| Helăăău | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
LexX Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 123 Puncte : 159 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Helăăău Mier Noi 09, 2011 7:25 am | |
| Sal'tare!!! Eu sunt Alexandra, dar imi puteti spune LexX, LexY, Doodook, Ella, sau cum va pofteste inimioara... Sunt din Iasi, am 15 ani... Sunt o fire nebunaa... putin cam prea nebuna ;)) Imi place sa traiesc viata la maxim, sa incerc chestii noi... Cine stie, poate voi incerca alpinismul:)) Ok, cam atat despre mine... ma bucur sa va cunosc, sper sa devenim buni prieteni si... ok, cam atat.. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa le puteti :* ;) Ja ne!!! | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Helăăău Mier Noi 09, 2011 7:29 am | |
| Hey iubirica ! Iti urez bun venit pe forum ! Distractie maxima si multi prieteni Nu uita de reguli si fi activa ^^
Merci ! | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Helăăău Mier Noi 09, 2011 8:30 am | |
| Hi!! Bine ai venit si... Da, am o gramada de intrebari: -Ce muzica asculti? -Care este animeul tau preferat? -Ce carte preferata ai? Sau daca ai vreo carte preferata.. -Ce culoare iti place? Si cam atat, scumpa.. Sper ca ne vom intelege cat mai bine si mai vorbim.. ByE!! | |
|
| |
Any Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 39 Puncte : 138 Reputatie : 5 Varsta : 27
| Subiect: Re: Helăăău Mier Noi 09, 2011 8:40 am | |
| Buna Alexandra Ma bucur sa te cunosc :aww: Sper sa te simti bine la noi. Sa-ti faci cati mai multi prieteni! Mult spor la postat si distractie placuta! | |
|
| |
LexX Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 123 Puncte : 159 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: Helăăău Mier Noi 09, 2011 9:19 am | |
| Multumesc pentru acest bun venit calduros >:D< Sunt sigura ca imi voi face prieteni, sunt sigura ca ma voi distra si mai mult ca sigur voi respecta regulamentul si persoanele de pe acest forum. Acum, mitzumy sa-ti raspund la intrebari: -Ce muzica asculti? Pai eu ascult rock in marea majoritate a timpului [in special Evanascence], uneori mai ascult si regaetton si foarte rar pop, dance stiti voi ce se mai da pe la tv :)) -Care este animeul tau preferat? Hmmm... anime preferat... Pai aici ar cam trebui sa pun 3: 1. InuYasha 2. Death Note 3. Naruto+Naruto Shippuden [si cu siguranta sa Akippuden daca va exista :)) ] -Ce carte preferata ai? Sau daca ai vreo carte preferata.. Carte preferata... pai am citit primele 4 volume din Jurnalele vampirilor si in prezent citesc volumul 5... si pot spune ca m-au captivat, sunt foarte interesante... deci cred ca acestea sutn cartile mele preferate [vi le recomand din toata inima :x] -Ce culoare iti place? Acum culoarea preferata... pai eu nu am o culoare preferata. Culorile imi plac in combinatii, preferata mea fiind mov-negru, sau negru-verde... Inca odata multumesc pentru aceasta primire.... ma bucur sa va cunosc pe toti si sper sa devenim prieteni buni :*:* | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Helăăău Mier Noi 09, 2011 10:10 am | |
| Helăăău Alexandra Pai bine ai venit pe forumul ☼ ωє ℓσνє αηιмє ѕтσяу ☼ Sper sa te simti bine aici si sa respecti regulile in acelasi timp Hei ce fan esti Yaoi , hentai sau Yuri ?? | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Helăăău Mier Noi 09, 2011 10:17 am | |
| Buna, Lexa [pot sa.ti spun asa, nu?:>] De la un timp ador apelativele Lex, Lexu, Lexa, se datoreaza "fratelui" meu. Ma rog, am deviat de la subiect x.x Deci, bine ai venit pe forum si toate cele. Sper sa te distrezi si sa'ti faci multi prieteni. See ya around. | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Helăăău Dum Noi 13, 2011 8:54 am | |
| Bine ia veni LeXxy eu sunt Elyy, imi pare bine sa te cunosc distractie placuta pe froum si spor la postat :) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Helăăău | |
| |
|
| |
| Helăăău | |
|