☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ ☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼ |
|
| Bau Bau xD! | |
|
+5ZuZa_Roxa Zummy Klau .allii. Muffin™ 9 participanți | Autor | Mesaj |
---|
Muffin™ Membru Inactiv
Sex : Zodiac : Mesaje : 1 Puncte : 3 Reputatie : 0 Varsta : 26
| Subiect: Bau Bau xD! Lun Noi 21, 2011 9:16 pm | |
| Bau Bau ! Eu sunt Laura aka Muffin. Yeah, i know, stupid name. Sunt un copilaş, nu mă văd o pre-adolescentă şi nu mă pot declara destul de matură ca să fiu considerată o adolescenta. So sunt un copil c:. Sunt genul de persoana care vorbeste mult dar spune numai prosti si e mereu pe lânga subiect. Aşa hai să încerc să mă descriu măcar cât să vedeţi că nu sunt chiar aşa ciudată precum probabil par acum.
Muzica <3. Ascult metal, rock, reggae, punk şi câteodată ascult şi pop. Iar când zic pop nu mă refer la Selena Gomez şi Justin Bieber ci One Direction şi 2NE1. Mda, ascult si kpop. Seriale, filme : Pretty Little Liars, Gossip Girl, True Blood, House, Grey's Anatomy, 90210, CSI, Criminal Minds, South Park ş.a.m.d. Anime-uri : Lovelz Complex, Toradora, Shaman King, Naruto, Nana, Vampire Knight, Hellsing, Death Note ş.a.m.d. Desene animate : Clanul nebunaticiilor, Viata cu Louie, Copii de la 402, Piratul Jack cel teribil ş.a.m.d.
Acum par mai normală ? :o3 Aşa sper.
Îmi place : cafeaua, cola, brioşele :3, mirosul de mere verzi, rodiile, orhideile, ochii albaştri, filmele horror, caţeluşii, să merg la munte, sa citesc, părul creţ, oiţele, girafele, sportul, Herry Styles, turcoazul, plimbările pe malul mării, cuplurile draguţe care arată adorabil, chestiile adorabile, ţintele, converse, schiţele, coafurile afro, bomboanele cu cola, corunurile cu ciocolată, covrigii de la metrou, baieţii cu plete, aparatele dentare turcoaz, Oprah, Michelle Obama, desenele vechi disney, romanele ş.a.m.d
Nu îmi place : atunci când tipul pe care îl plac are iubită, piţipoancele sau cum le spun eu zânele măseluţă, să nu'mi beau cafeaua dimineaţa, să nu mănănc, ipocriţii, rasişti, cei ce se cred superiori deşi căteodată sunt aşa, rozul, JB si nu, nu vorbesc de whiskey, tocilarii, atunci când nu am loc în metrou, bătrânele rele ş.a.m.d
Ştiu, ştiu. V'am plictisit. Sper sa ma iertaţi.:o3 | |
| | | .allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Bau Bau xD! Lun Noi 21, 2011 10:19 pm | |
| Oo scumpete , cum sa ne plictisesti ? :D Mi-a fac mare placeresa citesc si sa descopar cate avem in comun . :D Nu le voi enumera pentru ca sunt multe si mi-e lene :)) Dar in legatura cu [,] cafeaua , nici mie nu imi place sa nu imi beau cafeaua dimineata ... adica daca nu o beau tot restul zilei sunt obosita si nu pot nici sa gandesc :)) So , ma bucur nespus de mult sa te cunosc si eu sunt alexandra apropo :)) Pai bine ei venit pe W-las si ce sa mai zic ? Sedere placuta :))
Ja ! | |
| | | Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Bau Bau xD! Mar Noi 22, 2011 4:46 am | |
| Hi, my darling!! Ma bucur muuult ca ni te-ai alaturat noua!! Eu sunt Claudia, dar imi poti spune si Klau sau MikaDo. Ma rog, ultimul mai putin. Oricum.. Intrebari nu cred ca am. Sau.. Ba da! Una: Care este animeul tau preferat? Daca ai intrebari despre mine te rog sa imi spui. Inca o data bun venit si cat mai multa distractie!! ByE!! | |
| | | Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Bau Bau xD! Mar Noi 22, 2011 6:21 am | |
| Hey scumpiiii =]] Poi iti urez bun venit pe forum distractie placuta si o gramada de prieteni sarespecti regulamentul si sa fii activa
dupa care , nu m-ai plictisit cu descrierea ta , am gasit cateva asemanari ;) poi imi place 2NE1 , imi place la nebunie turcoazul , este culoarea mea preferata , nu-mi place rozul dar il suport , whiskey nu am incercat =]] si imi cam placi =]]
poi inca o data iti urez Distractis placuta ^^ | |
| | | ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Bau Bau xD! Mar Noi 22, 2011 8:32 am | |
| | |
| | | Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Bau Bau xD! Mar Noi 22, 2011 10:54 am | |
| Buh'bau. Bine ai venit pe forum, Laura. Sper sa te distrezi si sa'ti faci cati mai multi prieteni. Avem lucruri in comun, chiar multe, si'mi amintesti de un prieten la faza cu cafeaua :]] Asa, o mica mare intrebare : Scrii? Daca da, ce anume? Si daca da, o sa ne postezi pe forum cateva creatii d'ale tale?
Cam atat. Inca o data welcum' here and have fun. | |
| | | Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Bau Bau xD! Sam Noi 26, 2011 10:50 pm | |
| Buna Laura, eu sunt Elyy imi pare bine sa te cunosc, distractiep lacuta pe forum si spor la postat :) | |
| | | Otilia Membru Forum
Sex : Mesaje : 72 Puncte : 78 Reputatie : 6
| Subiect: Re: Bau Bau xD! Dum Noi 27, 2011 12:11 am | |
| Bun venit pe forum Sa respecti regulamentul si sa ai activitate . Ja Na ! | |
| | | Rallu Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 34 Puncte : 37 Reputatie : 1 Varsta : 27
| Subiect: Re: Bau Bau xD! Mier Noi 30, 2011 5:35 am | |
| Hey Laura :X Bine ai venit pe forum! Iti urez un calduros bun venit si sa distrezi ;) | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bau Bau xD! | |
| |
| | | | Bau Bau xD! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|