rosiatici ai lui Kurenai s-au indreptat spre mine si m-au analizat din cap pana in picioare. -Zici tu ca-i buna. Auzi, ar trebui sa te mai tundem, nu crezi? Mana mea trecu usor peste poza mamei, apoi pe parul meu bleumarin si am spus: -Asa cred... -Si.. Ce mai face Naruto? spuse ea chcotind. Eu m-am indreptat alergand spre Kurenai si am inceput sa o gadil. -Parca ti-am zis ca nu am nimic cu el!! -Eu am intrebat ce face. Daca tie iti pasa atat de mult de el.. -Nu se intampla nimic, spun eu trista in timp ce pasii mei m-au indreptat spre scaunul pe care mai apoi m-am asezat. Nu aveam pofta sa mananc insa mi-am baut cafeaua. Dupa ce si ultima picatura de lichid dulce-amarui a fost inghitita, mi-am luat ghiozdanul si luandu-mi la revedere de la Kurenai, am plecat spre scoala.
~Naruto povesteste~
-Da!! O, mama!! Da, fetitele, veniti la taticul vostru, Naruto!! -Domnule?! Domnule!! striga o voce enervanta ce ma trezi din visele mele erotice. Mana mea lua o perna si o arunca inspre geamul imens al camerei. -Ce vrei??!! Ce mai vrei acum? -Scuzati-ma domnule, dar v-am adus cafeaua... -Aaa.. Las-o pe masa si iesi!! Servitoare inutila, am inganat eu incet. Camera imensa era luminata de razele soarelui ce intrau pe geamul de termopan si se reflectau in masa de sticla pe care se afla cafeaua mea asezata pe o tava din argint cu un servetel si un bol mic de cristal in care se aflau cateva cuburi albe de zahar. Mi-am trecut mana prin parul ciufulit si apoi pe fata somnoroasa, si dupa ce am mai aruncat inca o perna, m-am dus spre baie, unde aveam ascunsa o sticluta din cel mai fin whisky pe care l-am furat de la tatal meu. Sincer aveam nevoie de ceva care sa ma calmeze si inca nu fumam, chiar daca aveam 16 ani. Hmm.. Bun calmant, n-am ce zice. Am ratacit putin prin camera, apoi mi-am baut cafeaua si m-am imbracat in uniforma tampita ce trebuia neaparat sa o purtam, desigur adaugand cate ceva de la mine. M-am uitat in oglinda si am vazut ca parul meu era dezastruos de ciufulit. Dupa ce l-am mai ciufulit si eu un pic am coborat jos, binenteles dupa ce am asteptat 2 minute inutilul ala de lift. Imi venea sa cobor pe scari nu alta, dar erau 7 etaje asa ca.. Am ajuns jos si mi-am miscat corpul incet in timp ce sutele de angajate ale parintilor mei salivau ca proastele dupa mine. Ce taraturi.. Unde nu as gasi si eu o fata altfel? Altfel decat aceste... Iar ma ia gura pe dinainte... Ies pe usa din termopan si zaresc o papusica trecand chiar atunci pe langa mine. Imi era extrem de cunoscuta dar nu stiam de unde.. Poate de la scoala.. Formele ei bine definite mi-au luat putin privirea.. Si ce ochi frumosi avea... Lila.. Frumoasa foc, si stiam ca o cunosc.. Doamne, cum sa uit asa o papusa de fata? Hi!! Stiu ca e cam scurt insa data viitoare promit ca nu se mai repeta. Astept cat mai multe pareri si binenteles, critici. ByE!! | |
| | | Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: :: Love Is A Dirty Game :: Mar Noi 08, 2011 9:08 am | |
| avand in vedere ca eu nu stiam cum arata acest ptim capitol cred ca pot sa-mi dau cu parerea =]]
poi iubirica..... tre` sa spun ca imi place cum descri . ai o descriere oarecum abundenta . dialogul ... nu mi s-a parut inutil . a fost la locul lui . aranjarea in pagina este perfecta . actiunea nu a fost grabita . lucru extraordinar ^^
si nu am ce sa mai spun . chiar imi place ;) | |
| | | .allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: :: Love Is A Dirty Game :: Mar Noi 08, 2011 12:28 pm | |
| Uuuu ! Imi place , imi place mult ! Ce pervers notoriu este Naruto , si Hina este asa delicata si scumpa ;x So .. cum cred ca v-am mai spus imi place la nebunie acest prim capitol :D Asa ca Zummy , mamica mea , te astept cu nextuletul Ja ! | |
| | | ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: :: Love Is A Dirty Game :: Mier Noi 09, 2011 9:50 am | |
| Hei uitema si pe mine pe aici .... mia soptit o pasarica sa vin si eu , ca nu am mai trecut de mult . Deci Klau imi place ficul , pana acum pot zice ca este original , nuprea citesc cu NaruHina , asa ca mi se pare interesant faptul ca Naruto este asa pervers , si chiar ma facut sa rad faza cu -Da!! O, mama!! Da, fetitele, veniti la taticul vostru, Naruto!! .Mi se pare interesant deci , hai cu NEXTUL Zumma . | |
| | | Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: :: Love Is A Dirty Game :: Mier Noi 09, 2011 10:12 am | |
| am venit cu nextul
Hinata P.O.V
Dupa ce termin mica gustare imi iau geanta care ma astepta nemiscata langa usorul usii . Ii urez o zi buna scumpei mele Kurenai apoi parasesc domiciliul . Usor ma cuprinde teama care se revarsa in timiditatea mea, cand observ ca mai am foarte putin pana la casa iubitului meu Naruto . Nu-mi este iubit, dar il ador . E cea mai frumoasa faptura pe care am vazut-o . Acel par blond cu reflexii galbene ma duce cu gandul la un lan de grau , in care ne pierdem gandurile si grijile . Mereu ma gandesc cum spicele firave ne mangaie trupurile si ne fac sa ne iubim . Amandoi goi intr-un lan de grau . Acolo unde doar cerul ne vegheaza , unde pasarelele ne sunt singurii cantatori si natura ne ofera toate conditiile . Mai sunt si acei ochi mari , de-un albastru intens , patrunzator , care ma cuprinde cu totul si ma face sa ma pierd in cuvinte si sentimente . Trasaturile lui , de baiat cuceritor imi fura mintile si mai mult . Inima mea o doreste pe a lui iar buzele se viseaza sarutate de ale lui . Totul este un vis,un vis preafrumos, infaptuit in fiinta lui .
Af ... acest vis minunat , brusc spulberat de izbirea trupului meu intr-un zid rigid . Sunt asa confuza incat ameteala pune stapanire pe mine . Ochii-mi intre-deschisi incearca sa destinga persoana ce ma agreseaza . Imi saruta gatul cu pasiune si parca ar vrea sa ma sfasie si sa ma faca a lui . Geanta imi pica de pe umar iar mintea si toate organele mi se trezesc la viata . Parca am inviat dint-o data cand am vazut inconfundabila claie de par galben . Cred ca este primul contact pe care-l am cu el . Nu speram ca o sa fie asa, dar asta-i destinul, sa cad prada lui.
Naruto P.O.V
Cum sa ma abtin cand o frumusete rara imi incanta privirea ? Asta e cam imposibil pentru mine . In secunda doi deja ii simteam gustul pielii si dorinta de a fii a mea devenea tot mai profunda . Infipta ca un cutit in inima mea . Si ma doare , ma doare ingrozitor , pentru ca vreau sa ma opresc dar nu pot . Dorinta e lege pentru mine, dar aceasta mica faptura vrea sa isi piarda tot ce are mai scump aici , din cauza mea ? Nu vreau sa fiu monstrul ce-i fura tot si o lasa fara suflet si speranta . Nu vreau sa ma urasca .
O simt cum devine mai solida si ma priveste acut dar buzele-i parca lipite nu vor sa vorbeasca pentru ea . Iar devine inocenta si se lasa pradata de buzele mele . As fi vrut sa o aud cum geme , sa tipe de pasiunea daruita si usor sa ajunga sa-i placa ceea ce fac. Of, nu-mi place ce fac . Nu cu ea , stiu ca nu-i place, simt asta , altele deja colaborau .
Ma dezlipesc de ea si ii dau geanta cazuta . Isi lasa capul in jos si-mi multumeste . Incepe sa devina o experienta patetica . Oare mereu asa tacuta , retrasa intr-o cochilie de piatra , ce nu poate fi distrusa usor ? Deja mi-am pus prea multe intrebari . E clar ca nu stiu nimic despre ea . Poate ca ma uraste . Sau i-a placut . Ce ipocrit sunt ! Cum sa nu-i placa , acum regreta ca m-am oprit . E tot mai trista , capata o nuanta palida si fata ei, cat si existenta . Ea este aici , o vad , dar este doar cu trupul . Mintea-i zboara sloboda prin cine stie ce locuri . Evita orie contact vizual si devine agitata .
Hinata P.O.V
Ce sa ma fac ? Oare actionez normal ? Crede ca-s fraiera ? Oare-i o situatie patetica ? Ajuta-ma Doamne ! Sunt asa confuza, mi-am pierdut sirul gandurilor si nu stiu ce sa cred . Nu stiu de unde sa gasesc raspunsri la toate aceste intrebari . E de rau . Naruto se uita la mine ca la felul 14 si poate crede ca sunt o sarantoaca neexperimentata . Adevarul asta este . Din partea lui par o ultima carpa, care nici numerita atentie, probabil de asta a dorit sa profite de mine, pentru ca nu i-ar pasa nimanui. Eu am o situatie materiala proasta . Nu am bani necesari si muncesc pentru tot ce am si tot ce-mi doresc. Pe cand Naruto se lafaie in bani si nu se gandeste la durerea mea . Chiar ma doare sa stiu ca altuia ii ies banii si din gura si eu nu am pe unde-i scoate, pentru ca ei sunt inexistenti . Acum m-am si enervat, de parca nu am destule sentimente puse pe cap. Acum s-au gasit si astea sa-mi ingreuneze ziua. Simt o durere, care se transforma in timiditate , apoi imi este frica, ce fel de personalitate sunt eu ? Am niste sentimente asa schimbatoare , mai ceva ca anotimpurile .
Ultima editare efectuata de catre Jaqueline. in Lun Iul 30, 2012 5:40 am, editata de 1 ori | |
| | | ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: :: Love Is A Dirty Game :: Mier Noi 09, 2011 10:50 am | |
| Pai uitema si a doua oara pe aici , zau pasarica asta tot ma ciuguleste , glumeam nu o lua in nume de rau sa ma mai anunti ca imi place ficul . Asa pai Zumma imi place cu ai descris sentimntele Hinatei si ale lui Naruto , dar nu a fost chiar asa de pervers , insa imi pare bine ca Naruto sia dat seama la timp ca nu trebuia sa faca asta , mise pare interesant si deabi astept nextul pentru a vedea ce se va intampla cu aceasta relatie intre ei . | |
| | | Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: :: Love Is A Dirty Game :: Mier Noi 09, 2011 10:50 am | |
| :tgdgt: Offff..... Ce mi-ai facut femeie??? Ai stricat tot... :tgdgt: Radeam si eu fericita pana ai inceput tu sa spui ca Hinata e saraca si toate alea de m-a pucat plansul.. Iubesc capitolul!! E pervers si plin de ceea ce imi place!!! Me gusta mucho!! :aww: Imi place cum descrii si cum gandesti, de altfel.. Sa stii ca si eu m-am gandit la o astfel de intalnire intre cei doi. Bravo, bravo, bravo!! Prea frumos!! Sper sa ma ridic la inaltimea asteptarilor tale si sa aduc nextul cat mai repede. Te-am huguit si pupacit dulce! :omfg: ByE! | |
| | | .allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: :: Love Is A Dirty Game :: Vin Noi 11, 2011 7:55 am | |
| Zummyca imi place mult de tot acest capitol ! Imi pare rau ca Hinata are o viata asa de grea dar sunt suta la suta convinsa ca viata ei se va schimba radical pe parcursul ficului ! :lol!:
Deci ce sa mai spun ? Abia astept nextul Klau , si presupun ca il vei aduce repejor , nu ?
V-am pupat fetele mele ! :*:*
Ja !
Ultima editare efectuata de catre .allii. in Dum Noi 13, 2011 2:56 am, editata de 1 ori | |
| Subiect: Re: :: Love Is A Dirty Game :: Sam Noi 12, 2011 2:02 pm | |
| Hi!! Am venit cu nextuletul!! Multumim mult pentru commuri si va mai asteptam si cu altele!! Vorbesc si in numele lui Zummy pentru ca stiu ca si ea apreciaza acest lucru. Sper din suflet sa va placa si lectura placuta!!Capitolul 3: Priviri patimase
~Hinata povesteste~
Un vant caldut de primavara se juca in parul meu bleumarin in timp ce blondinul se uita la mine fara intrerupere. Simteam cum inima mea o lua la goana ca nebuna spre trenul fericirii. Pana cand.. Gandurile negre mi-au intunecat sufletul, si mii de intrebari imi zburau prin cap. De ce facuse acest lucru? Eu nu valoram nimic in fata lui si credea ca isi poate face de cap cu mine linistit. Dar de ce s-a oprit? Oamenii ca el nu au constiinta ci doar apucaturi. Il urasc pentru sufletul lui, dar nu pot sa nu-l iubesc. Imi este imposibil sa ma gandesc ca ar putea veni o zi in care el sa nu mai existe. Stiu insa ca, inevitabil, va veni ziua aceea si va trebui sa ma resemnez. Sa ma resemnez asa cum am facut toata viata.. Ochii lui insa erau blanzi si lipsiti de ura. Acei ochi albastri care ma inebunesc si nu imi dau pace nici macar in somn. S-a uitat la mine pret de cateva momente si dupa mi-a spus: -Aa.. Scuze.. Adica stiu ca nu e obisnuit ca un strain sa te sarute, dar nu m-am putut abtine. Esti buna rau! Adica.. Esti foarte frumoasa. "Crede ca sunt frumoasa? Dar ma considera o straina..." imi spun eu uimita si fericita in acelasi timp. -Hinata.. Imi pare bine, se auzi vocea mea subtire si nepasatoare. -Naruto. Te grabesti? Ce voia sa spuna cu acele cuvinte. Unde sa ma grabesc. Trebuia sa ajung la scoala, dar mai aveam timp. -Adica.. Te pot insoti la scoala? se auzi din nou vocea lui Naruto. Sa ma insoteasca la scoala. Nu imi venea sa cred.. Nu stiam ce sa fac. Daca ziceam da, poate se gandea iarasi ca ar putea profita de mine. Daca era o capcana? Dar daca ziceam nu.. Ratam ocazia de a merge cu el.. Eram undeva la mijloc intre siguranta si fericire, cand: -Sigur, spun eu zambind. Fericirea a invins in cele din urma. Ma pregateam sa plec cand... Genta ce se afla pe umarul meu se lovi zgomotos de asfaltul tare. Toarta era rupta si toate cartile se aflau pe jos, imprastiate. Mi-am lasat corpul usor in jos si am inceput sa le strang in timp ce Naruto se uita la mine ca idiotul. Se uita la ceva extrem de concentrat, aproape salivand si eu nu stiam ce e. Vedeam ca e clar cuprins de acel lucru incat nici nu clipea. Era parca fermecat de priveliste si se afla intr-o transa. Mi-am indreptat privirea spre el si am observat ca se uita la mine. De ce se uita asa la mine? Dupa un moment in care entuziasmul a pus stapanire pe mine, mi-am dat seama cu mirare ca se uita ca un nesimtit si un pervers la decolteul meu. M-am ridicat rusinata scapand si cartile din mana, pasandu-mi doar ca el sa nu se mai holbeze. Dupa ce m-am intors cu spatele si mi-am mai incheiat un nasture la camasa, am strans repede si am plecat. Nu mai voiam in ruptul capului sa mai merg cu el la scoala. Cat de pervers putea fi sa stea si sa se uite... Doamne!! Pasii mei repezi l-au lasat repede in urma si mi-am continuat drumul. Privirea aceea imi tot umbla prin minte si nu mai voiam sa mai stiu nimic de nemernicul de Naruto. Dupa ce si-a batut joc de mine si de inocenta mea, sarutandu-ma, s-a mai si uitat ca mizerabilul la decolteul meu. De ce trebuia sa-l iubesc asa de mult pe el? Imi tot repetam in gand ca nu e bine si nu e frumos si... Dar totusi mi-a placut sa fiu atinsa de el si sarutata de buzele lui atat de fine. Numai cat ma gandeam ma lua un fior. Buzele lui atat de moi mi-au cercetat pielea si privirea lui.. Desi stiam ca a facut un lucru josnic, mi-a placut extrem de mult. As fi vrut sa raman in bratele lui pentru totdeauna, sa fiu in culmea fericirii alaturi de el..
~Naruto povesteste~
Ce decolteu!! Mama! De mult nu am mai vazut unul atat de frumos si... plin. Dar de ce a fugit? Acum chiar ca nu aveam de gand sa-i fac nimic. Se pare ca e cam inocenta fetita. Voiam sa ma mai distrez un pic cu ea. O astfel de papusa nu imi scapa mie. O sa fie a mea! Si de buna voie. Nu va trebui sa o oblig. Ea singura va cadea in bratele mele. Ca si celelate fetite inocente pe care le-am avut. Daca le acorzi putina atentie uita de tot si poti sa faci ce vrei cu ele. Dupa cum se prezinta Hinata, imi va trebui mai putin de o saptamana sa o fac a mea. Hhh.. Nici nu stie ce o asteapta. Nu am de gand sa o las sa scape. E a mea de acum. Daca va trebui sa ma port frumos si respectuos cu ea, o voi face, insa nu voi lasa ca ea sa fie "incercata" de altcineva decat de mine. Imi indrept pasii spre scoala si cat mai repede, deoarece intarziam la ora de fizica cu babaciunea de diriga-mea. Am ajuns relativ repede la poarta mare din metal ce ma despartea de incinta scolii. Galagia facuta de tancii aia era infernala si cu cat inaintam se mai trezea vreo pustoaica sa imi faca ochi dulci sau sa ma ia in brate. Ce disperate! Eu le dadeam usor la o parte zicandu-le ca trebuie sa ma duc la baieti. Prietenii mei se aflau langa o banca si radeau ca spartii ca de obicei, pana intervin eu si le spun: -Da.. Asa.. Radeti!! Uitati de bietul Naruto care tocmai a patit ceva uimitor!! -Hhh... Mai uimitor decat venirea ta? spuse ironic prietenul meu cel mai bun, Sasuke. El imi era prieten de prin clasa a patra si ne-am inteles bine intotdeauna. Imi era ca un frate, dar in ultimul timp nu mai vorbeam pentru ca era cu una Sakura si na.. Nu mai avea timp si de "altii." -Da!! Ceva mai uimitor!! spun eu la fel de ironic si transant. -Ce e? -Ai vrea tu sa stii. -Spune.. -Alta data, ii raspund eu facandu-i cu ochiul insemnand ca vreau sa am o discutie doar cu el. Deodata o voce enervanta se auzi din departare strigand numele lui Sasuke. Era Sakura care alerga spre noi. Era frumoasa insa sincer prea ostentativa pentru gustul meu. Mai ales ca avea palma grea. -Hei, iubitule!! -Buna, ii raspunse Sasuke oarecum rusinat. -Buna, baieti. Naruto.. spune ea uitandu-se la mine cu greata. -Ai venit... Of... -Gura!! Vreau sa va prezint pe cineva, asa ca taci, creier de maimuta! Deci.. Baieti, Naruto, ea e Hinata.. De dupa gardul scolii iesi bruneta mea superba. Off.. Chiar ea era. Se misca ca o felina pana la noi etalandu-si formele bine conturate. Se uita la mine o secunda apoi, rusinata se uita la prietena ei. Sakura, Sakura... Daca ai sti ca tocmai mi-ai facut misiunea mai usoara.. Daca va sta cu mine 24 din 24 de ore cu siguranta o voi avea pana la sfarsitul saptamanii.. Sper ca va placut si scuzati-ma daca nu e la fel de reusit ca si celalat capitol insa am stat prost cu inspiratia si nu am avut chiar dispozitia necesara. Stiu ca e mult dialog si putina dsecriere dar asta e.. Multumesc pentru intelegere si astept cat mai multe commuri. ByE!! | |
| | | Otilia Membru Forum
Sex : Mesaje : 72 Puncte : 78 Reputatie : 6
| Subiect: Re: :: Love Is A Dirty Game :: Sam Noi 26, 2011 11:47 pm | |
| foarte tare . imi place stilul vostru de descriere hai cu nextul zummy
Miranda: Spam. | |
| Subiect: Re: :: Love Is A Dirty Game :: Mar Noi 29, 2011 5:32 am | |
| Hi!! Pai, am venit eu cu nextul pentru ca Zummy e cam ocupata si na'.. Trebuia sa o fac. Oricum, sper sa va placa si lectura placuta. Capitolul 4
~Hinata povesteste~
Ochii lui albastri ma priveau cu o oarecare marsavie si zambetul lui usor superior m-a facut sa ma inrosec si sa-mi intorc repede capul. M-am indreptat spre Sakura si am tras-o de mana pentru a pleca. Soneria rasuna in toata curtea si inainte de a intra in scoala, am oprit-o pe Sakura si i-am spus: -Auzi.. Putem sa nu mergem la prima ora? Fata ma privi cu uimire si dupa ce mi-a zambit gingas, mi-a spus: -Bine!! Hai la sala de sport. Jucam putin volei, mai radem, mai vorbim, si daca intreaba profa de ce nu am venit ii spunem ca ne-am antrenat pentru meciul de saptamana viitoare. -Ok.. spun eu zambitoare. Am luat-o usor spre sala mare de sport si ajungand la vestiar, am inceput sa ne schimbam. Facusem de mai multe ori asta. Sa chiulesc de la numite ore pentru a juca volei, si aveam si scuza, avand in vedere ca eram in echipa scolii. Mintea mea zbura insa foarte departe, la cu totul altceva. La Naruto, mai exact.. Off.. Ce frumos.. Eram atat de cuprinsa incat nu mi-am dat seama ca Sakura a plecat, nestiind unde. Un zgomot scurt m-a facut sa inaintez spre hol, si cand am ajuns am ramas cascata. In coltul celelalt se aflau Naruto si Sasuke, cred ca din acelasi motiv. Sa scape de vreo ora plictisitoare. Venirea lor acolo nu reprezenta o problema, ci faptul ca corpul meu era acoperit doar de o camasa... Am ramas putin blocata, timp in care cei doi si-au delectat privirea, si am vazut cum Naruto il impinge pe Sasuke in vestiarul baietilor. Dupa ce blondul mi-a facut cu mana, zambindu-mi, a intrat si el in vestiar. Eu am continuat sa ma schimb si cand am terminat, am luat-o la fuga spre sala, insa.. M-am lovit de un corp dur.. Ochii lui albastri mi-au facut inima sa bata cu putere si respiratia sa se opreasca pentru o secunda. Dupa ce ne-am uitat putin unul la altul, acesta m-a strans puternic in brate si mi-a soptit la ureche: -Hhh.. Esti simpatica, Hyuga.. Obrajii mei au capatat o culoare rosiatica si sufletul meu se aventura pe cele mai inalte culmi ale extazului. Buzele lui moi si suave mi-au atins obrazul rosu si apoi mi-a dat drumul. S-a mai uitat o data la mine si a intrat in sala. Dupe ce am iesit din acea stare de euforie, am intrat si eu in sala. Am luat o minge si dupa ce am lovit-o de cateva ori de un perete, am auzit cum sunt strigata de cineva: -Hinata!! Hinata, baietii ne-au provocat la un meci. Ce zici? Ii batem? spuse Sakura care alerga spre mine, intarind intentionat ultima fraza. Cum un zambet superior pe fata am ridicat mingea in aer si am lovit-o cu putere, ajungand in bratele blondului. Ne-am asezat in teren si am inceput sa jucam. Zgomotul facut de loviturile repetate pe care le primea mingea erau amplificate de ecoul salii. Naruto a ridicat mingea si a lovit-o tare insa Sakura a interceptat-o si a ridicat-o astfel incat eu am sarit in aer si mana mea a trimis-o in terenul advers, trecand peste apararea lui Sasuke. Naruto a incercat sa o prinda insa lovitura a fost prea puternica si blondul a ajuns pe jos, mingea ducandu-se in teren. Am inceput sa radem de baieti dar am fost intrerupte de soneria ce anunta pauza... So.. Asta e capitolul si am adus si o poza in care e Hinata imbracata in camasa. Sper ca v-a placut si astept cat mai multe pareri. ByE!! | |
| | | Zummy QueenBee
| Subiect: Re: :: Love Is A Dirty Game :: Mar Noi 29, 2011 6:41 am | |
| fain capitolul scumpiii =]] mi-a placut mult de tot acum sa vad ce fac eu -_-"
Ultima editare efectuata de catre Jaqueline. in Lun Iul 30, 2012 5:41 am, editata de 1 ori | |
| Subiect: Re: :: Love Is A Dirty Game :: Vin Dec 30, 2011 8:07 am | |
| Hi!! Am adus next.. sper sa va placa si astept cat mai multe commuri. Lectura placuta!!Capitolul 5: In bataia soarelui...
~Autorul povesteste~
Incet, incet dimineata isi facu aparitia printre umbrele jalnice ale noptii crude. Un aer rece de o aviditate seaca se prelungea incet peste sufletele ratacite. Fata isi plasa indiferent piciorul pe covorul alb, jucandu-se lasciv cu acel sentiment dulce de frica. Corpul ei micut tremura incet si temator insa privea cu libertate acea straduta ingusta. Se indrepta incet spre geamul aburit pe care se prelingeau mici picaturi de amaraciune pura si clara iar mana ei micuta si firava a atins suav suprafata rece, dansand trist printre gandurile ei silentioase. Un ciocanit scurt taie linistea sadica ce acoperea incet si jalnic corpul ei micut. Nici o raza de lumina nu se prevedea printre norii negri incarcati cu lacrimi. Nici o raza nu se lupta cu acel intuneric pentru ai mangaia incet chipul alb translucid. Privea in gol acea mare de speranta. Ochii ei lila s-au umezit putin la gandul ca ea chiar nu avea pe nimeni. Trebuia sa razbasca singura in lumea cruda, printre cuvinte rele si fapte josnice.
-Hin.. Ce ai patit? se auzi vocea clara si slaba a lui Kurenai. -Uite, spuse fata indreptand un deget tremurand spre strada micuta. -Ce? -Nimic.. Ma gandeam.. Daca as fi fost si eu o picatura de ploaie. As mai fi suferit? -Hhh.. Credeam ca totul merge bine. Ai zis ca Naruto te baga in sfarsit in seama, se auzi vocea calda a lui Kurenai, urmandu-i un chicot slab si jucaus. Hinata se ridica incet pe un picior si a mangaiat chipul dulce al femeii, umbrit de intunericul patrunzator. -Cred ca as vrea sa nu merg la scoala. -Bine. Voi vorbi cu dirigintele tau pentru a sta acasa. Te simti bine? Fata privi in gol lasand raspunsul undeva, printre gandurile ei molipsitoare. Linstea singuratica isi canta din nou cantecul fad asupra intregului peisaj. Kurenai se indeparta incet de corpul melancolic al fetei lasand in urma ei un scancet scurt si oftat venit din adancul sufletului. Stia ca nu este iubita.. Si totusi il dorea. Voia sa-i simta din nou buzele pe pielea ei si sa auda clar rasuflarea lui indiferenta. Si daca l-ar fi urmat in acea josnicie a temerii.. Nu mai voia sa sufere, nu mai voia nici o lacrima pe chipul ei.. Nu mai voia asta. Insa frica si tristetea acaparasera tot ce tinea de ea. De sufletul ei pagan si de lacrimile ei false.
Se indrepta incet spre usa mare si un scartait scurt si dureros o facu sa clipeasca. Usa s-a deschis, fiind impinsa cu bagare de seama de mana ei subtire, apoi a iesit incet suspinand greoi. Un sunet deranjant si totusi foarte cunoscut o facu sa-si grabeasca pasii spre usa de la intrare.. Pasii ei grabiti au facut o mica acrobatie sarind gratios peste doua trepte. Corpul ei firav, acoperit doar de un halat alb gros, a inaintat spre usa mica si ingusta. Mana ei a cuprins manerul usii, facand-o pe aceasta sa se deschida lent, trantindu-se nervos de peretele alb.
-Hinata? Mergem impreuna la scoala? spuse baiatul privind-o pofticios si lasciv pe tanara. -Naruto-kun.. Eu.. -Hai, spuse acesta tragand brusc de mana firava a acesteia ce ii acoperea obrajii rosii. -Dar, spuse Hinata dandu-se incet inapoi, simtindu-se atacata de acel sentiment negru. O teama incontrolabila si inexplicabila ii acaparase mintea hoinara, devorand-o incet si sigur. Baiatul privea cu dezamagire chipul fetei imbujorate incercand sa se apropie de ea. Acesta i-a prins minile incet in stransoarea lui si a dus-o la piept, sarutandu-i usor obrazul. Mana lui puternica se plimba putin pe fata acesteia, dandu-i usor parul bleumarin la o parte apoi a sarutat-o suav si protectiv pe frunte. -Sunt aici, spuse Naruto strangand-o in brate. Privirea ei ramase intepenita undeva in trecut gandindu-se doar la acei ochi albastri ce i-au bantuit fioros copilaria, la acel zambet sadic de dulce.. La primele cuvinte adresate lui. La prima privire aruncata pe furis, la primul vis tainic, la primele lacrimi ce s-au scurs pe obrazul ei atunci cand Naruto nu se uita la ea. Doar la el.. So.. Asta e capitolul.. Scuzati-ma ca nu ati inteles nimic.. Inspiratia mea a avut de suferit cam mult in ultima vrme asa ca eu sper ca v-a placut.. Bye!! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: :: Love Is A Dirty Game :: | |
| |
| | | | :: Love Is A Dirty Game :: | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|