.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Titanic Mar Noi 22, 2011 1:40 am | |
| Titanic este un film american epic din 1997 de gen romance și dezastru regizat, scris, co-produs și co-editat de James Cameron. O relatare fictivă a scufundării navei RMS Titanic, are în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio în rolul lui Jack Dawson și pe Kate Winslet în rolul lui Rose DeWitt Bukater, membri a două clase sociale diferite care se îndrăgostesc la bordul navei în timpul fatalei călătorii inaugurale. Deși rolurile principale și povestea de dragoste sunt fictive, unele personaje sunt bazate pe figuri istorice. Gloria Stuart joaca rolul lui Rose bătrână iar Billy Zane joacă rolul lui Caledon Hockley, logodnicul tinerei Rose. Cameron a văzut povestea de dragoste ca o modalitate de a lega audiența de tragedia navei.
Povestea La începutul filmului, apare Brock Lovett, un căutător de comori care încearcă să recupereze vechi artefacte de pe epava Titanicului. Acesta descoperă un portret al unei tinere fete care poartă un colier. Rose, în vârstă de 101 ani, susține că ea este tânăra din portret și începe să povestească totul. In acest film este vorba despre tragedia din 1912 in care mor peste 1500 de oameni.Totul incepe cand un tanar castiga un bilet pe Titanic un adevarat paradis.La bordul vasului el o intalneste pe Rose si se indragosteste de ea.Aceasta se indragosteste de el.Cand vasul se scufunda mor foarte multi oameni iar ei incearca sa reziste apei reci ca gheata.La sfarstul filmului tanarul moare iar Rose scapa cand o barca o gaseste. Dupa acest film, s-a realizat si o melodie intitulata My heart will go on, cantata de Celine Dion. Melodia a fost lansata in anul 1998.
Parerea mea : Primul si singurul film la care am plans . Am vazut Titanic de cel putin 3 ori si de fiecare data mi-au dat lacrimile . Acesta este un film de exceptie si nu cred ca vre-unul dintre voi nu l-a vazut , sau cel putin nu a auzit de el . Dar daca este asa va recomand din toata inima sa il vizionati pentru ca merita cu adevarat . Si sa numai spun ca Jack [ Leonardo Dicaprio] este o adevarata bunaciune in acest film :)) . Era sa uit de melodia lui Celine Dion , My heart will go on , este o melodie superba care se potriveste absolut perfect cu drama Titanic . | |
|
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Titanic Dum Noi 27, 2011 1:16 am | |
| L'am vazut de ... 6 ori, daca nu ma insel, insa nu am plans niciodata, nu e vina filmului, ci a mea. Asa, povestea e chiar interesanta, personajele sunt bine alese, in special Leo ;x Melodia lui Celine Dion mi se pare ca a fost creata special pentru film, sau asa am auzit eu, atunci devenind celebra. Daca iti plac filmele de genu care contin bunaciuni il recomand. Apropo, Titanic 2 nu se compara cu acesta x.x | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Titanic Mar Dec 06, 2011 5:55 am | |
| am auzit de filmul ala a fost pe Pro TV |
|