| Salut la toti membri acestui forum! | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Salut la toti membri acestui forum! Joi Iun 30, 2011 3:08 am | |
| Buna! ;) Sunt nou pe aici si sper sa ne intelegem bine! :P Pentru inceput ,ma numesc Roxana am 14 ani (deabi astept sa fac 15) ,sunt din Craiova ... am ochi albastri spre verzi ... am parul saten si nu sunt scunda dar nici inalta ,potrivita :albino: . Nu-mi plac manelele (dar iubesc muzica usoara ) ,prieteni care stau cu tine doar pentru bani sau alte motive :x si nici persoanele care vorbesc prea mult si fara sens. Imi plac animalele,de fapt toate vietuitoarele (inafara de serpi,ma sperie :affraid: ) ,plimbarile ,imi place sa dansez ,sa pictez si nu in ultimul rand sa citesc ficuri :) . Sper ca nu vam plictisit cu vorbaria mea :joker: si cum am spus in primele randuri sper sa ne intelegem bine! :lol!: | |
|
| |
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Joi Iun 30, 2011 3:25 am | |
| Roxana , ai devenit instantaneu prietena cu mine cand ai precizat ca urasti manele. Ma bucur ca ti-ai facut cont pe W-las si te astept cu un fic... Altceva nu mai stiu ce sa zic dabia m-am trezit si sunt inca adormita... Aaaaa... nu te mira ca aspectul forumului se schimba de la o zi la alta (e ceva normal la noi).... :D :D :D Si intr-un final :BINE AI VENIT! CU MULTA DRAGOSTE VOLTURA | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Joi Iun 30, 2011 8:59 am | |
| hey roxi scuze ca acest com a venit cun intarziere dar tocmai acum am facut rost de un laptop ( sunt la mare ) si nu am putut sa-ti dau un comentariu nici mie nu-mi plac manelele si nici prieteni falsi deci so god imi pare bine sa te cunosc si astept si de la tine un fic | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Joi Iun 30, 2011 10:13 am | |
| Hei salut fetele ! Incantata de cunostinta! Se pare ca avem cate ceva in comun ! Sa stiti aveti cele mai tari ficuri :affraid: ,dar spre rusinea mea nu leam citit pe toate:oops: ! Aaaaaaaaa si in legatura cu ficul meu ,sper sa apara repede ideile :o ! Sau sar putea sa mut un fic de al meu aici :twisted: ! | |
|
| |
Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Joi Iun 30, 2011 12:48 pm | |
| OLA MY DEAR! Nu te speria de mine acum (tocmai am mancat ciocolata si asta nu prea imi face bine :pirat: :lol!: ) SO...YOU ARE NEW :scratch: WELL... WELCOME! Iti spun un calduros "Bine ai venit pe w-las" Din micuta ta descriere observ ca esti cam ca mine (nu la aspect)! :D Ca si tine ador dansul, plimbarile si cand eram mica adoram pictatul (pana am vazut ca n-am talentul pe care mi-l inchipuiam :lol!: ) Cu sigurnanta o sa ne intelegem bine :D Te pup si te astept cu ficuri, comuri pe w-las si ideile tale :P :* | |
|
| |
SakuraTheCherryBlossom Membru Nou
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 18 Puncte : 25 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Vin Iul 01, 2011 6:37 am | |
| Hey hey!Bun venit pe forum.Deci,din descrierea ta mi-am dat seama ca avem multe in comun.Si mie imi place sa dansez si sa citesc ficuri plus sa ma plimb. | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Dum Iul 03, 2011 4:00 am | |
| Hehe , si eu sunt din Craiova ! :cheers: Olteanca de`a mea si de`a lui Zummy . :twisted: Nici mie nu`mi plac manelele [-x si iubesc plimbarile ! Iti urez bun venit pe forum ! Cu siguranta ne vom intelege bine cu totii ! :* Cu drag , Renesmee . [ PS : my real name : Ale[xandra] :)) ] | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Dum Iul 03, 2011 6:14 am | |
| Buna fetele ! :D Se pare ca aici pe forum imi fac foarte multi prieteni! :P Si chiar imi pare bine! :P PS: o sa ma distrez aici :geek: | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Dum Iul 03, 2011 6:15 am | |
| Cu siguranta te vei distra ! :D | |
|
| |
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Vin Iul 08, 2011 1:02 pm | |
| Deci , voi nu stiti ce-i aia distractie ... inca nu mi-am dat eu arama pe fata ca imediat ce mi-o dau numai prin cluburi o sa va gaseasca lumea:)) | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Vin Iul 08, 2011 2:03 pm | |
| Ooooooo ... am descoperit o noua fata a Volturei :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Mar Iul 12, 2011 2:17 am | |
| mda :bounce: deci cam cate fete mai ai fetita ? :lol!: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Mar Aug 16, 2011 7:42 am | |
| Sa sti Zummy cred ca avem destul timp sa le descoperim :P :P :P :P :P | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Mier Aug 17, 2011 12:58 am | |
| :lol!: mdaaa , daca nu moare , ca doar de'aia isi face testament :lol!: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Mier Aug 17, 2011 1:01 am | |
| Nu cred ca vrea sa ne lase orfani , nu?:affraid: | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Mier Aug 17, 2011 1:02 am | |
| va infiez eu cu yumi :lol!: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Mier Aug 17, 2011 1:25 am | |
| Multumim :D , dar daca tot sunt la prezentarea mea am si eu o intrebare , in legatura cu moderatori forumului , dupa cum sti fac si eu parte din ei , dar am vorbit cu Yumi pe mess si mia spus ca de obicei lor le arata uneltele moderatorului la sfarsitul paginilor . Mie oare de ce nu imi apare?:?: :?: :?: :?: | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Mier Aug 17, 2011 1:35 am | |
| ba da iti apare , si nu te gandi ca sunt unelte adica iti apare o sapaliga , un topor si etc :lol!: jos in stanga , de unde poti selecta ce subiect sau forum vrei , acolo sunt niste cerculete , chiar deasupra acelui mic cadru , si daca pui mouseul pe una din ele , iti va aparea ce semnificatie are , adica , modereaza acest forum sau , sterge acest subiect , ori inchide ... | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Mier Aug 17, 2011 1:38 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre vieru roxana in Mier Aug 17, 2011 1:56 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Mier Aug 17, 2011 1:41 am | |
| zau :suspect: stai asa ca nu ma prind de faza , nititel , doar stai :geek: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Mier Aug 17, 2011 1:43 am | |
| Scuze dadui copy si cam e in plus :oops: | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Mier Aug 17, 2011 1:50 am | |
| | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Mier Aug 17, 2011 2:01 am | |
| | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Mier Aug 17, 2011 2:16 am | |
| hm , nu am idee de ce , sincer eu am fost moderator inainte de a fii admin si nici mie nu-mi apareau :suspect: in fine , tu estui pus ca sa observi greselile userilor si sa le corectezi sau sa ne atentionezi si pe noi :cheers: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! Dum Aug 21, 2011 4:35 am | |
| OK am inteles sefa | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Salut la toti membri acestui forum! | |
| |
|