| I'm Threaler Man | |
|
+5ZuZa_Roxa .allii. Đąŋģęŗ • Klau Gaara 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Gaara Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 115 Puncte : 128 Reputatie : 9 Varsta : 27
| Subiect: I'm Threaler Man Joi Noi 10, 2011 10:15 am | |
| Nu prea ma pricep la descrieri ... Deci nu cred ca v-ar durea mainile daca ati pune si voi doua trei randuri in plus . adica intrebarile . Le astept cu bratele deschise ... | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: I'm Threaler Man Joi Noi 10, 2011 10:22 am | |
| Hi!! Pe mine nu ma dor mainile deci: -Ce muzica asculti? -Care este animeul favorit? Si personajul favorit.. -Ce filme iti plec cel mai mult? Genul si un film preferat. -Ce culoare iti place? Pai... Nu imi mai vine vreo idee. Daca cumva imi amintesc de ceva te voi mai intreba. Sper ca imi vei raspunde cat mai repede la intrebari si bun venit. Eu sunt Claudia, dar imi poti spune Klau, iubesc Naruto, personajele favorite fiind Naruto si Hinata. Imi plac si Sakura si Sasuke, dar m-am plictisit de ei.. Ce sa-ti mai spun.. Multa distractie si mai vorbim.. ByE!! | |
|
| |
Gaara Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 115 Puncte : 128 Reputatie : 9 Varsta : 27
| Subiect: Re: I'm Threaler Man Joi Noi 10, 2011 10:57 am | |
| Merci de urare :| Muzica ... imi plac toate genurile inafara de manele si populara Anime .... probabil naruto shippuden . si personajul naruto filme ....de toate : comedie . threaler , horror , actiune . poate si drama culori ? albastru
| |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: I'm Threaler Man Joi Noi 10, 2011 11:21 am | |
| Buna. Bine ai venit pe forum. Hmm ... eu sunt lenesa din fire, deci renunt la intrebari. Sper sa te distrezi si sa'ti faci multi prieteni. See ya around. | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: I'm Threaler Man Joi Noi 10, 2011 11:35 am | |
| Heii ! :D Bun Venit pe forum ,,man" :)) :DNumele meu este alexandra dar mi se spune alli :P . Ma bucur sa te cunosc si sper sa te distrezi aici pe forum , sa iti faci prieteni si sa te distrezi , dar nu uita de regulament :P Deci intrebari So - iti plac cartile ? daca da care este cartea ta preferata ?dar autorul ? - ce animeuri iti mai plac inafara de Naruto ?
Cam atat deocamdata deci ne mai vedem pe aici !
Ja ! | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: I'm Threaler Man Sam Noi 12, 2011 2:04 am | |
| Buna Threaler Incantata de cunostinta si bine ai venit pe forum :lol!: Sper sa te distrezi si sati faci multi prieteni , chiar daca pe aici nu sunt chiar asa de multi baieti activi :suspect: , insa nui nimic totul are un inceput :geek: Pai se pare ca fetele celalalte sau ocupat de intrebari , deci inca o data Bine ai venit in W-las :lol!: | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: I'm Threaler Man Dum Noi 13, 2011 8:55 am | |
| Bien ai veni pe forum Eu sunt Elyy, imi pare bine sa te cunosc distractie placutasi spor la postat :) | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: I'm Threaler Man Dum Noi 13, 2011 11:16 am | |
| I'm Psycho, nebuna dupa gay. Deja cred ca te-am speriat =)) Well bun venit pe w-las si disstractie placuta :P
Psycho XD | |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: I'm Threaler Man Lun Noi 14, 2011 11:11 am | |
| Mascul într-o junglă plină de femele cu doar încă unul de rasa şi genul său. Cred... poate mai sunt băieţi în acest forum, dar ştiu că doar unul pe care îl şi cunosc, desenează. o,o Wtf am i saying? Anyway you will survive for sure. *nod* - - -
Şi nu este aşa că aştepţi cu nerăbdare să vine vacanţa de iarnă? *giggle* Păi cred că toate gagicile de aici au venit cu diverse întrebări din care tu te-ai delectat, cu o mare plăcere le-ai şi răspuns. Nu mi-e lene să le citesc, că şi eu vreau să aflu mai multe despre tine - vezi că diseară sunt la geamul tău, spionez - mouhahahaha!! Nu. -.- Aşa întrebări uzate de toţi, cred: **Manga citeşti? Ce gen agreezi? Mai suporţi şcoala? Nici eu... *laughs loud* Cum e vremea pe la tine? Şi pe unde ai sta? (mă refer ca oraş, judeţ.... etc) Yaoi, yuri... ceva, place?? *puppy eyes* **
Oricum să nu fiu aşa de nepoliticoasă, chit că poate nu te prea interesează, mă cheamă Cri/ Cris/ Felina - tu alegi. Real name: Maria Cristina. Ălelalte sunt cele de cod, doar nu vreau să se afle că sunt spion de elită. Mr, mr, mr. :3 | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: I'm Threaler Man Lun Dec 12, 2011 8:03 am | |
| pacat ca nici tu nu ai raspuns | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: I'm Threaler Man | |
| |
|
| |
| I'm Threaler Man | |
|