| SimonA | |
|
+4Đąŋģęŗ • ZuZa_Roxa ● Lene Klau 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: SimonA Lun Dec 05, 2011 6:03 am | |
| Ma numesc SimonA din Curtea de Arges,am 11 ani,Imi Place J-Pop,Visual Kei,Anime,Manga,Scoala,Teme,Anime Favourite sunt Yuyu Hakusho,Slayers,Trigun,Candy Candy,Kiddy Grade si multe anime |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: SimonA Lun Dec 05, 2011 7:39 am | |
| Hi!! Bine ai venit pe W-las!! Sper sa iti faci cati mai multi prieteni si sa ai parte de cat mai multa distractie. Eu sunt Claudia, dar imi poti spune Klau. Animeuri-le mele preferate sunt Naruto si mai nou, Kuroshitsuji. Am cateva intrebari: -Care este culoarea ta preferata? -Care este artistul/a ta preferata? Si cam atat.. Inca o data bine ai venit la noi si psre sa te simti cat mai bine!! ByE!! | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: SimonA Lun Dec 05, 2011 8:07 am | |
| Stii.. nu prea imi place sa fiu copiata.. Avatarul acela l-am modificat si se vede ca l-ai luat de la mine sau de pe alt forum pe care sunt membra.. Poza normala era mai deschisa la culoare.. In fine.. Te-asi ruga sa nu mai ma copiezi. Sa lasam asta.. Bun venit pe forum, sper sa iti placa pe aici si sa te distrezi. Sigur iti vei face multi prieteni^^ | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: SimonA Lun Dec 05, 2011 10:54 am | |
| Buna Simi imi pare bine sa te cunosc ^^ Sper sa te distrezi si sati faci multi amici si nu uita regulamentul ^^ | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: SimonA Lun Dec 05, 2011 10:56 am | |
| Off: Sign daca are acel avatar nu inseamna ca te'a copiat. La fel cum tu folosesti o anumita poza de pe un anumit site asa a facut si ea, poate stia, poate nu ca e a ta. Asta depinde de ea si oricum nu cred ca e locul unde trebuie sa discuti despre asa ceva.
On: Buna Simona si bine ai venit pe forum.Hmm nu ai spus prea multe despre tine, de exemplu nu ne'ai spus nimic despre hobby'urile tale, despre personalitatea ta, ce iti place sau nu sa faci, filmele prferate si chestii de genu. Hmm poti sa le consideri intrebari. Sper sa te distrezi si sa'ti faci multi prieteni. | |
|
| |
Mona™ Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 41 Puncte : 46 Reputatie : 5 Varsta : 26
| Subiect: Re: SimonA Lun Dec 05, 2011 1:39 pm | |
| Buna Simona,bine ai venit pe forum sa te distrezi si sa-ti faci multi prietenii aici! | |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: SimonA Mar Dec 06, 2011 1:09 am | |
| Bine ai venit pe W-las Simona. O să te distrezi, o să-ţi faci mulţi prieteni, de asta te asigur. *laughs* Eu una doresc de la tine ca şi ceilalţi să fii activă, să postezi şi să interacţionezi cu toţi şi toate. :]
Aş avea câteva întrebări, dacă nu este vreo problemă.
` Îţi place să scrii/să desenezi? Vei posta? ` Ce genuri de cărţi îţi plac? ` Hobby-uri? ` Îţi place iarna? xD | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: SimonA Mar Dec 06, 2011 8:10 am | |
| Bun venit pe forum si ti multumesc ca ti-ai facut cont ^^ Iti urez distractie placuta si o multime de prieteni Sa respecti regulamentul si de activitate nu-ti mai spun , pentru ca esti foarte activa . Ti-as spune mai multe dar timpul asta ma omoara -_-" | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: SimonA Dum Dec 11, 2011 12:01 am | |
| bine ia venit Simona, imi pare bine sa te cunosc Eu sunt Elyy distractie placuta pe forum si spor la postat :) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: SimonA | |
| |
|
| |
| SimonA | |
|