| Fobiile si slabiciunile voastre | |
|
+11MiserableEmo Kimera Catsz Himeji. Invader Lamu ● Lene • ˚ •˛•˚ Noona• ˚ •˛•˚ ZuZa_Roxa .allii. Đąŋģęŗ • Elyy 15 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Fobiile si slabiciunile voastre Lun Noi 21, 2011 10:28 am | |
| ia sa vedem noi aici deci cum spune si topicul, sa va vedem fobiile si slabiciunile incep eu
in primul rand imi este frica de intruneric, la mine in casa, mai ales cand aunt singura, luminile aprine in toata casa, ca altfle nu se poatate, mai fac si lesin pe acolo, deci lumini frate, la greu :))
mai imi este frica si de.....gaste si curcani, pfoaii de cand sunt mica imi e frica, imi aduc aminte ca mergeam pe strada la magazin si ma ciupeau gastele de fund, maii si ce mai plangeam, si curcani ii urasc si mai tare, nu imi place deloc cum arata, ma sperie sa mor yo =))
si o slabiciune, mare a mea sunt animalele, sunt foarte miloasa si nu imi place sa omor animalele sau sa le fa rau, cand eram mica aduceam acasa toti cainii si pisicile pe care le gaseam pestrada, ca aveau niste fete asa nevoinovate...si niste ochisorii
deci eu cred ca am zis destule, aucma e randul vostru :)) | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Fobiile si slabiciunile voastre Lun Noi 21, 2011 11:31 am | |
| Hmm fobii sau slabiciuni zici? Nu am prea multe lucruri de genu'. Dar daca stau enorm de mult sa ma gandesc, cred ca am o slabiciune pentru paianjeni. Ii urasc, nu'i suport si de fiecare data cand ii vad spun "Uite un vampir", dunno why. Hmm mai departe, fobii nu am, cel putin nu.mi vine vreuna in minte :-? Poate, as mai avea o slabiciune pentru cei la care tin, cu sensul in care as face aproape orice pentru ai ajuta, pentru ati tine departe de lucrurile rele, desi nu.mi sta asta in putere si in momentul in care sufera sufar si eu cu ei. Pff, cred ca am spus prea multe x.x
Anyway, alte slabiciunii sau fobii nu am. | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Fobiile si slabiciunile voastre Lun Noi 21, 2011 1:25 pm | |
| Fobii si slabiciuni ai ? Fobii nu prea am .... in sensul ca nu am un lucru anume de care imi este frica... dar daca stau putin si ma gandesc am o singura temere ... frica de a pierde/esua si ai dezamagi pe cei care tin la mine ... Si mai este ceva ... nu stiu daca o pot numi slabiciune sau fobie ... eu o numesc mai degraba o sila/scarba , si anume urasc insectele mici care ti se vara pe sub haine , in speta paduchii sau purecii . Imi este mai sila de ei decat orice pe lume ! trebuie numai sa ma gandesc la ei si ma apuca un scarpinat de toata frumusetea [ ca in acest moment de altfel .. ]
So cred ca am spus cam tot ...
Ja ! | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| |
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Fobiile si slabiciunile voastre Mar Noi 22, 2011 9:17 am | |
| eu am ceva si cu paianjenii, nu-i supooortt pfoaii, cand va unul nu pot sa ma abtin sa nu-l calc, firarel, si incep sa-l injur, mama lui, la mine in dormitor se vad locurile in care au fost paianjeni ca eu iau un papuc si-l strivec mama lui pana se face bucati =)) sii maicamea incepe sa ma certe ca cika puteam sa-l iau cu un servetel si sa-l arucafara, vezi sa nu, nu mai traia pana ajungea afara =)) | |
|
| |
• ˚ •˛•˚ Noona• ˚ •˛•˚ Membru Forum
| Subiect: Re: Fobiile si slabiciunile voastre Joi Dec 22, 2011 1:03 am | |
| Pai una dintre fobiile mele este frica de intuneric si la varsta mea ar trebuie sa imi fie rusine ca inca ma mai tem de intuneric dar asta este nu am ce face si imi mai este frica de clovni stiu ca este o temere stupida >.< dar de cand sunt mica imi este frica de ei Iar eu am o slabiciune pentru persoanele care sunt mai sensibile si incep sa planga repede adica asta daca sunt de fata cu mine incepe sa imi para rau de ele. | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Fobiile si slabiciunile voastre Joi Dec 22, 2011 7:08 am | |
| Aish. Pai sa incepem... Fobii: -Insecte, orice fel de insecte, inclusiv paianjeni, buburuze sau fluturi, nu ii suport, picioarele alea barrr! -Frica de inaltimi. Daca sunt intr-un loc ce are tavan si sunt aproape de el, cand ma uit in sus si il vad ametesc la propriu. -Daca sunt intr-un loc intunecat si aud un zgomot ce ma sperie sau vad ceva ce ma poate speria.. Dar in rest nu mi-e frica de intuneric.
Slabiciuni: -Ciocolata -Calculatorul -Clementinele
| |
|
| |
Invader Lamu Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 212 Puncte : 279 Reputatie : 3 Varsta : 38
| Subiect: Re: Fobiile si slabiciunile voastre Vin Dec 30, 2011 5:42 am | |
| Hmm, nu cred ca pot fi inca numite fobii sau poate ca da? Imi e frica de lifturile mai vechi de 10 ani si de serpi. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Fobiile si slabiciunile voastre Vin Dec 30, 2011 5:46 am | |
| urasc acestia este o minicuna de 2 lei |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Fobiile si slabiciunile voastre Joi Ian 05, 2012 1:51 am | |
| Hm nu cred ca am anumite fobii.
Slabiciuni:
Cineva ma roaga frumos,iar eu nu pot rezista
Dulciurile
Calculatorul | |
|
| |
Catsz Moderator
Element : Sex : Mesaje : 305 Puncte : 313 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Fobiile si slabiciunile voastre Dum Feb 12, 2012 1:49 pm | |
| Deci fobii: Scarile rulante, sunt malefice. Eu ametesc si in picioare, da' pe scarile alea miscatoare...zici ca-i nisip miscator. Masina R.A.T.B. yea'...i just don't like it. Intunericul...doar din camera mea, noaptea. Inaltimile. [ Vezi mai sus. ]
Slabiciuni: Pai..asta..eh...doar legat de "love". Restu nimic. xD
| |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2560 Puncte : 2593 Reputatie : 3 Varsta : 27
| Subiect: Re: Fobiile si slabiciunile voastre Sam Feb 18, 2012 11:21 am | |
| Fobii: -Cainii. [Am patit-o urat de tot cand aveam in jur de 5 ani. De atunci ma tem de ei] -Intunericul. [da stiu, la varsta mea, bla bla... Ce sa fac daca am vazut filme de groaza de la 1 an?] -Spatiile foarte mici. [daca ma inchizi in dulap m-ai omorat sau sa-mi spui ca m-ai inchis in camera ca fac ca toti sfintii] Si daca ar fi sa zic de ce mi-e sila as spune paianjenii sau reptilele.
Slabiciuni: -YAOI [era logic, da-mi yaoi si aia sunt] -Ciocolata si tot ce e dulce pe lumeee -Laptopul [pui mana pe el, iti cumperi sicriu apoi] -Netul [daca imi ia careva netu plateste cu viata] -Prietenii [as face orice pentru prieteni] | |
|
| |
MiserableEmo Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 38 Puncte : 50 Reputatie : 2 Varsta : 29
| Subiect: Re: Fobiile si slabiciunile voastre Dum Feb 26, 2012 9:22 am | |
| Fobii - nu am asa ceva :-s Slabiciuni - sunt asa mai milos gen daca cineva nu mi-a dat ceva cand vroiam cand cere el nu pot sa-l refuz :-s | |
|
| |
mrs_adler Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 17 Puncte : 24 Reputatie : 3 Varsta : 33
| Subiect: Re: Fobiile si slabiciunile voastre Joi Apr 05, 2012 12:11 am | |
| fobii: acele.mi-e extrem de frica de ele.nu merg la analize sau vaccinuri,nu-mi place nici macar sa iau o seringa cu ac ambalata. si nu-mi plac fantomele fara cap (nu stiu daca are vreun sens,dar am vazut odata un documentar despre fantome si erau si cateva decapitate )
slabiciuni: animalele.as fi in stare sa dau cuiva in cap ca sa salvez un animal.
| |
|
| |
Sou Membru Forum
Element : Sex : Mesaje : 23 Puncte : 25 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Fobiile si slabiciunile voastre Dum Apr 15, 2012 7:18 am | |
| Mie îmi este teamă de insectele cu multe picioare [centipede alea alea] şi cred că îmi dezvolt o teamă de clovni. Iar slăbiciuni..uhmm animalele, prietenii şi ciocolata. singurul lucru dulce pe care îl agreez atm. | |
|
| |
Sirius Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 122 Puncte : 142 Reputatie : 4 Varsta : 28
| Subiect: Re: Fobiile si slabiciunile voastre Joi Mai 03, 2012 3:53 am | |
| Fobii: -Insecte si tot ce are mai mult de 4 picioare(excludem fluturii si buburuzele, alea sunt cute~) -Caini maidanezi -Inaltimi mici (ma urci pe scaun, tremur ca varga, ma urci pe Turnul Eiffel n-am nimic) -Rromi/Tigani
Slabiciuni: -Telefon/Laptop/Net -Yaoi -Apa/Lichide (nu-mi lua apa ca se lasa cu sange)
| |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Fobiile si slabiciunile voastre Lun Dec 16, 2013 5:55 am | |
| Fobii nu am , iar slabiciuni sunt din ce in ce mai multe | |
|
| |
Miss Fortune Membru Inactiv
Sex : Zodiac : Mesaje : 3 Puncte : 5 Reputatie : 0 Varsta : 25
| Subiect: Re: Fobiile si slabiciunile voastre Sam Sept 13, 2014 10:27 am | |