☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ ☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼ |
|
| Colinde si uraturi | |
|
+2ZuZa_Roxa ★♥Alexia Maria♥★ 6 participanți | Autor | Mesaj |
---|
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Colinde si uraturi Dum Dec 04, 2011 3:42 am | |
| M-am gandit sa punem aici cateva uraturi sau colinde preferate. Mie-mi plac mai mult uraturile:X:X:X
Aho, aho, prieteni buni, Care stati pe mess acum! Ia opriti-va din scris, Si-ascultati ce am de zis. Chiar de sunteti DND, BE RIGHT BACK sau nu stiu cum... Sper sa nu imi dati ignore... Ca va spun un plugusor... N-am intrat sa va stresez, Am intrat sa va urez! La Multi Ani si fericire! Liste de id-uri pline! Punga plina de multi bani! Sa traiesti si la Multi Ani! PLUGUSORUL ROMANESC Aho, aho, copii si frati, Stati putin si nu manati Si cuvantul mi-ascultati: Am plecat sa colindam Pe la case sa uram, Plugusorul romanesc Obiceiul stramosesc. Va uram cum se cuvine Pentru anul care vine Holde mari Cu bobul des Si pe creste Si pe ses! Cate mere in livezi Atatea vite-n cirezi; Cata apa in izvoare Atata lapte-n sistare; Sa ne fie-ndestulata Casa toata! Tara toata! Ia mai manati, mai flacai! Si strigati cu totii mai! Hai, hai!De Anul Nou:Tata bun, mama iubita, Azi e ziua potrivita Sa va spun ce va doresc Sa v-arat cat va iubesc. Va doresc intai de toate, Un an nou cu sanatate, Voie buna, trai usor, Bucurie si mult spor. | |
| | | ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Colinde si uraturi Lun Dec 05, 2011 10:43 am | |
| Sunt foarte frumoase urarile acestea Alexia :santa: Sarbatori Fericite si un brad cat mai frumos, sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos. Dimineata m-am trezit, Mosul nu era venit. A ramas inzapezit? E cu renii la vopsit? Ori citeste la dorinte Si mananca la seminte?
Se gandeste ce s-aduca... Si cadouri, sanatate, Multa pace, libertate, Bunastare si iubire, Fericire si candoare, Toate-ngramadite-n punga!
Mos Craciun e tata Boc, 25% taie dintr-un foc, Criza merge inainte, Dar afara tot va ninge, Ninsoare pentru copilasi, 15% cadou de Niculas, Uite asa Boc si Basescu, Sunt mai tari ca Ceausescu, Dar noi tot vom colinda, Si din suflet vom ura, Craciun fericit si La Multi Ani!!!
Mos Craciun, stiu ca esti bun, Si-o scrisoare-ti scriu acum, Eu nu vreau, ca alti copii, Multe, multe jucarii, Eu vreau doar un singur joc, Cu el sa fac sa dispara... BOC. Si ca-n filmul Arabella Sa dispara si... ELENA. Si intru-n fericit final Sa dispara si.. TRAIAN! S-aiba-n mana o valiza, Scris pe ea ADIO CRIZA!!! Mosule, iti pot promite, C-am sa fiu baiat cuminte, Si cu el am sa ma joc Doar cand eu, nu-i mai suport. Jocul care as vrea sa-l am... E... MICUTUL MAGICIAN...
CRACIUN FERICIT!!! | |
| | | ღ๔ιzzιღ Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 25 Puncte : 29 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: Colinde si uraturi Vin Dec 23, 2011 12:10 pm | |
| Sunt superbeMi-a placut foarte mult cea cu mess-ul si cu mosu inzapezit Mai puneti. Mai puneti? Mai puneti! | |
| Subiect: Re: Colinde si uraturi Sam Dec 24, 2011 11:51 pm | |
| oK am mai adus Fie-vă verde dolarul, Şi de whisky plin paharul, Toate să vă reuşească, Să vă doară fix la bască! La Mulţi Ani, 2012! Aho aho de anul nou Că găina nare ouă Și cucoşu nare-n gușă Scoate 100$ mătușă Și un pahar cu vin Că la anu nu mai vin. 2012 este la ușă, așa că ține minte: viața-i scurtă! Încalcă regulile, pune-ți întrebări, iartă repede, iubește cu adevărat, râzi fără reținere, și nu regreta nimic din ce te-a făcut să zâmbești sau să simți. La Mulți Ani 2012! | |
| | | Miranda^_^ Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 110 Puncte : 137 Reputatie : 3 Varsta : 28
| Subiect: Re: Colinde si uraturi Dum Dec 25, 2011 12:45 pm | |
| La Vitleem colo-n jos La Vitleem colo-n jos Cerul arde luminos Preacurata, Naste astazi pe Hristos Naste-n ieslea boilor Naste-n ieslea boilor Pe-mparatul tuturor Preacurata, Sta si plange-ncetisor N-are scutec de-n fasat N-are scutec de-n fasat Nici hainute de-mbracat Preacurata, Pentru pruncul de-nparat Nu mai plange maica mea Nu mai plange Maica Mea Scutecele noi ti-om da Preacurata, Pruncul Sfant de-i ïnfasa Versuri de la: http://www.versuri.ro/ | |
| | | Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Colinde si uraturi Dum Dec 25, 2011 12:56 pm | |
| Mie imi plac mult colindele astea : O ce veste minunata, Astazi s-a nascut Hristos, Dom Dom Sa-naltam, Clopotei Clopotei si multe altele .
O sa spun doar CLopotei clopotei =]]
Clopotei clopotei veseli sa sunati, glas de-argint glas luminos, sa rasune cel frumos.Hey ! [bis]
Peste alb covor, intr-o sanie usor, lunecand zburam, radem si cantam, suna clopotei, ah ce bine e, sa razi sa canti voios pe drum in noaptea de craciun , hey !
Clopotei clopotei veseli sa sunati, glas de-argint glas luminos, sa rasune cel frumos. [bis]
poi asta-i versiunea romaneasca ^^ | |
| | | ★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Re: Colinde si uraturi Lun Dec 26, 2011 2:26 am | |
| Hai, veniti, colegi colea, Langa mine-alaturea, Si sa facem o urare,
Doamnelor invatatoare, profesori si profesoare. Ca de mici ne-au invatat, Mintile ni le-au format,
Ca sa-jungem oameni mari,
Harnici si buni gospodari.
.........................
Zi-i si tu mai Ionica, Care ai nota mai mica, Si Costica si Ilie,
Sa uram cu bucurie. Si la anu care vine, Sa-nvatam si noi mai bine, Si in catalog ne-or trece,
Numai de 9 si 10!
..........................
Sa traiti, dragi profesori, Cum e pomul plin cu flori, Cum e campul primavara, Si cerul cu stelele seara! Sa fiti tineri, fericiti,
Si cu noi, tot buni sa fiti!
..........................
Dragi profesori, sa traiti Anii multi si fericiti, Zile multe si senine, Si de bucurie pline. Pe la anu' mai departe, Cate litere-s prin carte! Manati mai! Haaaaaaai! Haaaaaai! | |
| | | Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Colinde si uraturi Lun Dec 26, 2011 2:38 am | |
| foarte frumoase colindele, imi plac mult, deobicei la scoala mereu cantam colinde impreuna cu d-na diriginta (e prof. de religie) si mie unai mi place mult, darcopii din ziua de azi nu colinda daca stiu ca nu le dai bani sua dulciuri, ceva in schimb cum ar veni, sa dus lumea de rapa rau =)) | |
| Subiect: Re: Colinde si uraturi Vin Dec 30, 2011 4:40 am | |
| Cam asa ceva , dar unii copii nu merg pentru asa ceva , te asigur | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Colinde si uraturi | |
| |
| | | | Colinde si uraturi | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |