| Hey hey all!I'm here! | |
|
+2Yumi SakuraTheCherryBlossom 6 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
SakuraTheCherryBlossom Membru Nou
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 18 Puncte : 25 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Hey hey all!I'm here! Mar Iun 28, 2011 3:25 am | |
| Hey hey!Ma numesc Aila si am 14 ani.Sunt pasionata de muzica(mai putin manele si populara).Sunt o persoana putin mai retrasa.Dar cand vine vorba de distractie nu ma dau in laturi.Anime-urile preferate nu stau sa le insir pentru ca sunt multe.Anyway,sper sa-mi fac prieteni si sa ma inteleg bine cu toti.Hugs! :D | |
|
| |
Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Re: Hey hey all!I'm here! Mar Iun 28, 2011 5:19 am | |
| Ola, my dear! :D Sunt bucuroasa ca ni te-ai alaturat! So, Welcome to W-las! :flowers: Pei cu siguranta o sa iti faci prieteni si cu atat mai mult te vei intelege bine cu toti :P Pei doar esti de-a noastra de-acuma, nu? :P
Incep eu prima! :D Dupa cum sigur ai observat sunt Yumi :P si aici, dar si pe alte link-uri Avand in vedere ca nu-ti place populara si nici manelele, deja esti cu mine. :cheers: nu prea pot intelege populara, dar na...nu suntem cu totii perfecti Cred ca ai ID-ul meu, deci acolo si pe chat cu siguranta ne vom mai intalni sa vorbim. Mai ales daca te pot ajuta cu ceva :P
Te asteptam sa postezi ficurile tale (daca ai), ideile ta (fara sfiala), parerile tale si sa ni te alaturi la concursuri si jocuri. Dupa cum am mai spus o sa-ti faci prieteni si-o sa te integrezi foarte bine :P T e pup dulce de tot! :* :cheers: | |
|
| |
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: Hey hey all!I'm here! Joi Iun 30, 2011 3:30 am | |
| Cum am zis si la descrierea lui Roxana cu doua minute in urma " Cui nu-i plac manelele este instantaneu prietenul meu " Sper sa te distrezi aici Aila (De unde vine Aila? e prescurtare de la Alina? zi-mi ca-s curioasa!) In rest BINE AI VENIT PE W-las!
Cu multa dragoste Voltura | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Hey hey all!I'm here! Joi Iun 30, 2011 9:28 am | |
| hey draga ma bucur ca ai cont aici pe acest site deci cum ziceam bun venit si sigur ca o sa-ti faci prieteni ca doar nu esti extrateresru :D deci bun venit si sigur imi esti prietena | |
|
| |
SakuraTheCherryBlossom Membru Nou
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 18 Puncte : 25 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: Hey hey all!I'm here! Vin Iul 01, 2011 6:31 am | |
| - Voltura a scris:
- Cum am zis si la descrierea lui Roxana cu doua minute in urma " Cui nu-i plac manelele este instantaneu prietenul meu "
Sper sa te distrezi aici Aila (De unde vine Aila? e prescurtare de la Alina? zi-mi ca-s curioasa!) In rest BINE AI VENIT PE W-las!
Cu multa dragoste Voltura Voltura,Aila nu e prescurtare,si in caz ca nu ti-ai dat seama sunt de nationalitate turca. | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| |
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Hey hey all!I'm here! Dum Iul 03, 2011 4:07 am | |
| Bun venit pe forum , Aila ! Da`mi voie sa`tsi spun ca imi place numele tau ! :D Prieteni cu siguranta o sa`tsi faci deoarece cu totii sunt foarte de treaba . Si eu eram mai timida si retrasa la inceput , dar apoi ne`am cunoscut mai bine si suntem prietene bune ! :D [ nu`i asa , girls ? ;;) ] Pai , te`am pupat ! :* La revedere ! | |
|
| |
Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Re: Hey hey all!I'm here! Mier Iul 06, 2011 10:34 am | |
| Of course my dear renesmee :cheers: Together! :cheers: Ca de Craciun : )) | |
|
| |
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: Hey hey all!I'm here! Vin Iul 08, 2011 12:43 pm | |
| Deci de , Renesme este prietena mea ...deci da... da...da...da... aici ne-am cunoscut si ne-am imprietenit. Da! | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Hey hey all!I'm here! Mar Iul 12, 2011 2:11 am | |
| da decfi toate suntem prietene si ce ne-a legat a fost acest site deci gataa multumim domnule site :lol: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hey hey all!I'm here! | |
| |
|
| |
| Hey hey all!I'm here! | |
|