| Hola! Ole! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Crazy Soul Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 5 Puncte : 7 Reputatie : 0 Varsta : 29
| Subiect: Hola! Ole! Mier Noi 09, 2011 5:22 am | |
| Hello sunt Crazy Soul dar imi puteti spune doar Crazy. Am 16 ani si iubesc anime-urile. De asemenea imi place sa scriu fic-uri si am o imaginatie nebuna la acest lucru. Genuri muzicale preferate: Punk, Punk-Rock, Rock, Metal, Death Metal. Sporturi preferate: Patinajul, BMX si SK8 iar lista poate continua. Instrumente muzicale preferate: Pianul, chitara acustica si chitara electria. Placerile vietii: Sk8, sa trezesc vecini la 3 dimineata din cauza ca nu raman doar pe un amplificator, sa desenez, sa fac graffiti, sa ma pot exprima liber la orice ora din zii sau din noapte. Cosmarul Vietii: Sa fiu tinuta in casa si sa stea toti profesorii pe capul meu. Sa ma descriu in cateva cuvinte: Nebuna, prietenoasa, nercisista, zambitoare, saritoare si o buna ascultatoare. Sper sa ne intelegem bine, apropo numele meu real este Ioana si astept intrebari. ^.^ | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Hola! Ole! Mier Noi 09, 2011 5:33 am | |
| Hello ! Vreau sa iti urez Bun venit pe forum ! Vreau sa-ti multumesc pentru cont si sper Sa fi activa si sa respecti regulamentul ! Noi ne cunoastem prea bine ^^ Nu prea am ce sa te intreb ... | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| |
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Hola! Ole! Mier Noi 09, 2011 10:08 am | |
| Hellou Ioana. Bine ai venit pe forum, btw, imi place descrierea ta, ma refer la ce scrie in ea. Hmm ... 16 anisori, nebuna, rockerita, cred ca vom devenii bune prietene, asta daca te tenteaza. Anyway, sper sa te distrezi si ... see ya later. | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Hola! Ole! Mier Noi 09, 2011 10:23 am | |
| | |
|
| |
Crazy Soul Membru Nou
| Subiect: Re: Hola! Ole! Joi Noi 10, 2011 3:53 am | |
| Multumesc frumos pentru urari. @Ŧσҳҳÿ. mi-ar face mare palcere ^_^. Klau imi pare bine de cunostinta. @Roxa R♥X♥N si mie imi pare bine si nu, nu voi uita de reguli ^.^ Va multumesc mult fetelor sper sa ne intelegem iar cu regulile nu o fie probleme (deja le-am ctitit). ^.^ | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Hola! Ole! Joi Noi 10, 2011 11:49 am | |
| Heii ! A ajuns si intarziata de mine aici ! Deci mai bine mai tarziu decat niciodata nu ? So Ma bucur sa te cunosc si cred ca ne vom intelege de minune ! Avem destul de multe in comun din cate am citit eu pe aici ;) Aaa da era sa uit numele meu este alexandra , incantata de cunostinta ! :)) Pai cred ca ne vom cunoaste pe parcurs mult mai bine , right ? Deci inca o data Bun venit si mai vorbim ! ;) Ja ! | |
|
| |
Crazy Soul Membru Nou
| Subiect: Re: Hola! Ole! Vin Noi 11, 2011 2:00 am | |
| Imi pare bine Alexandra! Multumesc frumos! Si da sper sa ne cunoastem mai bine pe parcurs! ;) | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Hola! Ole! Dum Noi 13, 2011 8:55 am | |
| hy Crazy, bine ai venit pe forum eu sunt Elyy imi pare bien sa te cunosc distractie palcuta si spor la postat :) | |
|
| |
Crazy Soul Membru Nou
| Subiect: Re: Hola! Ole! Joi Noi 17, 2011 12:38 am | |
| Hello Ely, imi pare bine sa te cunosc si multumesc frumos. | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Hola! Ole! Lun Dec 12, 2011 8:04 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hola! Ole! | |
| |
|
| |
| Hola! Ole! | |
|