| Ora lu' lupu | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
lee Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 45 Puncte : 49 Reputatie : 0 Varsta : 30
| Subiect: Ora lu' lupu Sam Noi 19, 2011 5:35 am | |
| Cum toate poeziile sunt triste si iubire,m-am gandit sa postez eu una amuzanta.
A fost odata ca niciodata Un liceu aglomerat, Care avea totodata Un profesor retardat.
Intra in clasa suparat Si zicea:"-Luati loc" Se uita la noi incruntat, De-ti venea sa-i dai foc.
Mereu spunea:-Cine urmeaza?" Si era unu la tabla scos, Te everva ca tot comenteaza De-ti venea sa-i dai una in dos.
La ore era teroare, La lucrari ploua cu doi, Mereu ne facea"-Putoare!" Ne simteam ca niste oi.
Nu miscam in timpul orelor Iar ora abia trecea, Ni se adresa cu "-Javrelor" Cand lucrarile le aducea.
El preda in continuare Dupa ce se sunase, Il injuram cu ardoare In minutele ramase.
Sper ca va placut.A fost prima mea poezie si este despre cum se desfasoara ora mea de mate.Nu prea ok stiu... | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Ora lu' lupu Sam Noi 19, 2011 7:57 am | |
| e destul de comica mie una mi-a placut | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Ora lu' lupu Sam Noi 19, 2011 9:05 am | |
| Cum a spus si Zummy, e frumoasa. Insa mai ai de lucrat daca vrei sa ajungi la o anumita performanta. Multa inspiratie si spor la scris!! ByE!! | |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: Ora lu' lupu Sam Noi 19, 2011 9:55 am | |
| Ok... eu + poezie = hmmm nu prea le am cu ea. Cu toate că atunci când ne pune să comentăm poezii la şcoală sunt bună. O.O Idee este că nu mă pricep să compun, oricum nu asta contează am trecut şi eu pe aici din curiozitate aşa că nu te speria, cred. xD O să las un mic com + critică: E comică asta se observă şi sincer mă cam oripilează profesorul tău de mate, cum poate să facă aşa ceva? De ce nu-i jucaţi o festă sau ceva de genul? xD Aşa acum - ai anumite versuri fără rimă şi nu găsesc modul în care să o recit ca să iasă rimă. Deci ai grije cum le combini cuvintele şi cum te joci cu ele, este foarte important mai ales dacă doreşti să ai o tonalitate ritmată la creaţie. Fiind comedică nu pot spune aşa de multe, îmi place asta este adevărat, doar ai tu grije cu rima. Aştept şi alte poezii de ale tale. <3 | |
|
| |
lee Membru Forum
| Subiect: Re: Ora lu' lupu Sam Noi 19, 2011 10:02 am | |
| O sa tin cont felina,numai ca nu cred ca voi mai scrie prea curand.Nu le am cu poeziile,pe asta am scris-o ca sa rad de profu de mate Mersi Zummy si Mikado pentru comm. | |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: Ora lu' lupu Sam Noi 19, 2011 12:45 pm | |
| Ok scumpo. Când ai timp, dar chiar şi dacă nu le prea ai cu poeziile încearcă, mie mi-a plăcut aceasta,a fost amuzantă. xD But is not good to laugh at your teacher... Ţine minte asta, cât de al dracu` ar fi el. xD | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| |
| |
Miranda^_^ Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 110 Puncte : 137 Reputatie : 3 Varsta : 28
| Subiect: Re: Ora lu' lupu Dum Dec 25, 2011 3:52 pm | |
| Lee eu nu te-am mai vazut pe undeva ? Pe alt forum ? NU conteaza... Poeziile sunt foarte bune, chiar reusite. | |
|
| |
lee Membru Forum
| Subiect: Re: Ora lu' lupu Lun Dec 26, 2011 2:57 am | |
| Mersi Miranda,si da e posibil sa ma fiii vazut si pe alte forumuri. | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Ora lu' lupu Lun Feb 13, 2012 4:22 am | |
| Posteaza alte lucrari sau iti inchid topicul. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ora lu' lupu | |
| |
|
| |
| Ora lu' lupu | |
|