| ~ Hello my World ^_^ ~ | |
|
+5Psycho Klau Zummy Đąŋģęŗ • Eu_Adel @@ 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Eu_Adel @@ Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 6 Puncte : 9 Reputatie : 1 Varsta : 26
| Subiect: ~ Hello my World ^_^ ~ Joi Dec 01, 2011 8:45 am | |
| Hello my World , ma numesc Adel , de fapt Adelina am 13 ani , sunt din Filias . . . Sunt o fire mai timida , dar in acelasi timp mai nebunatica si glumeata :geek: :geek: :geek: Pasiunile mele : sa merg cu rolele , desenul , imi plac filmele de comedie , muzica totusi cu o exceptie - manelele - le urasc , inotul , sa citesc ficuri , ... Detest : prieteni care stau cu tine doar pentru bani sau alte motive si nici persoanele care vorbesc prea mult si fara sens In rest sunt o persoana obisnuita . . . Cu multa dragoste Adel | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: ~ Hello my World ^_^ ~ Joi Dec 01, 2011 12:54 pm | |
| Buna, Adelina. Bine ai venit pe forum ^^ Sper sa te distrezi si sa'ti faci multi prieteni [prietene mai mult]. Hmm de anime sau manga nu ai spus nimic deci ... Ce anime'uri urmaresti/ai urmarit? Ce manga citesti/ai citit?
See ya later. ~ | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: ~ Hello my World ^_^ ~ Joi Dec 01, 2011 1:06 pm | |
| Poi merci pentru inregistrare iubita ^^ Sa te distrezi si sa fi activa ! Sa respecti regulamentul si sa nu uiti de prietenie
In rest ce sa-ti spun . imi place inotul , imi plac filmele , le ador , e o mostenire de la tata , marele mancator de filme . si muzica imi place . alta nebunie de-a mea
so..... ne-am cam potrivit =]]
Inca o data BUN VENIT PE FORUM !!
| |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: ~ Hello my World ^_^ ~ Joi Dec 01, 2011 1:16 pm | |
| Hi, my darling!! Bine ai venit alaturi de noi! Sper sa iti faci multi prieteni si.. Multa distractie!! Intrebari: -Culoarea ta preferata. -Filmul preferat. -Anime preferat. -Carte preferata(in caz ca ai) -Cea mai mare pasiune a ta. Asa.. Cam astea ar fi intrbarile. Sa ma descriu si eu putin? O s-o fac.. Sunt Claudia, dar prefer Klau. Iubesc ficurile de orice gen, mai ales cele perverse, sunt o fire deschisa si sociabila, cam visatoare uneori. Am o imaginatie bogata, prea bogata. Asa spune mama.. Anyway.. Iubesc Naruto, in special pe Hinata si Naruto ca cuplu, si pe Sakura si Sasuke ca personaje. My favourite colour: BLUE!! Forever!! Filme preferate: toate animatiile Disney-Pixar, Dreamworks si filmele de groaza. Pe langa cele de comedie si dragoste. Carte preferata: "Colt alb". Da stiu, pare de copii, dar eu am invatat sa scriu din acea carte, asa ca.. So.. Sper ca nu am vorbit(scris) prea mult si ca nu te-am plictisit. Oricum, daca te-ai obosit sa ciesti tot esentialul ar fi: Sunt Klau si mi-ar placea sa fim prietene. Inca o data bun venit si.. ByE!! | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: ~ Hello my World ^_^ ~ Joi Dec 01, 2011 11:24 pm | |
| Off inseamna ca maurasti, leao. Eu vorbesc mult si fara sens. Bine, uneori aberez dupa yaoi si ma mai intelege lumea :)) Eh eu sunt Psycho, nebuna dupa gay, sau bufonul forumului Sper sa te acomdezi, distrezi, sa violezi etc. Si sa iti placa forumul. Bun venit and have fun! Psycho XD | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: ~ Hello my World ^_^ ~ Vin Dec 02, 2011 12:13 am | |
| Hei Adelina ! Ah , iti ador numele :))) Pai eu sunt Alexandra , dar poti sa imi spui alli , si ma bucur sa te cunosc :D Intrebari nu am pentru ca ti le-au pus Diz` si Klau pe cele care ma interesau:D Pai ce sa zic, imi plac mult filmele , animeurile , cartile ;x , muzica [aproape toate genurile , inafara de manele, bineinteles ] si dupa cum spune si zodia mea , sunt o fire mai directa , cu spirit de aventura , si imi place la nebunie viteza , de unde provine si iubirea mea profunda pentru masini , motoare si alte chistii de genu`, dar in special pentru masini XD . Am cam deviat de la subiect , nu ? :)) Oricum , bine ai venit pe forum scumpa mea si sper sa te ditrezi aici la noi :D
Ja ! | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: ~ Hello my World ^_^ ~ Vin Dec 02, 2011 7:26 am | |
| Hii there, dear^^ Scuze ca am intarziat in halul asta dar asa patesc eu mai mereu.. Trebuie sa invat sa fiu din ce in ce mai punctuala. :D So, sper sa te distrezi pe la noi si sa iti faci multi prieteni;x Toti cei de pe aici spunt simpatici si amuzanti daca ai ocazia sa ii cunosti mai indeaproape vei vedea aceste lucruri. Cine stie poate vei lega prietenii frumoase cu cei de pe aici. Iti urez bun venit si sedere placuta. | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: ~ Hello my World ^_^ ~ Vin Dec 02, 2011 10:37 am | |
| | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: ~ Hello my World ^_^ ~ Dum Dec 11, 2011 12:02 am | |
| Bien ia venit Adelina Eu sunt Elyy, imi pare bine sa te cunosc distractie palcuta pe forum si spor la postat :) | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: ~ Hello my World ^_^ ~ Lun Dec 12, 2011 8:02 am | |
| multe intrebari fara raspuns x.x | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ~ Hello my World ^_^ ~ | |
| |
|
| |
| ~ Hello my World ^_^ ~ | |
|